PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
SEO - Optimalizace pro vyhledávače
Nemohou vyhledávače najít vaši webovou stránku? Pomůže vám SEO nebo naše fórum.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
katalogy zboží a rank
Zdravím, má nějaký vliv na hodnocení stránek obchodu, když nabízené produkty jsou zařazeny do katalogů zboží např. zbozi.cz apod.?? byl to záludný dotaz zákazníka. díky za reakce.-
RE: katalogy zboží...
moje prvotní odpověď by byla taky záludná :) "Záleží na tom, na kterym vyhledávači bude hodnoceno - danej vyhledávač by tuhle provázanost musel podporovat, jinak se neprojeví" ... což se mi jeví logický a jako pravda, ale vůbec bych mu tim neprozradil, jestli vim, kolik vyhledávačů to skutečně podporuje a měl bych čas to zjistit
-
Duplicitní web
Ahoj lidi, mam dotaz jak na optimalizaci webu www.hubnete.cz/moudre bohuzel je to nejaky web co trzi na provizich a jeste blbe udelany, muzete podobnych webu najit tisice a jsou duplicitni napriklad "www.hubnete.cz/vyzkousej/". A zajimalo by me jak se k tomu zachova vyhledavac, vyradi ty nejslabsi duplicity a necha tu na kterou jde nejvíce odkazu? Díky moc-
RE: Duplicitní web
no nedam za to ruku do ohne, ale rek bych, ze veme tu "aktualnejsi" verzi, nebo tu co ma proste jako prvni v indexu, protoze duplicitni obsah tam nepridava -
RE: Duplicitní web
Všechny verze na tom budou ve vyhledávačích krutě bité... Ano, jedna bude asi "nejsilnější"... Nekoumal jsem ale sitemaps ani robots.txt. Autor by měl jednu vybrat k indexaci a zbytek alespoň takhle odfiltrovat. Jenom aby to mělo vůbec nějaký efekt... v takovém případě vřele doporučuji SKlik, AdSense a AdFox. Hodně štěstí :)-
RE: Duplicitní...
Díky za přání hodně štěstí ;) ... no jdu na to tak že jsem vytvořil web, da se říct parazitni na hudbnete (cz) ale s moznosti editací textu www.hubnetemoudre.cz tak uvidím zda se povede, bohuzel zatím seznam nic ale google uz si toho vsiml myslite si ze seznam zareaguje taky v muj prospech ?
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Celá pravda o ženách