Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Knihy o Upírech

Diskuse o knihách, ve kterých hrají hlavní roli tyto tajemné bytosti...autoři: Jenny Nowak, Bram Stoker, Jiří Kulhánek, Darren Shan... PROSBA! KDYŽ UŽ BUDETE CHTÍT NAPSAT NĚCO O STMÍVÁNÍ-TWILIGHT, TAK JEN VÁŽNĚ..ŽÁDNÉ "LAFÍSKUJU EDWARDA" TADY NECHCEME...

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • vavrinovazuzana vavrinovazuzana - 28.04.13 08:30:12

Nové knihy - co máte přečtené a co dopručujete?
    Napište vždy tady narazím na dobré rady.Díky

• klarv klarv - 01.04.13 00:47:22

Ahojte
    http://bookskla.webnode.cz/ Začala jsem dělat web o knížkách, které jsem přečetla mám je různě roztřízené podle žánrů a u každé mám úryvek z knihy. A pomalu začínám psát recenze pokud někdo máte čas a nudíte se můžete se mkrnout :)

• emina.valka@email.cz emina.valka@email.cz - 21.03.13 12:38:15

Dracula
    je lepší než ty dovodobý blbosti http://baila.net/kniha/28244416/dracula-bram-stoker?edition=236986001&edition=147178746

• goneo goneo - 08.03.13 00:49:34

l
    http://fantasyknihy.goneo.cz/

• vavrinovazuzana vavrinovazuzana - 05.02.13 18:17:25

Patricia Brigss Dvojí spravedlivost
    Zrovna dočítám,jako vždy Anna a Charles jsou super,mám slabost pro vkodlaky a fae

• Stefkova111 Stefkova111 - 19.01.13 21:44:06

Upíří Kroniky/ the Vampire chronicles
    Nevíte, jestli v některém z českých eshopů prodávají the Vampire chronicles psané v orig. angličtině? Zatím jsem četla Interview v českém překladu a chtěla bych si přečíst další díly. Ovšem do češtiny je přeložený jen the Vampire Armand, což je šestý díl (sice jsem slyšela, že se chystá překlad Lestata a Královny prokletých, ale nechce se mi čekat na zbytek)... Jelikož umím dobře anglicky, tak mi nedělá problém si přečíst originál, jen jde o to ho sehnat :)

• Axia Axia - 20.01.13 00:05:19

RE: Upíří Kroniky/...
      Nevím, jak v českém eshopu, ale i kdyby, vyšlo by tě to draho. Doporučuju nechat si v bance povolit zahraniční platby na své kartě a objednat si sérii na bookdepository.com. Neplatíš poštovné a knihy tam vyjdou hodně levně.

• Stefkova111 Stefkova111 - 24.01.13 22:43:25

RE: Upíří...
        Děkuju za tip. Určitě se na to podívám :)

• happonoppa happonoppa - 26.01.13 00:55:09

Nebo eBay, tam většinou sháním já.
          Nevím, co je pro koho levné, já si dnes koupila 3 knihy (nové, paperbacky), každá za cca 200 Kč včetně poštovného
          (část (nebo možná většina) prodejců knih na eBayi odmítá kombinovat poštovné), což je pro mě levné. :) Mmch, jeden z těch prodejců má uživ. jméno thebookdepository, možná je to stejný prodejce jako uvádí Axia, ale nechce se mi to zrovna zkoumat, jestli je to tak a za jaké ceny prodává. :)

Popřípadě je třeba ještě Amazon a asi i nějaké další, ale s těmi nemám zkušenosti.

• happonoppa happonoppa - 26.01.13 01:01:13

Kamáradce jsem tam před časem kupovala některé knih z Kronik, tuším za libru nebo dvě za kus plus pár liber poštovné. Ale ty samozřejmě nebyly nové. :)

• Stefkova111 Stefkova111 - 26.01.13 16:54:34

Děkuju, na amazon i ebay už jsme myslela a ještě jsem to hlouběji neprohlížela :)

• vavrinovazuzana vavrinovazuzana - 13.01.13 17:11:15

Kdepak všichni jste?
    A co vánoční knížky?Já jich dostala hromadu,hlavně o upírech,vlkodlacích a andělech a co vy ostatní?

• Terola Terola - 16.01.13 11:39:53

RE: Kdepak všichni...
      Bohužel letos nic...tak nezbývá než dolouskat knihy z minulých vánoc a začít abstinovat :-(

• vavrinovazuzana vavrinovazuzana - 19.01.13 07:54:43

RE: Kdepak...
        Nic si z toho nedělej,jak netrváš na novinkách tak něco najdeš i na ulož to.

• sarka.kobra sarka.kobra - 01.01.13 11:59:30

Prodej
    Prodám knihu: Zrození temnoty - Alexandra Ivyová

• vavrinovazuzana vavrinovazuzana - 24.12.12 09:57:57

Přání:
    Veselé vánoce všem milovníkům upírů.

• Irim3 Irim3 - 17.12.12 16:07:00

pomoc s ročníkovou prací
    Zdravím všechny... dělám ročníkovou práci na téma vampýrismus v literatuře.. Proto bych vás chtěla poprosit o vyplnění anketky... Každému, kdo mi pomůže, moc děkuji.. :)
    http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=502wecthiw0ov1065199

• vavrinovazuzana vavrinovazuzana - 15.12.12 09:47:31

Kresley Cole Zabít nebo milovat
    Právě jsem ji dočetla,ale protože to už není jako první díl Hlad jako žádný jiný a Wrothové mají ještě dva bratry tak to bude pokračovat: upíři a valkýry,ale jak jsem řekla druhý díl mě neokouzlil - celá sága se jmenuje v zemi Lorů.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se