Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Zdravé papání a vše kolem něj

Důležité než zažádáte o příspívání! http://hubneme-zdravym-papanim.blog.cz/ Za naší spolupráce vznikla stránka http://papame.blog.cz. Recepty posílejte na: mnamozni.recepty@seznam.cz a klarka91@seznam.cz

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Tato diskuze je moderovaná. Pokud do ní chcete přispívat, požádejte správce této diskuze.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • mOninAk.kySkA mOninAk.kySkA - 19.06.13 21:08:28

power plate
    Ahoj, máte někdo zkušenosti? Potřebuju upravit svůj vzhled a to radikálně. Časově nějaké dlouhé cvičení nestíhám a v tomto vedru ani se mi nechce. toto cvičení je krátké a prý učíné

• NelaJavorikova NelaJavorikova - 19.06.13 20:57:42

kofola stevie
    Ahoj, co říkáte na tuhle kofolu? Má být slazená stevií...na obalu jsou uvedené skoro nulové kalorie, docela mi chutná, co na ní říkáte vy z hlediska hubnoucího jídelníčku? :-)

• Dexterv Dexterv - 19.06.13 22:17:45

RE: kofola stevie
      Z hlediska hubnoucího jídelníčku žádný problém,z hlediska zdraví ? Kdo ví, řadil bych to do stejné sorty jako je Cola Light. Otázka je kolik té stévie tam je.
      Nechutná špatně,o tom žádná .. občas si ji dám : )

• asdfdfas asdfdfas - 19.06.13 22:24:36

Sice bude moje reakce trochu OT, ale.. Sotva EU povolila stevii jako sladidlo a sotva se o tom začalo mluvit jako o něčem nekalorickém a vhodném, už to začnou výrobci cpát do ledačeho :-D Tuhle jsem si doma všimla, že máme doma jogurt značky Interspar slazen stévií, tak na to koukám a krom stévie je tam i cukr. To samé v obchodě s nějakým džusem. Tak buď nesladím vůbec, nebo jen tou stévií, ale když tam výrobce přidá i cukr, jakej to má pak smysl?? A bacha, už i Frisco má tuhle příchuť ...

• Micromia Micromia - 19.06.13 22:38:34

Zaujalo mě to a tak jsem googlila a našla tenhle článek http://www.moatimes.4fan.cz/je-kofola-slazena-stevii-zdravejsi/ No, já asi zůstanu u klasického cukru, když už budu mít potřebu si něco takového dát....

• Pitseleh Pitseleh - 19.06.13 20:32:54

může být?:) (17/170/58)
    Mně tedy vedro chuť k jídlu nebere :D A vůbec, takové počasí by mělo být pořád, třicítky mi ve všem maximálně vyhovují. :))

7:00 - cca 70g sypaného musli s rozinkami, ořechy a semínky, cca 150g bílé Hollandie, jablko
    9:30 - celozrnný rohlík, rama, 2pl šunky, okurek
    10:30 - 2 "Honzovy buchty" s marmeládou
    13:30 - polévka - hovězí vývar; hovězí vařené, bramborový knedlík, špenát/ normální porce v ŠJ
    16:30 - 3pl sypaného musli (toho, co ráno), pomeranč
    19:30 - 2 kaiserky, rama, 4pl šunky, kus balkánského sýra, zelenina
    po večeři ještě pár jahod, darovaných... :-)

• 92sasa 92sasa - 19.06.13 20:34:33

RE: může být?:)...
      tak to ti závidím že ti to počasí vyhovuje, já to nesnáším, v práci máme na padnutí, ani troška vzduchu, hala je jak skleník :-[

• Pitseleh Pitseleh - 19.06.13 20:36:55

Tak to věřím, to je nepříjemné... ve škole to taky není nic moc, ale dá se to vydržet. Já jsem holt teplomilný člověk, čím více slunce a tepla, tím lépe. Tady mi jen chybí moře... měla bych emigrovat. :D

• 92sasa 92sasa - 19.06.13 20:39:08

venku mi to taky tak výrazně nevadí, ale trčet v tom 8 hodin a ještě podávat nějaký výkon je mazec :-[ Klimatizace není, okna taky ne, vyhrnout nohavice si nesmíme, atd. I na noční tam máme kolem 35 stupňů..

• dobrusska dobrusska - 19.06.13 19:00:19

Dnes - aspoň lehčí?
    Dnes opět bez sportu - bolí mě v krku a pokašlávám, to nebudu riskovat :/ ale už se těším, až se zas proběhnu :)

22 let/174 cm/70 kg

SN 8:00 - 60g ovesných vloček + hrst sušeného ovoce + bílý jogurt + banán
    SV 11:00 - jablko + 1/2 bílýho kefíru
    OB 13:30 - těstovinový salát (asi 60g těstovin, 4 krabí tyčinky, bílý jogurt, spouustu zeleniny a žampionů)
    SV 16:30 - selský rohlík + pomazánkové máslo (větší vrstva) + 2pl eidamu + rajče
    VE 18:30 - rýže s omáčkou (v ní vepřové maso, zelenina) - měl být tuňák s knacky, ale neodolala jsem :/
    2VE 21:00 - hrnek syrovátky (pokud bude chuť)

- už je to spíš asi udržovací, že?

• lenkam2002 lenkam2002 - 19.06.13 19:11:53

RE: Dnes - aspoň...
      krabí tyčinky jsou pěknej sajrajt.. :-))

• lenkam2002 lenkam2002 - 19.06.13 19:12:13

RE: Dnes -...
        ale jinak se mi to líbí..

• jsem.revizor jsem.revizor - 19.06.13 19:12:36

RE: Dnes - aspoň...
      H

• let.me.know let.me.know - 19.06.13 14:54:51

jeden alá detoxikace (mmch pracuju v gastronomii a nemám klimatizaci ani větrák, jdyž na vás jde trouba a gril, nejde moc jíst)
    5:30 ovocný koktejl - jahody, ananas, džus
    8:30 zeleninový salát s kuřátkem
    12:30 koktejl - jahody, ananas, džus

14:30 kotel gril.zeleniny (brambory, papriky, lilky, cuketa, oliváč, koření)

17:30 (cesta z práce) ledový kafe (káva, plnotuč mléko, led)
    19:30 taky nějaký salátek?

• vercik66 vercik66 - 19.06.13 15:02:30

RE: jeden alá...
      dost děs, na snídani chybí pomalé sacharidy, kdybys to aspon zajedla vločkama nebo nějakým celozrným pečivem
      ke svačině taky chybí sacharidy
      koktejl jako svačina by mohl být
      oběd nevím kolik bylo brambor ale chybí zase bílkovina
      káva není svačina
      na večeři salátek??? jo ale třeba s tuňákem a 2-3knackenbrotama

v jídelníčku chybí pomalé sacharidy, na bílkovinách to taky nedoháníš takže i málo bílkovin, nevidím tam žádné tuky, takže by to chtělo i pár ořechů aspoň

• jsem.revizor jsem.revizor - 19.06.13 15:20:43

No jako uprimne...jak chces abychom ti to ohodnotili?:D

• let.me.know let.me.know - 19.06.13 15:21:31

RE: jeden alá....
        no jako lehce detoxikační, umím sestavovat lepší, ale právě nevím, jak s těma odlehčujícíma.. :-/

• jsem.revizor jsem.revizor - 19.06.13 15:27:00

RE: jeden alá.....
          No jako, vis jaky nazor tu ma vetsina lidi na detox... ja osobne v tom nevidim zadny smysl, kdyz ji clovek dlouhodobe vyvazene a pokud prece, tak detox je zalozenej ciste na stavach ze zeleniny a ovoce, jejiz druhy se vybiraji dle casti tela, kterou chces procistit. V takovemhle jidelnicku smysl uprimne nevidim zadny. Klidne si udelej odlehceny den/par dni, ale i tak je blbost uplne vyradit pomale sach. A tuky

• let.me.know let.me.know - 19.06.13 15:40:37

RE: jeden alá.....
            tak tuky nevyrazuju, davam aspon ten olivac... a dekuju za nazor :) ja prave ted mela par dost vytizenych dni, kdy ten jidelak byl katastrofa, tak jsem to chtela trochu odlehcit :)

• chloe.xx chloe.xx - 19.06.13 17:51:16

detox-ehm..podle stačí jíst, ale opravdu JÍST správně.
      já třeba nemám moc hlad v tomto počasí, ale snažím se aspon pravidelně uždibávat

• denisek.93 denisek.93 - 19.06.13 14:25:29

OT
    úplně OT, ale nevím kde jinde se zeptat :-D neměl jste někdo něco na splátky u home creditu nebo essoxu? Zajímalo by mě, zda při splátkách do 20.000 se musí udávat zaměstnavatel nebo nikoli. Moc díky kdyby někdo měl zkušenost ;-)

• vercik66 vercik66 - 19.06.13 14:29:42

RE: OT
      já vím, že to asi nechceš slyšet, ale raději si půjč od mamky nebo bráchy apod. tohle hrozně přeplatíš a je to cesta do pekla
      na co to potřebuješ jestli se můžu zeptat

• Angelik15 Angelik15 - 19.06.13 14:40:23

naprosto souhlasim, je to lichva a tyhle prachy bych nebrala ani v nouzi nejvetsi

• 92sasa 92sasa - 19.06.13 14:33:44

měla jsem homecredit, jenže je to už asi 10 let, takže si nevzpomenu :-))

• denisek.93 denisek.93 - 19.06.13 14:40:56

nemám zrovna dobrý vztahy s mamkou, má přítele trošku magora a my si s mým přítelem zařizujeme byt, chceme noťas a telku na splátky na rok, protože hotovost prostě najednou teď nemáme ;-)

• vercik66 vercik66 - 19.06.13 14:43:23

tak si ji nekupujte, my byli taky půl roku bez telky, to nemáte ani jeden počítač? my dostaly oba ntb až v práci služební, fakt to strašně přeplatíte a na tohle mi to příjde zbytečné
        není si kde jinde půjčit od rodiny???

• ally17 ally17 - 19.06.13 18:01:33

My nemáme televizi už rok :-D . Nemáme ani skříň, ani špajsku, noční stolky, poličky... Prostě na to nemáme prachy, tak si šetříme každej měsíc a nakupujeme po kouskách... Myslela sem si, že bez spousty věcí nepřežiju, a teď mi už skoro rok fakt nechybí :-D ...

• lenkam2002 lenkam2002 - 19.06.13 19:03:04

asi tak.. nemám telku co jsem se odstěhovala do USA.. a taky mi nechybí.. :-))

• kacenka.smile kacenka.smile - 19.06.13 18:06:08

taky jsme žili dlouhou dobu v provizoriu, věci kupujeme postupně

• paralyse paralyse - 19.06.13 18:40:22

Tak jestli chcete telku na splátky, tak teď má datart 1/10 + 9 splátek bez navýšení.

• Angelik15 Angelik15 - 19.06.13 19:48:30

to je asi nejlepsi reseni

• chloe.xx chloe.xx - 19.06.13 14:48:28

co vím, tak hlavně ne homecredit..moje tetka se při tom pěkně zadlužila, raděj si něco domluvit u své "domovské" banky

• Angelik15 Angelik15 - 19.06.13 14:55:23

ani to bych nedoporucovala. delala jsem na soude,ted v advokacii a tohle se resi denne. Clovek se diky pujcce dostane do neuveritelnych s-acek...Televize za to teda urcite nestoji

• vercik66 vercik66 - 19.06.13 14:58:02

;-)

• chloe.xx chloe.xx - 19.06.13 17:52:31

někdo ale nemá kde jinde si půjčit..já bych taky neměla za kým jít,tak bych volila mou banku. ale nebrala bych rozhodně homecredit

• kacenka.smile kacenka.smile - 19.06.13 18:05:33

Jenže někdy není jak ze situace ven, a pak jsem pro, ať si člověk půjčí raději u banky než u nebankovní společnosti.

• kacenka.smile kacenka.smile - 19.06.13 18:08:59

ale neříkám, že taková situace je nákup televize

• kacenka.smile kacenka.smile - 19.06.13 18:03:40

Pokud potřebujete půjčit a opravdu nikdo by vám nepůjčil a opravdu děsně nutně něco potřebujete (počítač ještě pochopím, ale telku?), tak doporučuju vzít si úvěr u banky.

• DoubleFantasy DoubleFantasy - 19.06.13 19:57:58

když si koupíte pc, tak telku nepotřebujete, taky nemáme tv a ani bych ji už nechtěla.. a když už pujčit tak na jednu věc, nejlíp u banky

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se