PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Znamení Berana
Beran(21.3-20.4) je znamením Marsu má největší sklon k činorodému jednání, okamžitému zásahu a rychlému vývinu. Když Beran vidí něco, co podle něj není správné, ihned povstane, aby to změnil a neskončí, dokud nedosáhne svého cíle.Beran je poctivý bojovník
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
ahojte..
Citát dne pro Vás:
"Armáda beranů, kterou vede lev, je silnější než armáda lvů, kterou vede beran."
(autor citátu Napoleon Bonaparte)
HM TO JSOU VĚCI...
Horoskop na úterý 7. 9. 2010
Fyzické síly máte dneska vskutku nevyčerpatelné. Je pro vás vhodná i chůze v obtížnějším terénu a případně i plavání v bazénu. Vaše kondice je velice dobrá, ale rozhodně nezkoušejte lámat rekordy. Uvědomte si to především, až se budete chtít blýsknout před osobami opačného pohlaví.
Práce: Teď se snadno prosazujete v zaměstnání, což vám zvedá vaše sebevědomí.
Vztahy: Toužíte být milováni, hýčkáni a rozmazlováni, chcete luxusní zázemí.
Peníze: Výsledky tvůrčí činnosti můžete i zpeněžit, ale moc si od toho neslibujte.
Zdraví: Pokud jste zralého věku, neměli byste to neustále zdůrazňovat.
-
krásné pondělní ráno beránci
jaký jste měli víkend??? já jsem si hrála na zdravotní sestričku a starala se o svojí nemocnou rybičku a jako odměnu jsem to asi od něj chytla a to jdu zítra na pohovor ...
-
pátééééééééék
Horoskop na pátek 3. 9. 2010
Dnes je na místě být obezřetný a příliš lidem kolem vás nedůvěřovat. Zvláště na pracovišti se může najít někdo, kdo proti vám tajně kuje pikle. Můžete také narazit na ledajaké podvodníky, kteří se vám pokusí vytáhnout z kapes peníze. Nenechte se zlákat k uzavření podezřelých kontraktů.
Práce: V práci se nepouštějte do ničeho nového a už vůbec ne riskantního.
Vztahy: V oblasti vztahů se vyvarujte chvástání, vystupujte spíše skromně. Vaši blízcí to jistě ocení.
Peníze: Při shánění peněz narážíte na lakomce nebo na lidi, kteří mají sami hluboko do kapsy.
Zdraví: V těchto dnech jste poměrně nemluvní a není snadné proniknout do vašeho nitra.
MĚ TO NESEDÍ JÁ JEŠTĚ HUBU NEZAVŘELA..
-
no kdo to dneska vymyslel..
Horoskop na čtvrtek 2. 9. 2010
Závažná pracovní rozhodnutí odložte na později, teď se spíše držte ověřeného stereotypu. Je možné, že vás všechno rozčiluje a mohlo by se zdát, že dnešní den není moc vydařený. Nedorozumění ale vznikají především vaším zkresleným pohledem na věc. Zachovejte klid a buďte trpěliví.
Práce: Na myšlení se moc nespoléhejte. Všechno vám dochází pomalu a drátky se vám v hlavě nespojují tak hladce jako jindy.
Vztahy: Vyvarujte se pocitů ukřivděnosti, tak to už ve světě chodí a není na tom nic nespravedlivého.
Peníze: Lákají vás dvě možné varianty a rozhodování mezi nimi není jednoduché.
Zdraví: Stanovte si reálné cíle a vyvarujte se pocitů nepřemožitelnosti.
Tip na dnešní večer: Budete mnohem sebevědomější a šťastnější, když se přestanete porovnávat s jinými. Máte sklon naříkat nad tím, že nemáte tak krásnou postavu, ani tak luxusní auto, ani tak prestižní postavení jako někdo ze sousedství, a zapomínáte si vážit své jedinečné osobnosti.
DNESKA RADĚJI NIC NEDĚLAT NIKAM NECHODIT..
-
Hezký den beránci..
Horoskop na středu 1. 9. 2010
Čeká vás velmi příjemný a harmonický den, v němž společensky uplatníte i své časté prohřešky. Konečně nastal čas k tomu, abyste ukázali, že i bez jediné špetky diplomatického tlaku lze úspěšně dosáhnout cíle. Urovnejte své vztahy sami se sebou. Na konci dne jste trochu nesoustředění.
Práce: Říkáte otevřeně své mínění, to je v pořádku, alespoň se tím pročistí vzduch.
Vztahy: Buďte opatrní v lásce a nepodnikejte nerozumné kroky v partnerském vztahu.
Peníze: Cena všeho je dnes příliš vysoká. Neutrácejte, nechte to na jiných.
Zdraví: Jste emocionálně vypjatí, dopřejte si den sami se sebou.
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.
Registrace uživatele - Přihlásit se