PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Resident Evil 5
Další pokračování hororové legendy se vrací! :-) Dále taky návod na přípravu instantního Weskera či Shevu nebo i dokonce Chrise ! PC verze už je také venku.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
cd klíč
mám hru resident evil 5 z levelu 206 . při spuštění hry mi to napíše že to chce cd klíč jinak se to nebude dát ukládat. časopis už bohužel nemám a u cd neni klíč napsanej. na netu už sem jich pár našel ale po zasání mi to vždycky napíše že sem překročil nějakej limit pro danej klíč. offline se zaregistrovat nemůžu protože mi to napíše že se nelze připojit a vrátí mně to na začátek. údajně k tomu sedí jakejkoliv windows live klíč. -
Re6
Ja osobne jsem videl vsechny trailery na re6 a myslim ze to bude fakt narez a dobry je to ze budeme moct strilet za behu:-) -
FORGATE SERVERY
prosíme vás abyste se zaregistrovali na naš web www.forgate.9e.cz
naše servery zde :-)
forGATE | Public : 217.67.31.247:27044
forGATE | Only Dust2 : 93.185.108.19:27036
forGATE | Mini : 93.185.105.78:27045
forGATE | Zombie : 92.240.237.192:27034
forGATE | Public : 93.185.108.19:27027
forGATE | Public : 93.185.108.19:27030 -
-
RE: Resi 6
To je právě otázkou, zda vůbec. V traileru zní jinak, avšak nebyl ani nikdo potvrzenej. Nicméně kdesi jsem narazil na info, že co se týče dabingu, tak namluvení k RE6 proběhlo už někdy kolem listopadu a navíc Mercier nemá kolem sebe žádný záznam o tom, že by měl být nějak spojenej s dalším dílem, takže těžko říct. -
-
-
Resi 6
Dámy a pánové, tak se nám připravuje reguléní šestý díl. :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a1lEs5y4udA -
RoRo
Ahoj...mužu se zeptat pokud se vám to už stalo....máme hru Resident evil 5 a podařilo se nám dostat extra bonusy s Jill Valentine....a Joshem....ale to bylo před rokem a teď když jsme to chtěli hrát znova tak to tam máme, ale nemůžeme to otevřít....je to místo bíle červeně...nevíte co s tím....díky :D
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Hello Kitty