PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Vývojáři.Seznam.cz
Fórum o Seznam technologiích a vývojářích Seznamu. Toto fórum neslouží pro hlášení připomínek či návrhy nových funkcí u služeb Seznam.cz. Toto není technická podpora!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Písmo (Už by to chtělo nové konzole)
V nastavení jsem si přidal "vlastní obsah - RSS" stránku eurogamer.cz, která se načítá po 4. zprávách a často se stává, že v některém řádku není písmo, ale nějaký kód např. (Už by to chtělo nové konzole) místo tohoto (Už by to chtělo nové konzole). Jak se to dá odstranit? Díky všem : - )-
RE: Písmo (Už...
Ještě sem vložím fotky prohlížečů. Dělá to někomu taky? http://profil.lide.cz/aca1/fotogalerie/?album=960546#galerie
-
-
nové heslo
Zdravím chtěl bych se tázat, zda je možné obnovit heslo pomocí nějakeho admina, rok jsem na mailu nebyl, parkrat se jen nalogoval, a zapomel jsem heslo, nemuzu si zaboha vzpomenout.... do mailu jsem vstupoval jen ze sve I.P takze kontrola mozna, prosim o prozkoumani meho prispevku, predem dekuji za odpoved-
RE: nové heslo
Ne, heslo se dá získat pouze na základě formuláře na zapomenuté heslo, což vyřizuje automatický systém - http://napoveda.seznam.cz/cz/zapomenute-heslo.html
Žádný admin hesla nevydává a jediné ověřovací způsoby jsou ty, co jsou uvedeny v té nápovědě.
-
-
Novej email
Kurva do prdele. Sorry že se takhle vyjadřuju, ale může mě někdo vysvětlit, že po tom uvedení nového emailu se mě stahuje pomocí thuderbirdu 5000 emailů, jako nepřečtených, které už v PC mám několik roků? Jste úplní idioti, debili, nebo co jako? Jak to mám do prdele zastavit? Všechny emaily ze Seznamu se mě stáhnou do PC znovu. -
Zdravím,
ráda bych věděla, kdy bude v provozu ten nový e-mail. čekám důležité zprávy, a že by se mi načetl e-mail to ne... nevíte o tom někdo něco? -
Mozila Firefox 13
Po nainastalování verza 13 přestanou jít všechna vídea. Vrátím li se k M.F. 3,6 - všechna vídea jdou opět spustit. Ale pořád mně otravuje MF s novou verzí (13). Neví někdo jak to bloknout?-
RE: Mozila Firefox...
Když se do toho budou vývojáři pořád srát,tak mozilu kdysi dávno skvělý prohlížeč nebude nikdo používat Zlatý Google.Tam jede vše a překládá i stránky v cizím jazyce.-
RE: Mozila...
Ano, přesně
. A nejvíc mě vytáčí, že se to po určité době samo zaktualizuje na 14 verzi, to bych vraždil
! Nainstaloval jsem si zpátky v. 3.5 a po týdnu se po spuštění sám zaktualizoval na 14, chjo
. A už nemohu v PC najít instalačku staré verze. Chovají se už jako Microsoft...
-
Co se týká Mozilly Firefox a jejich čím dál častějších aktualizací (který rozhoděj i mnohý aktuální doplňky), ideální je automatickou instalaci nových verzí zakázat nebo alespoň nastavit pouze upozornění o tom, že je k dispozici nová verze. [nástroje -> rozšířené -> aktualizace]-
Ano, to už jsem udělal, bohužel jsem to ale zjistil pozdě a trojka se mi automaticky zaktualizovala na 14, chjo. A nemohu naneštěstí nikde sehnat 3.6 českou verzi Firefoxu a instalačka, co byla u mne v PC se mi nějakým způsobem ztratila
.
Takže momentálně mám jen EN verzi 3.6, což není úplně ideální, i když se s tím pracovat dá. Ale česká by se hodila víc
.
-
-
-
-
RE: Mozila Firefox...
Problém je hlavně ve Flash playeru, je potřeba zrušit novou verzi a nainstalovat verzi 10.3. Návod je zde: https://support.mozilla.org/cs/kb/flash-113-pada
Ale třeba Ti to nepomůže.
-
-
novoty
S každou další změnou jsem čím dál nespokojenější. Všude jsou různé chyby, ale teda zavádět novoty, které jinde běží roky a alespoň fungují, je docela vtipné. Počasí k ničemu,to, proč jsem k Vám chodila se zrušilo. Mixér naprosto zbytečný, bez možností vlastní volby hudby. Neustálé chyby v mailu. Opravdu nevím, proč tedy zůstat u seznamu, myslím, že začne většina odcházet jinam, protože není, co by zaujalo. A opravdu- najdu tam, co neznám? To těžko, jen napsat tuto stížnost je nadliský výkon, když Vám neustále kurzor přeskakuje libovolně
-
akce
Ahoj lidi omlouvam se asi sem nepatri zrovna tohle tema a kdyby jste nekdo vedel tak mne prosim presmerujte dekuji....Potrebovala bych se zeptat jestly nekdo neznate nejakou stranku ci odkaz kde bych mohla najit osobu podle datumu narozeni nebo podle mista narozeni jelikoz byla adoptovana nevim presne jmeno dekuji mockrat
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Stratovarius