PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Zdravé papání a vše kolem něj
Důležité než zažádáte o příspívání! http://hubneme-zdravym-papanim.blog.cz/ Za naší spolupráce vznikla stránka http://papame.blog.cz. Recepty posílejte na: mnamozni.recepty@seznam.cz a klarka91@seznam.cz
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
Tato diskuze je moderovaná. Pokud do ní chcete přispívat, požádejte správce této diskuze.
-
kofola stevie
Ahoj, co říkáte na tuhle kofolu? Má být slazená stevií...na obalu jsou uvedené skoro nulové kalorie, docela mi chutná, co na ní říkáte vy z hlediska hubnoucího jídelníčku?
-
RE: kofola stevie
Sice bude moje reakce trochu OT, ale.. Sotva EU povolila stevii jako sladidlo a sotva se o tom začalo mluvit jako o něčem nekalorickém a vhodném, už to začnou výrobci cpát do ledačeho
Tuhle jsem si doma všimla, že máme doma jogurt značky Interspar slazen stévií, tak na to koukám a krom stévie je tam i cukr. To samé v obchodě s nějakým džusem. Tak buď nesladím vůbec, nebo jen tou stévií, ale když tam výrobce přidá i cukr, jakej to má pak smysl?? A bacha, už i Frisco má tuhle příchuť ...
-
RE: kofola stevie
Zaujalo mě to a tak jsem googlila a našla tenhle článek http://www.moatimes.4fan.cz/je-kofola-slazena-stevii-zdravejsi/ No, já asi zůstanu u klasického cukru, když už budu mít potřebu si něco takového dát....
-
může být?:) (17/170/58)
Mně tedy vedro chuť k jídlu nebere :D A vůbec, takové počasí by mělo být pořád, třicítky mi ve všem maximálně vyhovují. :))
7:00 - cca 70g sypaného musli s rozinkami, ořechy a semínky, cca 150g bílé Hollandie, jablko
9:30 - celozrnný rohlík, rama, 2pl šunky, okurek
10:30 - 2 "Honzovy buchty" s marmeládou
13:30 - polévka - hovězí vývar; hovězí vařené, bramborový knedlík, špenát/ normální porce v ŠJ
16:30 - 3pl sypaného musli (toho, co ráno), pomeranč
19:30 - 2 kaiserky, rama, 4pl šunky, kus balkánského sýra, zelenina
po večeři ještě pár jahod, darovaných...
-
Dnes - aspoň lehčí?
Dnes opět bez sportu - bolí mě v krku a pokašlávám, to nebudu riskovat :/ ale už se těším, až se zas proběhnu :)
22 let/174 cm/70 kg
SN 8:00 - 60g ovesných vloček + hrst sušeného ovoce + bílý jogurt + banán
SV 11:00 - jablko + 1/2 bílýho kefíru
OB 13:30 - těstovinový salát (asi 60g těstovin, 4 krabí tyčinky, bílý jogurt, spouustu zeleniny a žampionů)
SV 16:30 - selský rohlík + pomazánkové máslo (větší vrstva) + 2pl eidamu + rajče
VE 18:30 - rýže s omáčkou (v ní vepřové maso, zelenina) - měl být tuňák s knacky, ale neodolala jsem :/
2VE 21:00 - hrnek syrovátky (pokud bude chuť)
- už je to spíš asi udržovací, že? -
-
jeden alá detoxikace (mmch pracuju v gastronomii a nemám klimatizaci ani větrák, jdyž na vás jde trouba a gril, nejde moc jíst)
5:30 ovocný koktejl - jahody, ananas, džus
8:30 zeleninový salát s kuřátkem
12:30 koktejl - jahody, ananas, džus
14:30 kotel gril.zeleniny (brambory, papriky, lilky, cuketa, oliváč, koření)
17:30 (cesta z práce) ledový kafe (káva, plnotuč mléko, led)
19:30 taky nějaký salátek?-
RE: jeden alá...
dost děs, na snídani chybí pomalé sacharidy, kdybys to aspon zajedla vločkama nebo nějakým celozrným pečivem
ke svačině taky chybí sacharidy
koktejl jako svačina by mohl být
oběd nevím kolik bylo brambor ale chybí zase bílkovina
káva není svačina
na večeři salátek??? jo ale třeba s tuňákem a 2-3knackenbrotama
v jídelníčku chybí pomalé sacharidy, na bílkovinách to taky nedoháníš takže i málo bílkovin, nevidím tam žádné tuky, takže by to chtělo i pár ořechů aspoň -
-
RE: jeden alá....
no jako lehce detoxikační, umím sestavovat lepší, ale právě nevím, jak s těma odlehčujícíma.. :-/-
RE: jeden alá.....
No jako, vis jaky nazor tu ma vetsina lidi na detox... ja osobne v tom nevidim zadny smysl, kdyz ji clovek dlouhodobe vyvazene a pokud prece, tak detox je zalozenej ciste na stavach ze zeleniny a ovoce, jejiz druhy se vybiraji dle casti tela, kterou chces procistit. V takovemhle jidelnicku smysl uprimne nevidim zadny. Klidne si udelej odlehceny den/par dni, ale i tak je blbost uplne vyradit pomale sach. A tuky
-
-
-
-
OT
úplně OT, ale nevím kde jinde se zeptat
neměl jste někdo něco na splátky u home creditu nebo essoxu? Zajímalo by mě, zda při splátkách do 20.000 se musí udávat zaměstnavatel nebo nikoli. Moc díky kdyby někdo měl zkušenost
-
RE: OT
já vím, že to asi nechceš slyšet, ale raději si půjč od mamky nebo bráchy apod. tohle hrozně přeplatíš a je to cesta do pekla
na co to potřebuješ jestli se můžu zeptat -
nemám zrovna dobrý vztahy s mamkou, má přítele trošku magora a my si s mým přítelem zařizujeme byt, chceme noťas a telku na splátky na rok, protože hotovost prostě najednou teď nemáme
-
co vím, tak hlavně ne homecredit..moje tetka se při tom pěkně zadlužila, raděj si něco domluvit u své "domovské" banky
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Miluji Tě... jak často toto...