Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (98)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

X - FILES

Založeno: 23.04.03 09:58:09
Založil: THINKER-X
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: myrathor,

myrathor

Elektrická kytara Elektrická kytara

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

X - FILES

THE TRUTH IS OUT THERE. Než se zeptáte, kde se dají stahovat Akta X, vyzkoušejte google.cz Odkaz na hodně kvalitní české stránky http://www.kultx.cz/

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Kristie07 Kristie07 - 23.05.13 17:14:01

Film
    Ahoj, věděl by někdo, ze kterého filmu je tahle část? http://www.youtube.com/watch?v=MTPXJGtgcNc
    díky moc :-))

• zdenka.cechova007 zdenka.cechova007 - 19.04.13 16:02:24

Bad blood
    Epizoda právě zkouknuta. Nejsrandovnější epizoda celé série, alespoň prozatím, takhle jsem se nesmála ani u 20 epizody třetí řady s hrozně dlouhým názvem, která také byla srandovní. Duchovny i Anderson do toho dílu dali strašně moc svého hereckého i komediálního umění, ostatně jako do téměř každého dílu. Ale zde to bylo hlavně o srandě, neboť většina ostatních dílů je spíš smutných. Není divu, že je to jedna z oblíbených epizod Davida.

• myrathor myrathor - 19.04.13 17:42:13

RE: Bad blood
      Tenhle díl, patří k mým oblíbeným a je hodně povedený. ;-)

• coma8black coma8black - 25.05.13 00:46:54

RE: Bad blood
        mně se víc líbí Trojice co se týče upírských témat.

• myrathor myrathor - 11.03.13 13:49:22

Chci uvěřit.
    Viděl si druhý film? Co na něj říkáš. Já jsem čekal nějakou mytologii a zatím to byl "obyčený" příběh. Docela mě ale zaujala zápletka. Podobná v seriálu Fringe, kdy jeden doktor dával dohromady kousky těla a orgánů zesnulé krasobluślařky. To bylo taky hustý. Nic méně živá hlava přidrátovaná na různý těla mě docela dostala.

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 04.03.13 22:39:38

Home
    je naprostá pecka.http://www.youtube.com/watch?v=IH0_XfxnXWI
    Zaposlouchejte se.

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 04.03.13 22:43:49

RE: Home
      jdu si jí pustit.

• myrathor myrathor - 05.03.13 17:43:00

Pro mne je pecka tohle

http://www.youtube.com/watch?v=dxkUK3SQlWI

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 05.03.13 21:43:35

já ale myslel ten bizarní kontrast sladký retro písničky,která zněla nocí ,když tři retardovaný mutanti,šli umlátit šerifa a jeho ženu k smrti.Ten kontrast. :-))

• myrathor myrathor - 06.03.13 17:10:55

To ano, ale vzhledem k tomu, že ani Nick Cave není můj šálek kávy, dovedl bych si představit i jinou hudbu, ale je to jenom můj názor.

K filmu (seriálu) pokud hudba vyloženěn neruší, nemám s ní problém. Což u Akt X je dovedené k dokonalosti. Nick Cave při únosu Csullyové byla naprostá bomba. ;-)

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 06.03.13 21:52:23

já ten úchylnej kontrast zbožňuju.Jak ta retro písnička zněla i na konci jak ten nejstarší mutant ukládá svojí matku bez rukou a nohou do kufru. :-)) :-))
              Tahle písnička Nick Cavea mi neutkvěla v paměti,ale je super.

• myrathor myrathor - 07.03.13 16:48:46

To máš pravdu, tenhle díl byl opravdu úchylnej. Tahle scéna opravdu nemá chybu.

Vyděl si druhý film Chci uvěřit? Já jsem od toho čekal mytologii a zatím to byl skoro "normální" film. Docela se mi llíbila zápletka.

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 07.03.13 23:49:54

,,Chlapci mě zašili a ani nemkrkli,jako by si vařili večeři,hodní chlapci,že´´ :-D :-D
                  Sculyová:vaši synové zavraždili tři lidi
                  Matka:hmmmmmm je vidět,že děti nemáte,neznáte tu pýchu,když vaše děti udělají vše co chcete...

PECKAAAAAAAAAAAAA

• myrathor myrathor - 08.03.13 07:08:41

:-D :-D Asi si tento díl budu muset dnes pustit. To je fakt úchylárna. ;-)

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 08.03.13 09:32:21

to rozhodně udělej. ;-)

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 23.02.13 22:08:29

hellbound
    Nedalo mi to a nedávno jsem se na něj znova podíval.Přes veškerou brutalitu musím říct,že se mi opravdu velmi líbil.
    Přes všechno ,tenhle příběh je opravdu dobrej .
    Kdo skousne ten sadismus,nebude litovat.
    Příběh má duši,atmosféru a smysl.Je to celkem pecka.

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 16.02.13 02:25:36

Akta X+Millenium
    Tyhle seriály mám hodně rád.I když jsou někdy brutální,obzvlášť Millennium,mají duši.Myslím si,že některý horory,jsou pro hlavu člověka tak trochu škodný.Kdybych byl rodič,asi bych se hodně rozmyslel,který horory dítěti povolit,ale Akta X bych mu povolil.Je hrozně hezký jak má Chris Carter určitý vztah k víře v Boha.All Souls ,nebo Zjevení jsou strašně moc krásný díly.A Miracle Man,to je neuvěřitelně krásný díl o moderním Kristu.Opravdu díly s velkou duší.

• myrathor myrathor - 01.03.13 15:43:43

RE: Akta...
      Mě Millenium moc nesedlo. Na mě to bylo příliš rozvláčné a pomalé. Ale některé byly dobré.

• Z.D.E.N.E.K.8 Z.D.E.N.E.K.8 - 02.03.13 21:27:38

RE: Akta...
        Mně se líbily z první řady skoro všechny díly.Francouz je masakr,nebo Gehenna -to je tak drsný a s atmosférou pekla,že na to nejsou snad slova.Brutalita a sadismus v Millenniu se přibližuje realitě sériových vrahů.Něco o tom vím.Je to super,natočit něco co je fakt (skoro)reálný a né horůrková pohádka.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se