Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (52)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Jak jsme se seznámili

Založeno: 11.01.08 08:55:56
Založil: snimcibdim
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: Gentleman2004,

Gentleman2004

Vlci Vlci

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Jak jsme se seznámili

Seznámili jste se nějakým nevšedním způsobem? Podělte se o zážitek.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • o.verca o.verca - 07.06.13 23:32:19

:-)
    No nebudete věřit, ale já mám celkem štěstí na vztahy z netu....jeden z libka jsem měla 3 roky, pak ze seznamky...půl roku a teď zase z libka a zatím to klape :-D na kluky z reálného světa....tam mi ty vztahy nedopadly nebo dopadly, ale tak na měsíc. Je to vůbec možné? :-D :1:

• Petrolec Petrolec - 14.06.13 12:50:12

RE: :-)
      Já to mám tak nastejno.. Jednou dva roky z netu, pak dva roky z "diskošky" a teď zatím rok a z netu :-) :-)

• Paulzy Paulzy - 15.06.13 00:02:03

RE: :-)
        U mě měl největší úspěch net. Ale podle pravidla Třikrát dost jsem neopakoval.
        Technická škola, kolej, práce, karate nebo běh očividně druhé pohlaví neláká. Šalina by lezla do peněz a tuku (pod 4 kilometry nemá význam).
        Ale taky, přes net jsem poznal pár kamarádek, co zkoušely pár měsíců, jestli se z toho něco nevyvine. Ano, má to svoje kouzlo. Je ale srovnatelné se seznamováním ve vlaku, přes kámoše nebo venku. A zase... písemný projev nemusí odpovídat realitě, obzvlášť u obskurností typu mobilní Facebook.
        Diskotéky jsou dnes předraženou hospodou s divnou hudbou a napůl pofidérním osazenstvem. Jednou to zavání pedofilií, jindy tam je podezřele moc chlápků v kvádrech. :D

• Jitushka2107 Jitushka2107 - 31.03.13 09:54:28

v praci
    ja a muj milacek jsme se seznamili v praci. Oba jsme byli zadani. Ale s pavlem a jeho partou jsem chodila o prestavkach kourit. Vetsinou se bavili o pc hrach takze jsem na ne vetsinou jen koukala. Parkrat jsme jeli i spolu domu busem. A pak mi jednou rekl ze me pozve nekdy na kafe. No nepozval me nikdy. Duvod? Byla jsem zadana a on by chtel neco vic. To mi rekl az dyl. Ja mu zas slibila ze mu napisu ale nenapsala. Vetsinou jsem prestala mit kredit a taky jsem se bala. Ze kluk jako Pavel nebude me chtit. Pak odesel z prace. Za nejaky cas jsem byla zadana. S Pavlem jsem se potkala jednou ve meste a vymenili jsme si cisla. Za nejaky cas mi zavolal jestli nechci ven. Chtela jsem ale nemohla jsem. Byla jsem ve zverimexu. Druhy den prisel k nam. A povidali jsme si. A ja mu dala pak pusu na rozloucenou. Treti den jsme sli k nemu. Tak jsme se u filmu zacali mazlit a meli jsme sex. Hned ten den jsme spolu zacli chodit. Jsme neustale spolu. A vztah mame dlouhy 19mesicu. Jsem za nej rada.

• Jitushka2107 Jitushka2107 - 31.03.13 09:56:48

RE: v praci
      melo tam byt nejsem zadana.

• Petrolec Petrolec - 03.04.13 22:41:35

RE: v praci
        Kde přesně?? :-0 :-[

• nemo.16 nemo.16 - 09.03.13 02:10:10

Jsem idiot, vadná, divná, hloupá?
    S mojí první opravdovou láskou jsem se "seznámila" v práci (mno spíš brigádě) byl to můj šéf a bylo mu 25, jenže jsem tehdá byla 17leté hloupé kuře, takže mě jen využil jako "pauzu" od své partnerky, kterou mi zatajil a nakonec jsem s mořem slz utřela a on si ji vzal, dlouho jsem to nemohla rozdýchat, ale přežila jsem a ze "zoufalství" troufám si to tak nazvat...jsem si našla na netu kluka se kterým jsem byla téměř 3 roky, bylo mi s ním fajn ale postupem času a vlivem okolností jsem pochopila že ho nemiluju a že to byl jen "záplatou" na mou první nepovedenou lásku (nechtěla jsem si to připustit ale je to tak) a to jsem si uvědomila poprvé když jsem se znovu doopravdy zamilovala do svého instruktora v autoškole, vše se vyvíjelo fajn (nic se mezi náma nestalo, jen jsme si vždycky dobře pokecali, hooodně se smáli, jednou mi koupil i malou sváču - takže jsem si dávala naděje) jenže ta definitivně opadla, když se dal dorhomady s nějakou, co znal už delší dobu a mě začalo už předtím docházet, že jsem pravděpodobně jen ve "výběrovém řízení" ...takže to jsem byla podruhé vážně zamilovaná a opět jsem utřela...(musím se sama sobě smát :-D říkám si jestli nezajít k psychologovi) mno...co jsem ale chtěla napsat...že teď v seznamování nemám absolutně důvěru...nedokážu si představit, že bych někomu mohla věřit...jsem normální? nevyhovuje mi žít sama i když má to své výhody, ale láska je potřeba, jenom si nedovedu představit "kde hledat"?...snažím se nechávat tomu volný průběh, že se někdo jednou objeví, ale zároveň se bojím co když ne? nechci tlačit na pilu aby to dopadlo jako s mužem č. 2...přála bych si zase doopravdy milovat ale tentokrát aby i druhá strana milovala mě :(...mám strašný strach, že to zase nevyjde...na druhou stranu...v podstatě nikam nechodím, jen práce, doma, práce, doma...omlouvám se za předlouhý příspěvěk...

• Gentleman2004 Gentleman2004 - 09.03.13 07:51:24

RE: Jsem idiot,...
      Tak k tomu práce, doma a práce, doma přidej ještě něco. Někam občas vyraz z kámoškou, bývalými spolužáky atd. Nějaké akce jsou pořád někde a ono se dá seznámit prakticky všude. Dokonce i tam, kde by jsi to rozhodně nečekala.

• nemo.16 nemo.16 - 09.03.13 14:57:30

RE: Jsem idiot,...
        tyjo, díky moc žes nenapsal rovnou ať se jdu zahrabat, po mých zkušenostech mám v tomhle sebevědomí totálně dole a moc nevěřím, že mám ještě šanci někoho potkat....mno za kámoškou sice chodím to je fakt, na kofolu a tak sednout, jenže ta si umanula že mě dá dohromady s jejím bráchou, kterej je absolutní opak toho po čem toužím...takže už za ní ani moc nejezdím protože mám strach že zas budou dělat "nálety" ...přitom jsem jí jasně řekla, že to není můj typ i ona to řekla mu, ale pořád si prostě myslí, že nás dají dohromady...pořád si říkám že ted není tolik možností kam jít, že v létě to bude lepší...no co mi zbývá než jen doufat a modlit se že nezůstanu sama...

• smoulinka.Ivanka smoulinka.Ivanka - 18.02.13 20:43:25

:)
    Já jsem se svým přítelem seznámila na Facebooku

• Petrolec Petrolec - 24.02.13 22:11:03

RE: :)
      To vystřeluje všechny předsudky o nicnedělání nebo jen ztrácení času před obrazovkou počítače někam na Měsíc nebo ještě dál.. A ještě na Facebooku =)
      Přeji, aby Vám to dlouho vydrželo ;-) :-)
      Ať žije moderní doba 8-) 8-)

• lordlev lordlev - 16.03.13 14:18:41

RE: :)
        náhodou je to jistý,tady jsou lidi ,kteří toho zneužívají ;-)

• rado1975@email.cz rado1975@email.cz - 03.02.13 23:11:16

jak sem se:::::
    No seznameni je faj no po par letech boj o 6ivot :-)

• mar-cello mar-cello - 17.01.13 18:21:44

Jak?
    Chtěl bych trochu rozebrat možnosti seznámení.
    Ano, jsou různé oddíly, srazy atd., ale jak navázat komunikaci v kině? V muzeu?
    Já nikam nechodím, a s nějakými novými zájmy se mi začínat nechce - jen proto abych někoho poznal? Přijde mi to nelogické... Mám bohužel zájmy, u kterých je seznámení spíš zázračné...
    Do kina chodím, ale s žádnou slečnou jsem se tam tedy neseznámil... Nikdy nebyl vhodný okamžik...

• Gentleman2004 Gentleman2004 - 17.01.13 18:52:05

RE: Jak?
      Já ti radit nebudu, s komunikací nemám problém. Spíše se obrať na slečny, třeba ti některá poradí jak na ně. ;-)

• mar-cello mar-cello - 17.01.13 20:18:06

Jde o to, že si dost dobře neumím představit, že jdu do muzea a s někým se tam seznamuji. Jednak tam jde většina lidí za poznáním a nejdou tam samy. A teď bych přišel ke skupince holek a jednu bych oslovil - jedno jak, něco bych si vymyslel, ale i tak by to bylo trapný - pro ni, mě a ostatní by se asi dobře bavili...
        S komunikací nemám problém, ale s tím, kde se seznámit.
        Napsal jsi dobrá místa, ale v té realizaci vidím problém.
        Na nějaké srazy jsem jezdil, ale že bych tam potkal někoho, koho neznám... A nebo by to bylo vysloveně nucený oslovení...

• Gentleman2004 Gentleman2004 - 18.01.13 14:50:30

Ale jen choď, i na ulici se dá holka oslovit.Legrační je, že jsem zašel někam posedět a poslechnout si jaká se tam hraje muzika a holky pro mě chodily tancovat. Já myslím, že když se budeš pohybovat neustále v nějaké nejlépe neznámé společnosti, tak se vždy dáš s nějakou holkou a nebo ona s tebou dohromady. Poslední zoufalá možnost je PC, ale zase tam nepoznáš jak doopravdy mluví, jak se u toho tváří atd. Psané a mluvené se většinou dost liší.

• mar-cello mar-cello - 20.01.13 15:26:55

Na ulici vyzkoušeno už párkrát, vždy neúspěšně, párkrát byla holčina vyděšená...
            Bohužel, nevypadám zrovna jako model, takže pro mě nikdo na tanec nechodí...
            Přes PC seznamování proběhlo, ale chvíli to trvá, než dojde na setkání, a pak je to někdy trochu jinak jak píšeš.
            Neznámá společnost - to abych tam ale chodil co víkend... :-)

• Gentleman2004 Gentleman2004 - 20.01.13 17:24:48

Klidně i několikrát týdně, proč ne?

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se