PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Johnny Depp
Talentovaný a úspěšný herec, kterého známe ze spousty filmů či některých seriálů =)
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Konkurz na správce
Dobrý den,
vypisuji zde konkurz na správce. Případný zájemce ať se mi ozve na vzkazník a napíše
název fóra.
S pozdravem ArnyVogel
Fórum Administrátor (Film a Televize/Stálé Místnosti) -
Temné stíny
Tak změna. Já na tom nakonec vážně byla
Kámoška mě tam dotáhla a jelikož jsem hodná duše a neměla jsem co dělat, tak jsem se tomu poddala. Z Deppa se mi chtělo plakat, co s nim udělali =/...Všichni vypadají jako voskové figuríny, které neznají žádné pocity, všichni jako by se snažili o nějakou zcestnou dokonalost a děsivost..Jak už tady podotkla SaraPolanska - Nic nedává smysl =DD..Nedozvíte se, proč lidi vidí duchy atd...Dcera příbuzná spíš na Lupina je vysvětleno jen tím, že na ní poslala vlkodlaka aby Collinsovi něměli tak nudný život či co. Příběh prostě nesmyslný. Nechápu, jak mohla čarodějka přežít tolik let a proč zemřela tím, že narazila na lustr. Spousta zbytečných postav řekla bych a všechno působí tak nějak uměle. Poblití Deppa ve mně vzbudilo lítost a zhnusení. Uznávám, zasmála jsem se, ale to hlavně díky kamarádce, se kterou jsme si z toho dělali srandu a jejím reakcím na Helenu, kterou tak děsně miluje. Maskérka si zřejmě šlehla s Deppem i scénaristou
Moje hodnocení z 10 je 3
-
RE: Temné stíny
Há, há. Jsem ráda, že to nepřišlo absolutně mimo jen mě a manželovi. :-D Zvracení Deppa jsem nejspíš vytěsnila z traumatizované mysli nebo jsem v šoku zrovna zavřela oči - ale někde podvědomě tuším, že to tam bylo a že to bylo šílený. :-D -
RE: Temné stíny
Já vždy Burtonovi filmy brala jako z jiného světa. V Karlíkovi mě děsili i ti ulalalumpové. :D
-
-
Johnny Depp a Vanessa Paradisová se po 14 letech rozcházejí
http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/johnny-depp-a-vanessa-paradisova-se-po-14-letech-rozchazeji/8084 78?utm_source=rss&utm_medium=feed
Los Angeles - Americký filmový herec Johnny Depp a francouzská zpěvačka a herečka Vanessa Paradisová se po 14 letech rozešli. Listu USA Today to dnes potvrdil Deppův mluvčí...
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Peter Facinelli