Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Co právě máte za nemoc?

Jen se pochlubte, ať vás můžeme politovat. Bereme fyzické i psychické nemoci a i úrazy. Můžete se pochlubit i tím, co jste už prodělali, nám je to jedno.Jen nepovídejte,že vždy vyléčí alternativa.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Miska56 Miska56 - 25.06.10 12:23:28

borelioza
    Ahoj všichni chtěla bych se zeptat jestli někdo má s boreliozou skušenost?????chtěla bych vědět jaká antibiotika se na to předepisujou

• marusch.mat marusch.mat - 25.06.10 15:56:45

RE: borelioza
      ikdyž nevím k čemu ti to bude: http://www.borelioza.cz/cs/lecba_boreliozy/?

• Miska56 Miska56 - 25.06.10 20:50:11

RE: borelioza
        babička má totiž b.... a doktor jí napsal 3 krabičky prášků a je jí po nich strašně zle, a hlvně jsem je nikde neoběvila když je zadám do vyhledávače tak prostě neexistujou a ani jedny z uvedených to nejsou proto se ptám

• Erika.Hubackova Erika.Hubackova - 25.06.10 10:48:42

Zdravím,
    kdyby někoho zajímala duchovní příčina nemocí, tak tady je něco k zamyšlení http://www.empatia.cz/duchovni-priciny-nemoci/prehled-duch-pricin-nemoci

• Yukiki Yukiki - 21.06.10 20:35:09

Modriny
    Cim to je, ked sa ludom robia modriny bez nejakeho udretia?Nikdy som s tym nemala problem ale v poslednom case nachadzam na tele modriny, bolave modriny (hlavne na nohach) a ani neviem, z coho su. A dnes sme napr stahovali nabytok, niesla som taku vycsiu kancelarsku stolicku/kreslo na kolieskach, vahou mi par metrov tlacilo na stehna, jak som ho drzala, a na dotyk ma to tam boli a uz sa mi robia modriny :-[Nemoze to byt len nejaky nedostatok vytaminu?alebo zla zrazanlivost?Aj ked v poslednej dobe som presla tolkymi krvnymi testami....ci na to sa robi nejaky specialny?

• marusch.mat marusch.mat - 22.06.10 06:50:45

RE: Modriny
      Mě se také dělají modřiny. Dělají se ze mě srandu, že projdu kolem futra a už ji mám. Můj děda se mě ptal, jestli aky nebere varfarin - on bere léky na ředění krve a tak se mu taky dělají.

Já si myslím, že mám prostě křehčí žilní stěnu ( mám i křečáky) tak se mi asi hold dělají.

• ance.klugce ance.klugce - 22.06.10 12:49:20

může to být porucha srážlivosti krve nebo přesně jak je výše uvedeno máš křehký kapiláry, který se snadno lámou;)příčinou může být klidně i špatná strava, nedostatek vitamínů;)

• Yukiki Yukiki - 22.06.10 13:39:29

a keby to boli krehke kpilary, moze to byt iba na nohach?inde modriny nemam a nohy mam sama modrina :-[a teraz kvalitnu a bolavu na kazdom stehne a to ken z vahy stolicky (ziadne udretie) :-[da sa nieco proti tomu robit?Bude teplo a ja si ani suknu nedam, lebo to blbo vyzera...

• ance.klugce ance.klugce - 22.06.10 21:20:53

podle mě je to klidně možný i na nohou..a do nohou se taky nejčastěji praštíš..třeba jen trošku ani o tom nevíš..ale asi bych zašla k doktorovi radši;) ten ti pomůže nejlíp;)
          jinak sukně nos normálně, na to se vybodni..co je komu do toho;) já mám nohy omlácený a odřený ze sportu pořád a sukně nosim;) můžeš taky řikat že to máš ze sportu;)

• marusch.mat marusch.mat - 23.06.10 08:16:46

Já to po stěhování taky měla, jen jsem si opřela gauč o stehno a už to bylo ;-)

• ahoi ahoi - 21.06.10 08:09:04

zánět močáku
    Zdravím, prosím o radu co jíst při zánětu. Včera jsem prochladla a dnes už mě trápí bolesti při močení. Rozhodla jsem se že k lékaři pro antibiotika nepůjdu, protože je to svinstvo a rozhodí mi v těle úplně všechno, jako vždy. Nejela jsem do práce, hned jsem nasadila megabrusinky, hodně piju, jdu si pro rowatinex a allicor s česnekem. Jen by mne zajímalo, co by se mělo jíst. Máte někdo s léčbou zánětu zkušenost? Díky za rady :-)

• Yukiki Yukiki - 21.06.10 08:48:09

RE: zánět močáku
      jest neviem, ale udrzuj e sa v teple a fakt hodne pi, aj ked budes potom kazdu chvilu behat na zachod, urologicky caj, voda, brusinky...keby to zajtra nebolo lepsie, radsej si po tie ATB skoc, nech sa ti to nerozleze aj na oblicky ;-)

• balu90 balu90 - 21.06.10 10:23:57

Hmm, tak delej vse co pises, uvar si urologicky caj taky a jak pise Yukiki, hodne pit - treba 4 litry denne... :)
      Ale uprimne, jestli to zvladnes bez antibiotik, tak ti zavidim. Ja i kdyz to podchytim hned na zacatku a nasadim obdobnou lecbu, tak me to nikdy neprejde a pak uz je jen hur... :-(

• marusch.mat marusch.mat - 21.06.10 11:59:52

pokud bys měla pocit že tvoje léčba nezabírá, žeň k lékaři, než ti to chytne i ledviny.

• ahoi ahoi - 22.06.10 08:43:51

Tak tedy nevím. Chvíli je to úplně dobré, pak zase horší, teploty nemám, ale v noci jsem propotila tričko. Je mi pořád zima, ale jinak se cítím docela OK. Ještě dnes budu pokračovat v léčbě, ale asi to nebudu pokoušet a zítra zajdu k doktorce pro ATB. Už jsem tohle jednou měla a brala to na lehkou váhu, skončila jsem s horečkou 41 v sanitce a týden na kapačkách... taková banalita a co to nadělá škody

• Lenny88 Lenny88 - 22.06.10 11:17:24

RE: zánět...
        ona to zas taková banalita není.

• ahoi ahoi - 23.06.10 11:07:30

Dostala jsem Nitrofurantoin... když čtu příbalový leták mám docela strach co si to budu cpát do těla :-[

• marusch.mat marusch.mat - 23.06.10 11:36:45

Ono občas je nutné zvolit menší zlo a tím právě bývají často ty ATB.

• balu90 balu90 - 23.06.10 11:37:13

ten jsem mela pred mesicem... pomohl rychle a ani spatne mi nebylo... :)

• Lenny88 Lenny88 - 24.06.10 10:51:04

jj...kamarádka ho brala minulý týden...a taky je v pohodě ;-)

• Nenahodna.nahoda Nenahodna.nahoda - 25.06.10 10:55:49

A při problémech s močákem nepij kafe. ;-)

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se