Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Titanic

Diskuze o filmu Jamese Camerona 1997 a nejen o tomto zpracování. Můžeme se bavit i o starších verzích z dřívějších let. Ps: Titanic2 není a nebude. ;) Aktualizace: TITANIC 3D! co vy na to?

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • GMZXR GMZXR - 20.03.13 11:42:28

CELÝ MĚSÍC NIC?
    TADY TO UŽ UMŘELO!
    UPŘÍMNOU SOUSTRAST!

• carbaen carbaen - 21.03.13 15:37:33

RE: CELÝ MĚSÍC NIC?
      Hodně živo tu bude kolem 15. 4....nebo až budou v telce dávat Titanic.

• carbaen carbaen - 18.04.13 15:08:18

RE: CELÝ MĚSÍC...
        Tak jsem předpověděl šrumec...a nic.

• P.Kryska P.Kryska - 19.04.13 23:21:12

RE: CELÝ MĚSÍC....
          a diviš se všechny aktivity se přemistily na facabok

• Miresz@email.cz Miresz@email.cz - 07.02.13 12:02:16

pisnicky
    Zdravim, chtel bych se zeptat, jak se jmenujou dve pisnicky z filmu Titanik(1997), v soundtracku nejsou, jedna je pomala na housle, kdyz se kapitan jde zavrit sam do kabiny...a druha je jak Dicaprio s kamosem probihaji kolem muzikantu na palube, hraji rychlou "hudbu k potapeni".. 8-) diky kdyztak za odpoved ;-)

• Mersadon Mersadon - 19.01.13 21:32:40

Když se Titanic potopí
    Ahoj, prosim vás, jaká síla vyrve Jacka z rukou Rose, ihned po tom, co se loď potopí? Netušim co se pod tou vodou stalo, že se jí pustil.

• carbaen carbaen - 20.01.13 09:13:39

RE: Když se Titanic...
      Potápějící se záď za sebou vytvořila víry, které táhly Jacka (a mimo jiné také plukovníka Gracieho) ke dnu. Ale po chvilce přišla imploze vzduchu a ta Jacka vystřelila zase na hladinu. Tady to máš celé nádherně ukázané v animaci z dokumentu Titanic: Poslední slovo s Jamesem Cameronem. http://www.youtube.com/watch?v=FSGeskFzE0s

• Mersadon Mersadon - 22.01.13 02:46:51

RE: Když se...
        Ok, díky za video, jinak jsem si o tom něco hledal, jen pro zajímavost to sem napíšu. Víry za potápějící se lodí nevzniknou vždy, má to co dočinění s rychlostí potápění, lidé, co přežili říkali, že Titanic je nevytvářel, ale horší jsou právě ty bubliny, které zůstanou v dutinách lodi, protože v ohromném množství vybublávají na hladinu, sníží hustotu vody kolem vás pak to člověka tahne dolů, protože se prostě na hladině nemá šanci udržet (je hustší než okolní voda).

• carbaen carbaen - 22.01.13 14:37:14

Tak to je zajímavý, kde jste to četl? Teda když pominu to, že Titanic na hladině žádný vír nevytvořil, protože to vím. A nečetl jste třeba něco o tom, že by za tu sníženou hustotu vody mohla i izotermická komprese, která se podle mě určitě na zádi objevila? To potápění bylo taky tak trochu zvláštní-myslím, že takovou klidnou vodu bychom hned tak u nějaké lodní katastrofy nenašli...

• P.Kryska P.Kryska - 22.01.13 23:47:25

Atlantik byl v tu dobu až přiliš klidny. Jinak s těma bublinama nemaš pravdu bořiči mytu tohle vyloučily ale loď važici několik tisíc tun ti vytvoří takovy podtlak a tahne za sebou vodu tim padem lidi stahne pod vodu.

• carbaen carbaen - 23.01.13 16:44:26

Aha, tak to jo. Jinak v těch Bořičích mýtů použili taky nějaký remorkér nebo co. To se ani nedivím, že ho nestáhl na dno.

• Mersadon Mersadon - 09.02.13 23:23:44

Bořiči mýtů použili loď, která se nedá s Titanicem vůbec srovnávat. Vůbec reference na ten pořad jsou poněkud rozporuplné. Izotermická komprese vzduhu v lodi? Loď vytvoří podtlak kde, ve vzduchových dutinách? A jak za sebou může tahout vodu? Mimochodem plynové bubliny byly považovány za příčinu toho, proč se tolik lodí potápělo kolem Bermudského trojúhelníku.

• kikinaavril.L kikinaavril.L - 08.01.13 17:08:40

Re: poradí někdo kde sehnat?
    Sháním už delší dobu DVD speciální edice filmu titanic. Vyšla buď dvoudisková nebo čtyřdisková. Nejedná se o bluray které nedávno vyšlo. Dívala jsem se všude možně po internetu ale jak jsem zjistila tak tohle DVD už je vpodstatě skoro neprodejné a strašně těžko už se shání. A já bluray nemám a přijde mi zbytečné si ho kupovat jen kvuli jednomu filmu.

• 1912.Titanic.2012 1912.Titanic.2012 - 14.11.12 13:59:58

Titanic
    Dokument:Stavba Titaniku..http://www.youtube.com/watch?v=Wp-1ikGOMUo&feature=relmfu

• P.Kryska P.Kryska - 16.11.12 11:34:43

RE: Titanic
      viděl jsem ale lepší je titanic zrod legendy

• 1912.Titanic.2012 1912.Titanic.2012 - 16.11.12 12:58:14

RE: Titanic
        zrození legendy jsem taky viděl a docela se na to dá koukat..SUPR

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se