PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
VŠE Praha
Vše okolo VŠE. Základní informace na www.vse.cz nebo isis.vse.cz.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Vyber fakulty
Ahoj, hlásim sa na FMV - Medzinár. obchod, FPH - Podnik. ekonomika a management a na FIS - Informatika...
Informatika je taky zalozny plan, najradsej by som bol keby som sa dostal na FMV alebo FPH
Co si myslite, ktora fakulta/obor je lepsi?-
RE: Vyber fakulty
já jsem na trojce a jsem nadšená, školu miluju ... Nelze říct, která fakulta či obor je lepší, téměř všechny jsou dobré .. záleží jen na tom, co Tě baví a PŘEDEVŠÍM, co by pak chtěl dělat ... IT?Nebo spíš v cestovním ruchu? V oblasti managmenetu? Podle mě nejlepší způsob je podívat se na harmonogram předmětů (co budou Tvé povinné předměty), já se rozhodovala mezi 1 a 3 a fakt sem nevěděla, nakonec sem zvolila 3 čistě kvůli předmětům, které mi přišly zajímavější -
-
Tesťák - příprava na přijímačky snadno a rychle
Nově se s Tesťákem mohou ke zkouškám připravovat také maturanti, kteří se hlásí na VŠ.
Své znalosti si mohou ověřit v následujících pěti tematických okruzích: všeobecný přehled, lékařské fakulty, psychologie, andragogika a personální řízení, policejní akademie. Během dubna a května budou přidány souhrnné testy ze všech témat pro opakování.
http://dikulka.pise.cz/312-testak-cz-priprava-na-prijimacky-snadno-a-rychle.html
-
TESTY AJ, FJ
Ahoj, nemáte někdo prosím nějaké varianty testů na přijímací zkoušky z jazyků (AJ,FJ) na bakalářské studium i s řešením? Nějaké mám, ale nemám odpovědi :( kdyby se někdo tak hodný našel, prosím, tady je můj mail: kacenka891@seznam.cz DĚKUJU! -
Koleje a ubytovani
Ahojte,
hlásím se tento rok na VŠE a chtěl bych se zeptat, jak je to s ubytováním na kolejích. Zajímalo by mě, jaký je přibližně každoročně zájmem o koleje a jak velká je šance se na ně dostat.
Díky -
cestovný ruch a regionálny rozvoj
Ahojte,rada by som sa dostala na tento odbor. Neviete náhodou či je možné zohnať prijímacie testy aj so správnymi odpoveďami? (aby som si mohla tie testy aj skontrolovať) -
F3
ahoj nevíte někdo z jaké literatury čerpat na přijímačky na navazující mag.studium na podnikovce, vím, že jsou vytvořené testy na ekonomii, ale nevím. jestli existuje něco podobného z odborného předmětu
Díky-
-
RE: F3
myslíš, že něco takovýho na borce je???nebo existuje nějaká cvičebnice?? :( hlavně aby tam byl i výsledky :D jestli víš o něčem dobrém, tak prosím pošli mi taky na mejl : laura.dang@seznam.cz .díky
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Dakota Fanning