PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Grey's Anatomy
Všechny série. Příspěvky mohou obsahovat SPOILERY!!!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
9x24
Byl jsem potěšen, když jsem zjistil, že ten scénář nepsalal Shonda... Překvapivě povedené finále, ne jako minule. Líbilo se mi to. Sice žádná pecka, jako konec 5. nebo 6. série, ale celkově zdařilá práce, vyvarovali se z chyb minula...-
RE: 9x24
no musím říct, že mě to mile překvapilo..a jsem zvědavá jak to bude vše dál
fakt povedený finále
-
Jo jo mně se to docela líbilo, ale to s tím Richardem mi bylo jasný hned od začátku, jak se tam jal s tou baterkou hledat ten zdroj.. ach jo, z toho mi bylo smutno.
No a Calzona.. trošku mě to teda štve, přišlo mi to takový divný, najednou se tam objeví doktorka, která po ní hned vyjede a ta tomu hned podlehne. No navíc tedy mi je Callie fakt líto, vyčíst jí i to, že nebyla v letadle...-
musím s tebou souhlasit..to od Arizony nebylo hezký, že to Callie vyčetla to letadlo a potom i to, že jí amputovala tu nohu..jako na ty dvě jsem hodně zvědavá jak to bude pokračovat..-
Jako mně přijde, jako když Shonda nevěděla, jak na závěr posledních asi třech dílů zpestřit děj, tak tam najednou dostala doktorku a tu najednou spustila s někým, o kom už se chvíli nemluvilo a bohužel to vůbec nebylo povedený. Měla bych taky nechat jeden normální a stabilní pár, protože i to se v životě stává
-
-
-
Jako dějově to nebylo špatné, jen pořád nechápu dějovou linku Calzony. Arizona by Callie nikdy nepodvedla, to je prostě totálně out of character. Arizona uvidí sexy doktorku a hned ji obskočí, jasně... A vůbec to nedává žádnej smysl. To je věc, kterou mě fakt naštvali a kánon nekánon hodlám to ignorovat.
-
-
-
Co myslíte?
Čím nás překvapí Shonda ve finále 9.série?Na proma se raději ani nedívám protože je to tak sestříhané aby to diváka zmátlo a chci se nechat překvapit:-) Myslím si že horší finále než u 8.série to být nemůže,takže jsem relativně v pohodě:-)-
RE: Co myslíte?
Já bych byl nejradši, kdyby Shonda už k žádnému dílu GA nenapsala scénář, protože od 7. série nenapsala ani jeden dobrý díl a má úplné dementní nápady (viz. finále osmičky), snaží se být strašně šokující a originální, ale působí to naopak totálně trapně... Takže já se děsím, co příjde letos ve finále...
-
S09E22 SPOILER
Jak se vám líbil díl?Myslím že tento díl byl hodně nabitý.Moc se líbí zápletka s Ethenem a Owenem,jsem zvědavá nak to všechno dopadne...Bailey chápu a bylo mě ji líto:-( Ten přítel Jo mě teda šokoval,to jsem od něj nečekala...Jinak myslím že bylo od začátku cílem ji dát dohromady s Alexem.A u April tam si nejsem jistá jestli nakonec neskončí s Jacksonem,ale uvidíme:-)
A Calzona,o ty dvě nemám strach:-) Těším se na další díl:-) -
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

2.světová válka