PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Co právě máte za nemoc?
Jen se pochlubte, ať vás můžeme politovat. Bereme fyzické i psychické nemoci a i úrazy. Můžete se pochlubit i tím, co jste už prodělali, nám je to jedno.Jen nepovídejte,že vždy vyléčí alternativa.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
borelioza
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat jestli někdo má s boreliozou skušenost?????chtěla bych vědět jaká antibiotika se na to předepisujou -
Zdravím,
kdyby někoho zajímala duchovní příčina nemocí, tak tady je něco k zamyšlení http://www.empatia.cz/duchovni-priciny-nemoci/prehled-duch-pricin-nemoci -
Modriny
Cim to je, ked sa ludom robia modriny bez nejakeho udretia?Nikdy som s tym nemala problem ale v poslednom case nachadzam na tele modriny, bolave modriny (hlavne na nohach) a ani neviem, z coho su. A dnes sme napr stahovali nabytok, niesla som taku vycsiu kancelarsku stolicku/kreslo na kolieskach, vahou mi par metrov tlacilo na stehna, jak som ho drzala, a na dotyk ma to tam boli a uz sa mi robia modriny
Nemoze to byt len nejaky nedostatok vytaminu?alebo zla zrazanlivost?Aj ked v poslednej dobe som presla tolkymi krvnymi testami....ci na to sa robi nejaky specialny?
-
RE: Modriny
může to být porucha srážlivosti krve nebo přesně jak je výše uvedeno máš křehký kapiláry, který se snadno lámou;)příčinou může být klidně i špatná strava, nedostatek vitamínů;)-
a keby to boli krehke kpilary, moze to byt iba na nohach?inde modriny nemam a nohy mam sama modrina
a teraz kvalitnu a bolavu na kazdom stehne a to ken z vahy stolicky (ziadne udretie)
da sa nieco proti tomu robit?Bude teplo a ja si ani suknu nedam, lebo to blbo vyzera...
-
podle mě je to klidně možný i na nohou..a do nohou se taky nejčastěji praštíš..třeba jen trošku ani o tom nevíš..ale asi bych zašla k doktorovi radši;) ten ti pomůže nejlíp;)
jinak sukně nos normálně, na to se vybodni..co je komu do toho;) já mám nohy omlácený a odřený ze sportu pořád a sukně nosim;) můžeš taky řikat že to máš ze sportu;)
-
-
-
zánět močáku
Zdravím, prosím o radu co jíst při zánětu. Včera jsem prochladla a dnes už mě trápí bolesti při močení. Rozhodla jsem se že k lékaři pro antibiotika nepůjdu, protože je to svinstvo a rozhodí mi v těle úplně všechno, jako vždy. Nejela jsem do práce, hned jsem nasadila megabrusinky, hodně piju, jdu si pro rowatinex a allicor s česnekem. Jen by mne zajímalo, co by se mělo jíst. Máte někdo s léčbou zánětu zkušenost? Díky za rady :-)-
RE: zánět močáku
Hmm, tak delej vse co pises, uvar si urologicky caj taky a jak pise Yukiki, hodne pit - treba 4 litry denne... :)
Ale uprimne, jestli to zvladnes bez antibiotik, tak ti zavidim. Ja i kdyz to podchytim hned na zacatku a nasadim obdobnou lecbu, tak me to nikdy neprejde a pak uz je jen hur...
-
RE: zánět močáku
Tak tedy nevím. Chvíli je to úplně dobré, pak zase horší, teploty nemám, ale v noci jsem propotila tričko. Je mi pořád zima, ale jinak se cítím docela OK. Ještě dnes budu pokračovat v léčbě, ale asi to nebudu pokoušet a zítra zajdu k doktorce pro ATB. Už jsem tohle jednou měla a brala to na lehkou váhu, skončila jsem s horečkou 41 v sanitce a týden na kapačkách... taková banalita a co to nadělá škody
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Folk