Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Foto.mapy.cz

Diskusní fórum k nové službě Foto.Mapy.cz. Napište nám vaše připomínky nebo podněty.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • azave azave - 17.05.13 16:26:38

nevhodne fotky
    Tohle mne ted Seznam poslal: Vaše fotografie "OSTROV CHRISI" byla zamítnuta, protože nesplňuje podmínky pro používání serveru foto.mapy.cz.atd atd bla bla bla
    Protoze fotky ostrova Chrisi (vedi na Seznamu, kde ostrov je??) rusi celkovy dojem a nesplnuje podminky, koncim s vkladanim fotek !!!
    Na Panaromiu a nebo na Google Earth nikdo nic nekadruje a nehodnoti, naopak jeste cas od casu prijde podekovani ....

• ka.ruzicka ka.ruzicka - 19.05.13 07:51:47

RE: nevhodne fotky
      ..svým způsobem jsem rád, že někdo má stejný názor na F.M. Mě už ty diskuze s F.M. -co se smí a nesmí přestaly bavit. Byl jsem stavěn do pozice jediného, kdo je stále nespokojen. Zřejmě můj názor ale není ojedinělý. Určité zadostiučinění, ale do F.M. se už nevrátím. Howgh :-)

• iberzi iberzi - 07.05.13 20:32:41

opět fotka s nevhodným obsahem?
    "Fotografie na fotomapách slouží primárně k tomu, aby zachytily a co nejvěrněji zprostředkovaly podobu určité lokality (místa, budovy, turistické zajímavosti, apod.). Fotografovaný objekt by měl být na daném místě v čase stálý. Fotografie, jejichž převažujícím motivem jsou lidé, dopravní prostředky, rostliny, živočichové, apod. tuto podmínku nesplňují a tudíž nemohou být schváleny."
    http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=0&with_photo_id=89888234&order=date_desc &user=4982254

myslím, že povoz a kůň není na fotce dominantní, že jen přirozeně doplňují charakteristickou krajinu jižní Moravy. (kdyby se titíž koně pásli na té louce nebo kdyby to nebyl kůň ale auto nebo vlak, tak by snad fotka byla schválena?)
    Prosím jen o vysvětlení, asi jsem méně chápavá... děkuji
    Irena B.

• iberzi iberzi - 07.05.13 20:34:21

RE: opět fotka s...
      opět se načetla jiná fotka :
      http://www.panoramio.com/photo/89888234

• juniperbushman juniperbushman - 09.05.13 12:08:58

RE: opět fotka...
        Koně jsou na fotkách nežádoucí, protože pořád mávají ocasy. To takové nutrie jsou podstatně ukázněnější: http://www.foto.mapy.cz/349051-Nutrie-v-Tojicich-u-Plzne .

:-D ;-((

• iberzi iberzi - 09.05.13 17:23:59

RE: opět fotka....
          Aháááá!! :-))) Už to chápu!! I když ve mně přece jen trochu vrtá červíček pochybností (poté, co jsem viděla ty nutrie, jestli naopak neruší na té mé fotce krajina?? ;-)

• achnatonek achnatonek - 10.05.13 10:05:43

Ano, to bude jistě onou krajinou. Krajina je na fotomapách nežádoucí element, který nesplňuje pravidla fotomap, protože je velmi nestálá a tím nezprostředkovává podobu určité lokality a to jak v krátkém časovém měřítku (jinak vypadá v létě a jinak v zimě), tak i v delší časovém horizontu (za pár miliónů let tam může být místo louky klidně moře nebo pohoří) ;-). Ty koně za to nemohou, zvířátka a domácí mazlíčci jsou na fotomapách naopak žádaným prvkem např. http://foto.mapy.cz/350004-stenata-Tarunky ;-).

• ka.ruzicka ka.ruzicka - 14.05.13 19:44:12

..také jsem jeden čas vedl dikuzi o přijímání fotografií, ale
          bylo to marné. Nakonec jsem si řekl že srážka s blbcem je diskuzí neřešitelná -"dej volovi moc-mazat fotografie" a...
          f.m. jsem opustil; jen někdy, (jako dnes náhodou,) nahlédnu, jestli se poměry nezměnily. Nezměnily. :-)

• milichovsky.com milichovsky.com - 22.04.13 21:34:46

Řazení Nejnovějších fotek jako dřív
    Nevrátili byste výchozí způsob řazení galerií "Nejnovější" tak, aby byl chronologicky dle toho, kdy je fotka nahrána?

Byl jsem zvyklý nahrávat po dvaceti fotkách postupně celou trasu, poslední nahrané fotky jsem vždy okamžitě viděl, mohl je překontrolovat a listování dozadu dávalo smysl chronologicky dle nahrávání.

Nyní mám jako nejnovější to, co jsem nahrával ráno, to co jsem nahrával odpoledne je až na dalších stranách. Navíc se to tuším každý den nějak vynuluje a nahrává se vždy od začátku. Prostě absolutní chaos. Dříve to fungovalo skvěle.

Nebo aspoň přidat možnost zobrazení dle času nahrání na server, pokud trváte na tomto chaotickém zobrazení. Díky.

• litice41 litice41 - 25.03.13 22:23:38

Dotaz
    Všeobecně zdravím. Poraďte prosím, k čemu je dobrá volba "Data fotografie". Nepřišel jsem na to. Děkuji.

• foto.mapy.cz foto.mapy.cz - 27.03.13 06:47:02

RE: Dotaz
      Dobrý den, tato volba se nachází v záložce Moje fotografie a je to jedna z možností řazení fotografií. Volbou "Seřadit dle nejnovějších" se fotky seřadí podle data, kdy byly nahrány. Volbou "Seřadit dle data fotografie" by se měly fotky řadit podle data, kdy byly pořízeny.

• litice41 litice41 - 28.03.13 23:02:54

No jóóó. To jsem při vší snaze nevypozoroval. Řadí to skupiny fotek z určitého dne sestupně, ale jednotlivé fotky podle času dne vzestupně. Děkuji Vám! ;-)

• markus.c@post.cz markus.c@post.cz - 29.03.13 09:21:04

Jo,je to celý na pendrek.Už jsem na to upozorňoval,ale jen reakce nikoliv akce.Datum fotografie není datum fotografie ,ale den uložení.Kde jsou ty doby kdy se mi fotky řadily podle toho jak jsem je tam nasypal bez ohledu na to jestli to bylo ve středu nebo v červenci :-(

• litice41 litice41 - 29.03.13 20:22:29

"Ono" by to fungovalo správně, kdyby se vkládaly "syrové" fotky z karty. Když ale fotku upravím jiný den a uložím pod jiným názvem, řadí "mapy" fotku ve volbě "data fotografií" podle "data úpravy".

• mapy.cz mapy.cz - 23.04.13 19:33:08

Pěkný den, zdá se, že tam je opravdu něco divného. Měli jsme za to, že je tento problém již vyřešen. Ponoříme se do toho a zjistíme, co a jak. Děkujeme za upozornění!

• ka.ruzicka ka.ruzicka - 05.05.13 16:49:24

:-D

• Leos2 Leos2 - 13.03.13 08:17:08

Kde jsou všechny fotky?
    Zakliknu fotografie a nic , 2 dny jsou všechny fotky na mapy.cz nedostupné co se děje ? dělá to i Vám ??

• jaroslav.bolek jaroslav.bolek - 13.03.13 10:17:50

RE: Kde jsou...
      u mne je to stejné, už to unavuje ...

• litice41 litice41 - 14.03.13 08:50:12

Proti únavě jsou výborné cyklistické gely a proti nervozitě prohloubené dýchání. Vždyť stačilo se jen zeptat a počkat na odpověď, ne? :-)

• juniperbushman juniperbushman - 15.03.13 01:37:59

Je to nějak nabouraný. Začalo to rozlišovat:
      http://www.foto.mapy.cz/ ,kde se zobrazují jenom nové fotky, a
      http://foto.mapy.cz/ ,kde se zobrazují všechny.
        :-[ :-( ;-((

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se