Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Vypalovací software

Názory na vypalovací software. !!! NEJDŘÍVE ČTI A POTOM SE PTEJ !!!

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • phoenixenter phoenixenter - 26.05.13 10:37:08

Nero StartSmart Essentials
    Ahoj lidi nevíte někdo kde by bylo možné stáhnout Nero 9 Start Smart Essentials? Našlo mi to sice ten program ale jen článek ale ke stažení to asi už zrušili.

• bucgderror bucgderror - 10.01.13 18:18:09

//
    Nejdříve se ptej a potom čti !

• lm386 lm386 - 02.01.13 12:39:30

DVD HDD rekordér Thomson DTH 8640
    Dobrý den.
      Potřeboval bych poradit název prográmku, který by mi mohl z tohoto bižmaše http://img.janforman.com/Vystrizekmg57.PNG udělat nějaký videosoubor.
      Ten DVD rekordér je po havárii a druhý neseženu. Navíc si to každá značka na ten HDD ukládá v jiným formátu. Jediná možnost je to vytáhnout přes počítač. Předem děkuji. :-))

• lm386 lm386 - 04.01.13 07:04:02

RE: DVD HDD...
      Sorráč, ale vypadá to, že ten prográmek tomu asi přiřadil nesmyslné přípony. :-D Budu s tím bojovat dál.

• padlolos padlolos - 19.12.12 21:31:59

Dotaz:
    Umí NERO 6 Reloaded vypalovat wave CD tak, aby při přehrávání ukazoval displej názvy písniček? Zkoušel jsem to všelijak zadávat, ale po vypálení to během přehrávání pořád ukazuje jenom "stopa xxx". Podle mě to neni vypalovačkou, protože když funkcí nero-start zkopíruju originální CD na kterym to je, tak to i na tom vypálenym názvy ukazuje. Dělám vlastní CD a různý výběry, takže originální CD nekopíruju. Když kopíruju svoje vypálený CD, tak se tam ty názvy ukazujou, takže jsem je do toho programu zadával před vypálením dobře. Ale při přehrávání se neukazujou.

Já vim, že Nero6 Reloaded je předpotopní, ale používám ho kvuli podprogramům, který používám při nahrávání starých songů z vinylů a jejich následnou úpravu jako je čištění šumů, praskání a lupání jehly, ekvalizér, úpravu hlasitosti, různý efekty a plno dalších opičáren, který u těch novějších verzí nebyly.

• Morris01 Morris01 - 24.12.12 10:21:22

RE: Dotaz:
      Umí to, ale musíš je tam mít uložený. Říká se tomu Tag.

• padlolos padlolos - 25.12.12 18:54:26

To Nero mi žádnej tag ukládat neumožňuje. U nahrávek MP3 to dělám přes vlastnosti - souhrn - upřesnit a při přehrávání se ty tagy ukazujou. Ale u wave souborů to nejde a v tom neru se před vypálením dá jenom označit skladba a vpravo přes vlastnosti zadat název a interpreta. Ale po vypálení se ty názvy nezobrazujou. Když se ale z toho vypálenýho CD natáhnou ty písničky znova do nera, tak v tom neru se to zobrazuje, takže na tom CD je vypálený všechno, co jsem tam před vypálením zadával. Jenom při přehrávání to neukazuje.

• Morris01 Morris01 - 01.01.13 13:04:44

Ty tagy jdou jen u MP3 jinde ti to nepůjde.

• KoStRhUn.V KoStRhUn.V - 10.08.12 02:49:16

nejde to :(
    zdravíčko lidi :) mam takovej problém a nevim jak ho vyřešit.. mam mercedes benz a v něm originální rádio od mercedesu jenže problém je že mi nebere vypálený CD :( tak bych se chtěl zeptat jestli je nějakej formát či spůsob vypalování co by tam šel nebo ne? :) předem děkuju za odpověď

• Morris01 Morris01 - 13.08.12 15:44:24

RE: nejde to :(
      Na tohle bude asi lepší najít odpověď někde na fóru o mercedesech.

• padlolos padlolos - 19.12.12 21:17:52

RE: nejde to :(
      To, že je to autorádio v Mercedesu ještě neznamená, že je to natolik moderní vymakaná mašina, že by uměla spolknout CD-R. Některý starší typy to prostě neuměji. Zkus ještě ty CD vypalovat tou nejmenší rychlostí, kterou ti vypalovací program dovolí, občas to pomůže.

• neelie neelie - 25.06.12 14:06:22

dvdFab (2D -> 3D)
    Ahojky, hledala jsem nakej programek (nejlip free), kterej dokaze 2D na 3D, stahla jsem si dvdFab, kterej to umi, ale kdyz mam vybirat zdroj, tak me to nechce vzit film v NB, kterej konci .avi a chce to jen ISO (da se to nejak obejit, popr. nevite o jinym programku)?
    ... nechci super 3D grafiku, jen to chci zkusit, jak to bude vypadat (mam NB/TV bez 3D a 3D bryle a na youtube jsem nasla nejaky 3D videa, ktery mi s brylemi fugujou), tak pokud by to bylo videt nejak podobne, tak budu spokojena)
    Diky moooc

• neelie neelie - 25.06.12 21:24:17

RE: dvdFab (2D -&#62...
      vlozeni filmu vyreseno (stacilo pretahnout mysi); porad mi to rozdeluje obrazovku na 2 obrazy (i kdyz menim nastaveni 3D) - vubec netusim, jakou koncovku to ma spravne mit :( ... nevite nekdo, co zvolit ?

• 71317 71317 - 21.01.12 16:20:22

DOTAZ
    Hezký den. M8m problém při vypalování. Některé filmy se vypálí bez zvuku. Vypaluji v programu Windows DVD Maker. Asi by to chtělo jěště nějaké kódování. Nebo poraďte v čem vypalovat. Potřebuji, aby to se mnou komunikovalo česky.

• Morris01 Morris01 - 04.02.12 15:10:12

RE: DOTAZ
      Nero, Ashampoo

• Marek.Eger Marek.Eger - 07.12.11 18:03:57

......
    ahoj mam dotaz.mel jsem nero tusim 7 a to umelo video avi nejak prevezt do dvd velikosti.nero uz bohuzel nemam a proto se chci zeptat je nejaky jiny program co prevadi to co chci?nejlepe v cestine a aby tam byla moznost delat si uvodni obrazovku tokove to jako menu.diky

• Jo.Jozka Jo.Jozka - 09.12.11 08:18:07

RE: ......
      Výborný je placený ConvertXtoDVD. Ale na lunečnici je řada dalších programů.

• luci.rak luci.rak - 20.11.11 18:09:54

Vypálí se dvd
    Dobrá,vypalí se mi dvd ale když dám to cd to dvd přehrávače tak to nenačte nevim co je s tím

• Jo.Jozka Jo.Jozka - 20.11.11 21:13:42

RE: Vypálí se dvd
      Záleží na tom, jestli na tom DVD ksou soubory, které přehrávač umí zpracovat. Pokud je na DVD film ve formátu videoDVD, měly by na DVD být dvě složky. Prázdná složka AUDIO_TS složka VIDEO_TS, ve které jsou soubory filmu. Ale většině přehrávačů nevadí ani chybějící složka AUDIO_TS.
      Další možností je, že DVD není uzavřené. Ale pokud má vypalovací program volbu "vypálit videoDVD", uzavírá DVD automaticky

• luci.rak luci.rak - 21.11.11 07:18:46

RE: Vypálí se...
        děkuju normálně před tím to šlo a ted to nejde nevim no

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se