Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Znamení Berana

Beran(21.3-20.4) je znamením Marsu má největší sklon k činorodému jednání, okamžitému zásahu a rychlému vývinu. Když Beran vidí něco, co podle něj není správné, ihned povstane, aby to změnil a neskončí, dokud nedosáhne svého cíle.Beran je poctivý bojovník

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Lusi7 Lusi7 - 08.09.10 19:12:00

ahooooj :-)
    Čauky beránci :-)) jak se tu máte? Já se včera vrátila z Paříže :-) bylo tam kráááásně :-) ale jsem ráda doma ;-)

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 07.09.10 08:06:42

ahojte..
    Citát dne pro Vás:
    "Armáda beranů, kterou vede lev, je silnější než armáda lvů, kterou vede beran."
    (autor citátu Napoleon Bonaparte)

HM TO JSOU VĚCI... ;-)

Horoskop na úterý 7. 9. 2010
    Fyzické síly máte dneska vskutku nevyčerpatelné. Je pro vás vhodná i chůze v obtížnějším terénu a případně i plavání v bazénu. Vaše kondice je velice dobrá, ale rozhodně nezkoušejte lámat rekordy. Uvědomte si to především, až se budete chtít blýsknout před osobami opačného pohlaví.

Práce: Teď se snadno prosazujete v zaměstnání, což vám zvedá vaše sebevědomí.

Vztahy: Toužíte být milováni, hýčkáni a rozmazlováni, chcete luxusní zázemí.

Peníze: Výsledky tvůrčí činnosti můžete i zpeněžit, ale moc si od toho neslibujte.

Zdraví: Pokud jste zralého věku, neměli byste to neustále zdůrazňovat.
     ;-)

• petulkanovak007 petulkanovak007 - 07.09.10 10:41:33

RE: ahojte..
      to je zájmáví pokud chcete ták mám ná profilu fotkečký málího ;-)

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 07.09.10 11:56:32

jůůůů ten krásně chrupká ...

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 07.09.10 12:10:29

krásnej opravdu ,bych to umačkala takový mrňousky.. ;-) :-))

• petulkanovak007 petulkanovak007 - 07.09.10 13:16:53

děkujeme mám právě škitávku chudáček málej

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 07.09.10 19:11:35

asi vzpomíná jak plaval v bříšku.. :-))

• kesydob kesydob - 08.09.10 11:05:29

Ahojky je ten je malinký a hezoučký to máš jen samou radost tak ať ti roste ......moc hezké :-)) :-))

• etek etek - 08.09.10 15:25:33

krásný :-)) :-)) já mám pro miminka slabost, takové ňu ňu maličké :-)

• kesydob kesydob - 08.09.10 11:01:06

Ahojky tak já se blýsknu raději doma v postýlce abych se moc neunavila :-D

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 06.09.10 08:59:13

krásné pondělní ráno beránci
    jaký jste měli víkend??? já jsem si hrála na zdravotní sestričku a starala se o svojí nemocnou rybičku a jako odměnu jsem to asi od něj chytla a to jdu zítra na pohovor ... :-[

• kesydob kesydob - 06.09.10 13:16:42

RE: krásné pondělní...
      Ahojky já víkend pohoda......jo to máš z toho ,že jsi rybičce dělala první pomoc ......a jinak ti budu držet palce ať ti to vyjde a pohovor zvládneš v pohodě

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 06.09.10 14:37:34

RE: krásné...
        děkuji ... snad se do zítřka dám dokupy, už jsem si vzala i paralen tak budu snad ok ... já nemám ve zvyku dlouho marodit a jelikož jsem hlava paličatá odmítám se při běžném nachlazení válet v posteli, zalehám až když to už fakt nejde vydržet ...

• kesydob kesydob - 06.09.10 21:00:45

To bude dobré ...dáš úsměv a budeš milá trošku sebejistá a okouzlíš je a oni po tobě šáhnou jak pes po uzeném ...neboj fakt to zvládneš a když ne tak prostě to vyjde příště pak dej vědět ....dobrou noc :-))

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 07.09.10 11:52:54

tak jsem se před chvilkou vrátila z pohovoru ... snažila jsem se jak to šlo tak uvidíme, během příštího týdne se mi mají ozvat tak i tak ...

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 07.09.10 11:56:54

jo a dík za povzbuzení :-)

• kesydob kesydob - 03.09.10 22:14:35

Jupíííííí
    Ahojík beránci tak vám přeji krásný víkend plný pohody a dobře si ho užijte čusík

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 03.09.10 09:17:29

pátééééééééék
    Horoskop na pátek 3. 9. 2010
    Dnes je na místě být obezřetný a příliš lidem kolem vás nedůvěřovat. Zvláště na pracovišti se může najít někdo, kdo proti vám tajně kuje pikle. Můžete také narazit na ledajaké podvodníky, kteří se vám pokusí vytáhnout z kapes peníze. Nenechte se zlákat k uzavření podezřelých kontraktů.

Práce: V práci se nepouštějte do ničeho nového a už vůbec ne riskantního.

Vztahy: V oblasti vztahů se vyvarujte chvástání, vystupujte spíše skromně. Vaši blízcí to jistě ocení.

Peníze: Při shánění peněz narážíte na lakomce nebo na lidi, kteří mají sami hluboko do kapsy.

Zdraví: V těchto dnech jste poměrně nemluvní a není snadné proniknout do vašeho nitra.

MĚ TO NESEDÍ JÁ JEŠTĚ HUBU NEZAVŘELA.. :-D

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 02.09.10 14:55:53

no kdo to dneska vymyslel..
    Horoskop na čtvrtek 2. 9. 2010
    Závažná pracovní rozhodnutí odložte na později, teď se spíše držte ověřeného stereotypu. Je možné, že vás všechno rozčiluje a mohlo by se zdát, že dnešní den není moc vydařený. Nedorozumění ale vznikají především vaším zkresleným pohledem na věc. Zachovejte klid a buďte trpěliví.

Práce: Na myšlení se moc nespoléhejte. Všechno vám dochází pomalu a drátky se vám v hlavě nespojují tak hladce jako jindy.
    Vztahy: Vyvarujte se pocitů ukřivděnosti, tak to už ve světě chodí a není na tom nic nespravedlivého.
    Peníze: Lákají vás dvě možné varianty a rozhodování mezi nimi není jednoduché.
    Zdraví: Stanovte si reálné cíle a vyvarujte se pocitů nepřemožitelnosti.
    Tip na dnešní večer: Budete mnohem sebevědomější a šťastnější, když se přestanete porovnávat s jinými. Máte sklon naříkat nad tím, že nemáte tak krásnou postavu, ani tak luxusní auto, ani tak prestižní postavení jako někdo ze sousedství, a zapomínáte si vážit své jedinečné osobnosti.

DNESKA RADĚJI NIC NEDĚLAT NIKAM NECHODIT.. :-D

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 01.09.10 13:12:32

Hezký den beránci..
    Horoskop na středu 1. 9. 2010
    Čeká vás velmi příjemný a harmonický den, v němž společensky uplatníte i své časté prohřešky. Konečně nastal čas k tomu, abyste ukázali, že i bez jediné špetky diplomatického tlaku lze úspěšně dosáhnout cíle. Urovnejte své vztahy sami se sebou. Na konci dne jste trochu nesoustředění.

Práce: Říkáte otevřeně své mínění, to je v pořádku, alespoň se tím pročistí vzduch.
    Vztahy: Buďte opatrní v lásce a nepodnikejte nerozumné kroky v partnerském vztahu.
    Peníze: Cena všeho je dnes příliš vysoká. Neutrácejte, nechte to na jiných.
    Zdraví: Jste emocionálně vypjatí, dopřejte si den sami se sebou.

• Miky.66 Miky.66 - 01.09.10 13:57:22

RE: Hezký den...
      Hezký den i Tobě vedoucí. Tak jak se tu pořád máte beroši ? :-))

• etek etek - 01.09.10 17:07:18

RE: Hezký den....
        ahoj Bunďásku :-)) :-)) kde ses nám toulal?

• El.Bunda.ok El.Bunda.ok - 03.09.10 23:54:37

RE: Hezký den.....
          Ahoooj etek, Tebe jsem už taky dlouho neviděl

• 7.M.BRUSINKA.J 7.M.BRUSINKA.J - 02.09.10 14:56:25

RE: Hezký den....
        no je nám tu bez tebe smutno co tě máme povídat.. :-)) ;-) :-D

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se