Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (35)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Vaše láska

Založeno: 12.09.06 18:48:36
Založil: zahadnna
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: mira.vojnar,

mira.vojnar

Rock Rock

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Vaše láska

Pojďme si povídat o lásce všeho druhu. Nezáleží, jestli jste svobodní/é, vdané, ženatí, zasnoubení, jestli s někým chodíte či ne ... vždyť slušně popovídat se o tom dá vždycky.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • i.love.u.very.much i.love.u.very.much - 22.05.13 19:51:43

prosim radu
    Dobrý den, mam kamaráda, který mě chce za svoje devče, mame oba DMO ja vozik, berle on choditko, jsme od sebe vsak silene Daleko, chce abych prijela jenze ja k nemu nemam jak dojed mam ztp ale vlakem jet nemuzu protoze me ani jemu to rodice nedovoli, ( mozna to znatee) nechci se ho vzdat je to mily sympaták, autobusem by me to stalo 2x-3x vic tolik ja proste, nemam,.... Poradte pprosim, Ps pardon za chyby

• dolezalova.alex dolezalova.alex - 07.04.13 18:52:10

Rada
    Ahoj,
    chtěla bych poradit. Je mi 25. ,,Znám se" a párkrát jsem viděla jednoho muže. Každý jsme odjinud a právě proto jsme se viděli jen párkrát a dlouho se zase neuvidíme.Kvůli němu jsem si vytvořila twitter. Máme se přidaný, někdy tam přidám příspěvěk, abych na sebe upozornila, protože má moc přátel. Je starší než já. Tak bych chtěla poradit, jak se mám u něj víc zviditelnit, aby si mě zase všimnul. Děkuji a doufám, že mi poradíte.

• forty18 forty18 - 26.01.13 19:29:55

svatebni web
    Též přes internet a na počet jsem si udělali i o svatbu vlastní svatební web od http://www.agentsvatby.cz/

• denishaky denishaky - 28.09.12 12:42:27

Můj kluk & můj táta
    dobrý den,
    je mi 16 let.. a osm měsíců jsem chodila s klukem a několikrát jsme se pohádali a ted jsme se rozhodli že spolu budeme.. protože se strašně milujeme.. ale ta chyba je, že můj táta nechce abych s nim byla.. a že ho nechá zbít mi řekl.. protože prej že ze mě dělal krávu atd.. můj táta je opravdu schopnej člověk, a je to rom, takže to má v krvy.. nemůžu ani na krok.. co mám dělat???...a můj táta řekl mýmu klukovi hodně hnusných věci, a proto J. se s nim nechce bavit...

• denishaky denishaky - 28.09.12 15:15:40

RE: Můj kluk & můj...
      ted mi můj kluk radí, že ybch mohla u jejich rodiču bydlet jak dlouho chci.. ale jak to udělat?... u nás doma je domácí násilí.. a už se to tam vydržet nedá.

• k.kolomparova k.kolomparova - 01.10.12 17:21:21

RE: Můj kluk &...
        já měla to podobný co ty moje rodina zase mýmu příteli vyhrožovala zhe pokud se se mnou přítel nerozejde tak na něj podaj trestní oznámení nebo zhe mu rozbijou hubu a v tu chvíli jsem měla šílenej strach o něj a pořád mám a když blbý keci tak jsem při něm. 8-)

• mira.vojnar mira.vojnar - 28.10.12 20:53:23

RE: Můj kluk &...
        Co na to Tvoje máma, s tou řeč není?

• Jan.Sapara Jan.Sapara - 28.04.12 08:30:31

Vztah
    Já jsem s přítelkyní 2roky a 1 měsíc. Byl to skvělý vztah rok a půl, ale už to jde do sraček a já se bojím,, že to skončí.
    Ale nejhorší na tom je, že ona skoro za nic nemůže, já jsem ten špatný který ve všem figuruje.Ale řeknu Vám jedno...Mám sice charakter, takový, jaký mám, mám pocit, že se ztrácíme, ale je to jen kvůli Facebooku, Lide.Cz a podobným pi**vinám.
    Někdy si říkám, jak by ten život nebyl pěknější bez těchto internetových stránek

• vlkovamarka vlkovamarka - 30.04.12 10:33:01

RE: Vztah
      Sociální sítě jsou takové,jaké si je udělají sami uživatelé ;-)
      Mám kamarádku....měla přítele,jehož hesla všude znala. A to víte že každá ženská se občas ráda podívá (pokud má tu možnost),s kým si její milý psal,o čem... Zjistila,že jejich vztah probíral s nějakou kamarádkou a už byl oheň na střeše. Spousta lidí se hádá a nadává,že jejich partner má v přátelích bejvalku (jakoby si musel s ní pořád psát :D ) a toho a toho a že s ní(m) se slečna nebaví a nejsou spolu zadobře..
      Já s Facebookem nebo Lide.cz problém nikdy neměla. S přítelem respektujeme naše soukromí,neřeším,že má v přátelích jednu krávu,se kterou se nemusím,neřeším,že většinu lidí,který má v přátelích neznám... Nikdy jsem se na něj nezlobila kvůli tomu,že má v přátelích i holky...
      Je to jenom o toleranci a jistých mezích,který by se měly dodržovat...

P.S.: Nevím proč,ale můj mladej si taky furt něco vyčítá a myslí si,že je všechno jeho vina....a čímž tiše nesouhlasím... :-))

• Angel.Cassiel Angel.Cassiel - 12.05.12 19:45:50

Já s tebou souhlasím ve všem, co jsi napsala až na jednu věc ... 10 let jsme měla přítele, má první láska, můj život ... on mě podváděl, ale já se stejně vrace, protože - no, vážně to byla láska, z obou stran. Ale tím, že sme se tak moc milovali jsme i šíleně žárlili. A tak si dovolím tvrdit, že pokud opravdu milujete, žárlení se nevyhnete. A pokud nežárlíte vůbec a opravdu vám je jedno, s kým si váš drahý píše nebo s kým jde ven, není to láska. Prostě jen přátelství a možná něco trochu víc, do čeho vkládáte naděje, že budete spokojeně žít. Ale možná je to tak lepší ... s takovými lidmi jsou asi vztahy jednodušší.

• vlkovamarka vlkovamarka - 15.05.12 11:25:59

Mě nikdy nežralo,kde můj přítel je a co dělá. Nikdy mi nedal záminku k žárlení (že bych dlouho nevěděla,kde je,co dělá,s kým je a tak). Takže já ani žárlit nemohla :-))
          Jasně,mohl říct,že je v práci a mohl být někde s nějakou....."slečnou".Jenže všechny jeho vztahy ztroskotaly na tom,že ho slečny podváděly a nakonec mu daly vale. Takže možnost,že by on dělal to,co tak hodně odsuzuje,je dle mě minimální...

Ale chápu,že žárlivost patří ke vztahu....i když mě to nějak minulo :D

• senbja senbja - 19.03.13 09:16:11

Žárlivost patří k vlastnickému vztahu, ke skutečné lásce rozhodně ne.
            Od zamilovanosti i náruživosti může být cesta k lásce docela dlouhá.
            Láska je především o toleranci, a to oboustranné. Ne o tom, že na někom lpíme, přestože on o to příliš nestojí.
            Přeji všem hodně lidské lásky, a to nejen té milenecké...

• k.kolomparova k.kolomparova - 31.05.12 18:03:35

máš pravdu kdo žárlí miluje kdo nežárlí nemiluje a je mu všechno jedno. já s přítelem máme oboustrannou lásku a žárlíme oba ae s mírou. :-) ;-) :-) 8-)

• p.jojo p.jojo - 21.06.12 09:18:24

Ale taaak :-))
            Je to o dusevni urovni obou jedincu ...
            Jsou lide kteri nezarli a presto miluji.
            Klicem k tomu je ze nechteji toho druheho "vlastnit" .

• dasjana dasjana - 07.03.12 11:13:19

johan521@seznam.cz
    zítra spolu budeme 2roky+3měsíce-FOREWER :-*

• mira.vojnar mira.vojnar - 12.04.12 22:47:25

RE: johan521@seznam...
      To zní dobře :)

• vlkovamarka vlkovamarka - 13.04.12 10:18:14

RE:...
        Se divím že sem nenapsala,že už jsou spolu 2 roky a čtyři měsíce...
        Reagovat na víc než měsíc starej příspěvek je dobrý :D

• dasjana dasjana - 24.04.12 06:58:38

co ti vadí? :-0 :-[

• vlkovamarka vlkovamarka - 24.04.12 10:08:21

Nějak nemusím lidi,co slaví pomalu každej týden,co jsou spolu... Přijde mi to,že to berou jako úspěch,že se spolu ještě nerozešli...

• dasjana dasjana - 24.04.12 18:08:39

my nic neslavíme,takže neprud jo! :-[

• vlkovamarka vlkovamarka - 30.04.12 10:27:09

Tak když to tu píšeš..... To vyznělo,jako byste to slavili...

• mira.vojnar mira.vojnar - 31.05.12 20:42:37

Děcka klíííd :) Na oslavu může být každý den, kdy jsou dva spolu.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se