Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Nejhorší film

nejde sice určit ten úplně nejhorší, ale zase je plno nudných, trapných a zbytečných filmů. příspěvky s používáním funkce "capslock" pokud to není nutný, nadávky, urážky a spamy se mažou...

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • martinkova.misulka martinkova.misulka - 12.04.13 01:37:05

?
    Ahoj, hledám film, nepamatuju si přesně, jaký byl, ale šlo o to, že se vrátí parta lidí zpátky do minulosti, protože tam zůstal nějaký profesor s pár lidmi, dostanou se tam přes jistou "spojovací bránu", tam kam se dostanou, jsou dinosauři, moc jich nepřežije, když se mají vracet zpět, profesor jim řekne, že aby se za nimi brána zase uzavřela, musí on zůstat v té minulosti a uzavřít to odtamtud, ale nepovede se to a do současnosti se dostane i dinosaurus (dinosauři?) a přichází na scénu vtipná uměla helikoptéra :D

• siroky.s@email.cz siroky.s@email.cz - 28.03.13 07:49:33

nejhorší film
    nejhorší film je dětská hra s panenkou chuky

• MiloshT MiloshT - 02.04.13 13:11:25

RE: nejhorší film
      nejhorší člověk je siroky.s

• MiloshT MiloshT - 02.04.13 16:12:55

RE: nejhorší...
        aha, prej je ti devět. tě nejspíš omlouvá, i když v tom věku se mi chucky líbil právěže nejvíc .)

• Offline.Uzivatel Offline.Uzivatel - 26.02.13 15:44:35

Disaster Movie
    Včera jsem zhlédnul a řeknu vám, fakt hrůza...

• jlalis jlalis - 06.03.13 15:03:39

Disaster Movie
      no tak dizástr, né? tak co se divíš

• pwh pwh - 23.01.13 15:20:24

?
    Vole, co je zas tohle?:
    http://www.csfd.cz/film/90314-akce-mutant/

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 30.01.13 23:27:10

RE: ?
      akce mutant.. :D:D

• pwh pwh - 01.02.13 15:14:21

No ten název taky, ale ten námět...

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 01.02.13 20:54:03

no ale má to poměrně dobrý hodnocení. každopádně jak to bylo jednou v Simpsnech .. S tak hrozným názvem musíme být dobří. :d

• KATAzet4 KATAzet4 - 02.02.13 22:06:13

Mě se ten film docela líbil. Zvlášť ta zvrácená střílečka na svatbě, doplňovaná naprosto protikladnou hitovkou od Kariny. Je to hloupost, námět není nijak světobornej (uznávám), ale ani se nedivím tomu, že to má na čsfd 70 %. Svoje příznivce si tahle ujetá a bláznivá parodie na přehnaně drsný akčňáky najde.. Mezi nejhorší filmy bych to fakt neřadila :D

• pwh pwh - 02.02.13 23:46:28

No jo, já to zkusil dát na nejlepší film a tam nikdo nereagoval, tak sem to zkusil tady.
        Sám sem to neviděl, ale ten námět zní dost šíleně.
        Jinak o tom režisérovi sem slyšel jako o napodobovateli Tarantina a nedávno získal nějakej jeho film cenu za scénář v Benátkách, zrovna když byl předsedou poroty Tarantino...To jen tak pro zajímavost.

• KATAzet4 KATAzet4 - 03.02.13 13:59:40

Film šílenej je, ale v tom taky spočívá jeho kouzlo. Big Lebowski je taky vlastně naprostá hovadina, a dneska už je to kult.. Ne, že bych tyhle filmy chtěla srovnávat - Dude a jeho banda jsou mi přece jen sympatičtější. Ale chtěla jsem jen poukázat na fakt, že střídmý a vážný námět není vždycky zárukou úspěchu, stejně tak nemusí nutně znamenat, že bláznivý námět = kravina. Koukni na to a posuď sám ;)

• Veronika.Vovcekova Veronika.Vovcekova - 06.01.13 15:46:27

Nekonečný příběh 3
    Ono už jen to, že to je třetí pokračování, může odradit, přesto jsem však byla zvědavá a musím tedy říct - nikdy víc! Děs, děs, děs.

• MiloshT MiloshT - 08.01.13 14:49:02

RE: Nekonečný...
      já nefim ale jako malej sem to viděl šíleně mockrát. Když se na to kouká jako na samostatnej film a ne pokračování neverending příběhů tak se to dá.

• Mr.Willson Mr.Willson - 22.12.12 07:13:56

neznáte ho?
    Tohle je soutěž víš,všichni tu hrají hru....a ten,kdo bude mít první tisíc bodů,vyhraje opravdový tank

Ahoj, film ze kterého je tento úryvek je z období 2.sv.války z prostředí koncentračního tábora, ve kterém je zavřenej otec se synem a myslím že v jiné části tábora je i maminka. A aby mu nemusel říct pravdu, tak s ním "hraje hru o tank".

Viděl jsem to jako malej, nevíte jak se to jmenuje? Díky

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 22.12.12 11:40:46

RE: neznáte ho?
      byla to komedie?

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 22.12.12 11:43:55

joo ono stačí trochu hledat a zadat si do vyhledávače: komedie o rodině v koncentračním táboře a vyšlo by ti, že Život je krásný.

• vuvuzela01 vuvuzela01 - 24.12.12 20:54:54

Ale ona se neptá na to jaký je život, ale na název filmu. :-) :-[ ;-(( :-D

• Suakushi-Loepuza Suakushi-Loepuza - 25.12.12 23:12:51

neber ty prášky tolik. at seš kdo seš.

• brasilian brasilian - 27.12.12 20:43:39

Ty to budes mit v zivote hodne tezky.

• Majitel.jaderne.elektrarny.a.pivovaru Majitel.jaderne.elektrarny.a.pivovaru - 28.12.12 19:30:33

Kellyho hrdinové. Sice to možná není tak úplně to, co hledáš, ale hraje tam Kojak.

• martinkova.misulka martinkova.misulka - 12.04.13 01:29:45

život je krásný, stoprocentně to je tento film

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se