PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Heinz Weixelbraun
Pro všechny fanoušky tohohle fantastickýho sexy bloďáčka alias inspektora Böcka z Komisaře Rexe nebo prostě jen pro diváky Rexe.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Interview s Heinzem
Tak jsem si udělala čas mrkla na to interview s Heinzem, na které nám Rebeca dala odkaz a není to nic zajímovýho, co by stálo za tu námahu překládat. Je to celé o politické situaci v rakouských Korutanech, ta mě teda fakt nebere. Evidentně se Heinz angažuje i v politice... A to mě mrzí, to já nemám ráda, když se v ní herci angažují. Obvykle tomu rozumí jako koza petželi. O skutečném životě normálních lidí totiž vědí prd. -
Článek
Nebyla jsem tu sice už tak sto let, možná ještě dýl, nicméně jsem narazila na tento docela nový článek: http://www.kleinezeitung.at/kaernten/klagenfurt/klagenfurt/3101048/heinz-weixelbraun-eigentlich-soll te-jeder-wutbuerger.story Tak kdyby měl někdo zájem a případně mu rozuměl (je to německy)... :)-
RE: Článek
Jééé ahojky, Ty ještě žiješ? Nikde po Tobě není ani vidu ani slechu, i z toho facebooku ses mi ze seznamu přátel nějak vypařila. Super! Díky za článek o Heinzovi! Jak jsem tady před lety nadávala, že jsou ty články v angličtině a né v němčině, tak teď paradoxně lituju, že není v angličtině, jelikož mám doma profesionálního překladatelë. Na němčinu se sice chytám já, ale budu si muset dlouho namáhat hlavinku, napoledy jsem německy promluvila v den závěrečné zkoušky na škole z tohoto jazyka a to už je taky docela dávno.
-
-
RE: Léto
jééé nazdar holka, já si toho všimla až teď, že jsi sem psala a to se sem chodím občas mrknout jestli je něco nového
já si léto celkem užila a brala bych aby pokračovalo dál ... byli jsme se podívat v ZOO v Praze a v Ostravě, odchovali jsme ještěrky, já mám další kytičky ve své sbírce
-
Já se musím přiznat, že ač v Praze již čtvrtým rokem žiju, tak jsem pražskou zoologickou navštívila jen jednou a to před osmi lety na prvním rande s mým ex a od té doby jsem tam nebyla. Takovou malou zoologickou máme u nás v práci, v rámci terapie pro klienty, na zahradě chováme kozy, králíky, taky se nám tam probíhá nesčetně koček a v rybníku máme ryby. Jo a jednou jsem o noční potkala u vrátnice myš. Já se musím přiznat, že za ty tři roky pracovního poměru v našem zařízení jsem všechnu tu havěť viděla snad dvakrát. Z naší rozlehlé zahrady, která zabere málem půl Smíchova znám akorát cestu od vrátnice k bráně.-
no to je dost že ses tady zase ukázala
ještě se chystáme do botanické zahrady a do terária, ale to bude nejspíš až příští rok na jaře či létě, max letos pojedeme na teraburzu ... a jak jinak se máš??? ze mě je už pracující člověk, přítel mi sehnal práci tak dělám s ním takže jsme skoro pořád spolu a celkem nám to i vyhovuje aniž by jsme si lezli na nervy což jsem fakt ráda
-
Taky tě zdravím a gratuluju k nalezení zaměstnání. Dneska je to fuška U mě je novýho pouze to, že již v únoru ze mě bude tetička, budu mít synovce Pepíčka a už se těším jak se budu s kočárkem promenádovat po Praze. Jinak je všechno při starým. Můj drahý nedávno oslavil pětačtyřicet a neřeknu mu jinak než dědek. A co Ty? Už se konečně hodláš provdat?-
no nejdřív by jsme rádi doplatili půjčku na auto, a pak se uvidí jestli něco našetříme ... zatím jsem ani ne měsíc v práci a smlouvu mám na půl roku tak se uvidí jestli si mě tam nechaj nebo ne ... předem gratuluji k synovci, já jsem už 4násobná teta - od bráchů mám neteř a synovce a z přítelovy strany 2 synovce
-
No jo, jasně, je lepší mít zametenej stůl než se člověk pustí do tak drahý srandy jako je svatba.
No jo, já mám taky od přítelvý ségry dva synovce a neteř, ale to není ono, jednak nejsou moje vlastní, neznám je od plenek ale až od mladšího školního věku a nikdy jsem je ani nehlídala. Ty se prostě snad ani nepočítají, vídám je jen párkrát do roka při rodinných slavnostech. Dítě vlastní ségry to bude úplně jiný kafe, budu ho imrvére hlídat, mazlit a podílet se na jeho výchově. Říká se, že nejlepší děti jsou ty ségřiny - člověk se s nima poňuchlá, ukojí mateřskej pud a pak vrátí.
-
-
-
-
-
-
-
Heinz bez iluzí - stárnoucí zrzrk
Jsem naprosto v šoku, našla jsem na netu obrázky, kde je Heinz na jednom ze svých divadelních představení obarven na zrzavo. Vypadá strašně, někdejší mladý, charismatický Christian Böck se proměnil na stárnoucího, šeredného seladona, navíc s touhle příšernou barvou vlasů. Já ho nepoznávám.-
RE: Heinz bez iluzí...
tak si raději prohlížej fotky kde je za mlada a na to jak stárne se nedívej
a jak se jinak daří???
-
RE: Heinz bez...
Díky, u mě pořád stejný. Jen moje ségra potratila před pár dny ve třetím měsíci, tak jsem to pořádně ořvala a pořád se z toho nějak nemůžu vzpamatovat. Ale ona to bere kupodivu velmi statečně.
Co novýho u Tebe? Budeš se už vdávat? Nebo u vás asi spíš nějaký nový zvířectvo?
Můj chlap mi včera ve své tradiční středeční kocovině přiznal, že by se už oženil hrozně rád, kdyby vydělával minimálně dvakrát tolik, že se horzně bojí, jak by zajistil rodinu... Můžu Ti říct, že mi při jeho slovech vytryskly slzy štěstí do očí. Proto se pořád tváří, kolik máme na svatbu a na dítě času...-
RE: Heinz bez....
To mě mrzí, že Tvoje sestra potratila
No nám se zvířectvo pořádně rozrůstá, už máme asi 16 mláďat pískomilů
a v lednu Eny (morče) porodila 2 mláďata - jenom jedno přežilo a teď mu hledám nový domov ( http://21voderacek.rajce.idnes.cz/Bida/ ) ... jinak svatba u mě zatím nehrozí, nejsou peníze kdyby byly tak by možná byla ... to je hezký že Tvůj přítel uvažuje o svatbě, tak až to přijde tak pošli koláčky
já kdyžtak pak taky pošlu ju???
-
RE: Heinz bez.....
Holka, Ty se těch svatebních koláčků dočkáš dřív než já! Dost často pochybuju, že se jich někdy dočkám, takže nic neslibuju

No, že se ptám, abys Ty neměla zase nějaký nový zvíře, ale že hned 16! Chovná stanice hadr.-
RE: Heinz bez.....
tak pískomili chováme kvůli hadům - ale když to jde tak je prodáváme jako domácí mazlíčky ... ale aby se neřeklo mají od nás veškerou péči kterou potřebujou ... koláčků se dočkám příští víkend - přítel bude mít 25narozky tak jsem zaúkolovama mamku aby nechala udělat kilo koláčků - přítel je má hrozně rád tak bude mít půl kila tvarohových a po čtvrt kila makových a povidlových ...
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Politika a program TOP 09