Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Johnny Depp

Talentovaný a úspěšný herec, kterého známe ze spousty filmů či některých seriálů =)

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • ArnyVogel ArnyVogel - 19.01.13 21:47:37

Konkurz na správce
    Dobrý den,
    vypisuji zde konkurz na správce. Případný zájemce ať se mi ozve na vzkazník a napíše
    název fóra.

S pozdravem ArnyVogel
    Fórum Administrátor (Film a Televize/Stálé Místnosti)

• ArnyVogel ArnyVogel - 02.02.13 15:33:17

Správce
      Dobrý den,
      novým správcem je ATID12

S pozdravem ArnyVogel
      Fórum Administrátor (Film a Televize/Stálé Místnosti)

• geisha05 geisha05 - 11.09.12 22:46:51

Jump street 21
    Nevíte někdo, kde se dají sehnat (popř. u koupit) série Jump street 21 s Johnnym? Chci to shlídnout, koukala jsem, že to tak 2-3 roky zpátky vysílala Nova cinema, ale to jsem bohužel jaksi prošvihla :-D :-[ Máte někdo? ;-)

• Zuuzcaa Zuuzcaa - 12.09.12 07:22:55

RE: Jump street 21
      tyjo na koupení jsem to snad ani nikde neviděla .. dá se to stáhnout, kromě prvních 2 dílů, ty nova nevysílala ( ale v čj to není ono) nebo to můžeš zkouknout na ytb v aj, jsou tam všechny díly :)

• geisha05 geisha05 - 13.09.12 18:56:07

RE: Jump street...
        díky, díky, díky. ;-) Jdu na youtube... Johnnyho v češtině jen, když není jiná možnost :-D :-))

• ATID12 ATID12 - 27.06.12 12:52:34

Temné stíny
    Tak změna. Já na tom nakonec vážně byla :-DKámoška mě tam dotáhla a jelikož jsem hodná duše a neměla jsem co dělat, tak jsem se tomu poddala. Z Deppa se mi chtělo plakat, co s nim udělali =/...Všichni vypadají jako voskové figuríny, které neznají žádné pocity, všichni jako by se snažili o nějakou zcestnou dokonalost a děsivost..Jak už tady podotkla SaraPolanska - Nic nedává smysl =DD..Nedozvíte se, proč lidi vidí duchy atd...Dcera příbuzná spíš na Lupina je vysvětleno jen tím, že na ní poslala vlkodlaka aby Collinsovi něměli tak nudný život či co. Příběh prostě nesmyslný. Nechápu, jak mohla čarodějka přežít tolik let a proč zemřela tím, že narazila na lustr. Spousta zbytečných postav řekla bych a všechno působí tak nějak uměle. Poblití Deppa ve mně vzbudilo lítost a zhnusení. Uznávám, zasmála jsem se, ale to hlavně díky kamarádce, se kterou jsme si z toho dělali srandu a jejím reakcím na Helenu, kterou tak děsně miluje. Maskérka si zřejmě šlehla s Deppem i scénaristou :-))Moje hodnocení z 10 je 3 ;-)

• SaraPolanska SaraPolanska - 29.06.12 19:50:26

RE: Temné stíny
      Há, há. Jsem ráda, že to nepřišlo absolutně mimo jen mě a manželovi. :-D Zvracení Deppa jsem nejspíš vytěsnila z traumatizované mysli nebo jsem v šoku zrovna zavřela oči - ale někde podvědomě tuším, že to tam bylo a že to bylo šílený. :-D

• ATID12 ATID12 - 30.06.12 19:47:04

=DD
        Já v tom místě udělala smutný zvuk, který zněl jako kombinace ouuu a fuj =D Také se to snažím dostat z hlavy :-))

• anetan007 anetan007 - 13.07.12 14:29:59

Já vždy Burtonovi filmy brala jako z jiného světa. V Karlíkovi mě děsili i ti ulalalumpové. :D

• ATID12 ATID12 - 16.07.12 17:55:22

Tebe taky? =D..On má zvláštní styl no..Karlík a továrna na čokoládu je dobrý film, ale krapet děsivý. Dítěti bych to raději nepouštěla =Đ =)

• Mrs.Darkwood Mrs.Darkwood - 22.07.12 13:37:56

Přesně tak, Burton je kapitola sama o sobě :-))

• Alca.Fe Alca.Fe - 20.06.12 14:18:57

Johnny Depp a Vanessa Paradisová se po 14 letech rozcházejí
    http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/johnny-depp-a-vanessa-paradisova-se-po-14-letech-rozchazeji/8084 78?utm_source=rss&utm_medium=feed

Los Angeles - Americký filmový herec Johnny Depp a francouzská zpěvačka a herečka Vanessa Paradisová se po 14 letech rozešli. Listu USA Today to dnes potvrdil Deppův mluvčí... :-(

• anetan007 anetan007 - 20.06.12 19:40:36

RE: Johnny Depp a...
      No, koukám...

• Zuuzcaa Zuuzcaa - 20.06.12 20:05:20

:-O wow .. prostě jenom wow .. a přitom vypadali tak spokojeně ..

• ATID12 ATID12 - 21.06.12 15:02:13

Páni...Po takové době..

• MonicaGranger MonicaGranger - 26.06.12 15:55:03

Achjo :-(

• Mrs.Darkwood Mrs.Darkwood - 22.07.12 13:40:16

Nemohla jsem tomu věřit nebo spíše nechtěla. Někde ale psali, že problémy měli delší dobu a snažili se to dát dokupy, ale bohužel. Vnímám to trochu tak, že se rozpadl vztah, ke kterému jsem vzhlížela :-(

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se