Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

VŠE Praha

Vše okolo VŠE. Základní informace na www.vse.cz nebo isis.vse.cz.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • LoNgViEw.Green.Day LoNgViEw.Green.Day - 02.05.13 14:13:59

Přijímačky na magistra na FMV - MO
    Ahoj, nevíte někdo, jestli existují zkušební testy nebo dobré materiály pro přípravu na přijímačky na magistra? díky :-)

• Flux11 Flux11 - 27.04.13 08:40:23

Vyber fakulty
    Ahoj, hlásim sa na FMV - Medzinár. obchod, FPH - Podnik. ekonomika a management a na FIS - Informatika...

Informatika je taky zalozny plan, najradsej by som bol keby som sa dostal na FMV alebo FPH

Co si myslite, ktora fakulta/obor je lepsi?

• Kasssandra04 Kasssandra04 - 28.04.13 13:57:27

RE: Vyber fakulty
      je to jedno. Poznatek po téměř pěti letech studia :-)

• Nikola.Vegetarian Nikola.Vegetarian - 28.04.13 13:59:08

já jsem na trojce a jsem nadšená, školu miluju ... Nelze říct, která fakulta či obor je lepší, téměř všechny jsou dobré .. záleží jen na tom, co Tě baví a PŘEDEVŠÍM, co by pak chtěl dělat ... IT?Nebo spíš v cestovním ruchu? V oblasti managmenetu? Podle mě nejlepší způsob je podívat se na harmonogram předmětů (co budou Tvé povinné předměty), já se rozhodovala mezi 1 a 3 a fakt sem nevěděla, nakonec sem zvolila 3 čistě kvůli předmětům, které mi přišly zajímavější

• ladavysmek ladavysmek - 01.05.13 17:51:58

Nejlepší je NF. Každopádně z těch co sis vybral, tak FIS.

• Nikola.Vegetarian Nikola.Vegetarian - 02.05.13 07:14:31

RE: Vyber...
        Tvou hrdost vuci fakulte beru urcite pozitivne,ale tvrdit neco tak subjektivniho jako radu jinym mi opravdu neprijde jako dobry napad

• Kasssandra04 Kasssandra04 - 06.05.13 12:02:33

v rámci naší české kotliny.....je to úplně fuk.

• Nikola.Vegetarian Nikola.Vegetarian - 08.05.13 00:05:15

:-)) :-))

• dikulkyblog dikulkyblog - 23.04.13 21:50:56

Tesťák - příprava na přijímačky snadno a rychle
    Nově se s Tesťákem mohou ke zkouškám připravovat také maturanti, kteří se hlásí na VŠ.
    Své znalosti si mohou ověřit v následujících pěti tematických okruzích: všeobecný přehled, lékařské fakulty, psychologie, andragogika a personální řízení, policejní akademie. Během dubna a května budou přidány souhrnné testy ze všech témat pro opakování.

http://dikulka.pise.cz/312-testak-cz-priprava-na-prijimacky-snadno-a-rychle.html

8-)

• Nikola.Vegetarian Nikola.Vegetarian - 19.04.13 16:16:42

Ahoj všem,
    objevila sem tu forum, konečně VŠE jinde než na FB, kam se nedostanu :) Tak ke sdružení, není tu někdo z F3, nejlíp druhák? :)

• kacenka891 kacenka891 - 04.03.13 20:19:00

TESTY AJ, FJ
    Ahoj, nemáte někdo prosím nějaké varianty testů na přijímací zkoušky z jazyků (AJ,FJ) na bakalářské studium i s řešením? Nějaké mám, ale nemám odpovědi :( kdyby se někdo tak hodný našel, prosím, tady je můj mail: kacenka891@seznam.cz DĚKUJU!

• anna.kreckova@email.cz anna.kreckova@email.cz - 24.02.13 16:38:33

Oznámení o zanechání studia
    Ahoj,
    nevíte jestli VŠE (v Praze) požaduje nějaký speciální formulář na zanechání studia? (Forma, popřípadě náležitosti, co všechno má oznámení obsahovat.) Byla jsem na studijním, ale tam mi bylo řečeno, že vše najdu v ISISu, ale nic jsem tam nenašla. Díky moc.

• RIVALSCZ RIVALSCZ - 18.02.13 18:41:27

Koleje a ubytovani
    Ahojte,
    hlásím se tento rok na VŠE a chtěl bych se zeptat, jak je to s ubytováním na kolejích. Zajímalo by mě, jaký je přibližně každoročně zájmem o koleje a jak velká je šance se na ně dostat.
    Díky

• Kasssandra04 Kasssandra04 - 18.02.13 21:47:37

RE: Koleje a...
      http://suz.vse.cz/cze/kriteria-pro-ubytovani/

• LukasKrupicka LukasKrupicka - 18.02.13 23:29:43

RE: Koleje a...
      Jestli nedostaneš kolej, tak zkus Hvězdu, tam mají volno skoro vždycky ;-) Já jsem tam taky bydlel 2 měsíce než jsem dostal naší kolej.

• 7.simona 7.simona - 16.02.13 11:18:33

cestovný ruch a regionálny rozvoj
    Ahojte,rada by som sa dostala na tento odbor. Neviete náhodou či je možné zohnať prijímacie testy aj so správnymi odpoveďami? (aby som si mohla tie testy aj skontrolovať)

• MakyMarky MakyMarky - 03.03.13 22:11:41

RE: cestovný ruch a...
      Ahoj, ano, mám jich docela dost, kdyžtak mě kontaktuj do vzkazů. ;)

• helenkavuova helenkavuova - 14.02.13 01:51:29

cVB
    Ahoj,jsem na F2 -MO,co je podle Vás za dobbrý celoš.volitelný předmět? :) :-))

• 0marketa123 0marketa123 - 12.02.13 20:59:30

F3
    ahoj nevíte někdo z jaké literatury čerpat na přijímačky na navazující mag.studium na podnikovce, vím, že jsou vytvořené testy na ekonomii, ale nevím. jestli existuje něco podobného z odborného předmětu
    Díky

• pawelpotter pawelpotter - 13.02.13 04:49:52

RE: F3
      http://fph.vse.cz/wp-content/uploads/N_EM_PE_odborny_od_061.pdf

• laura.dang laura.dang - 23.05.13 16:34:30

a nemohl(a) bys sem dát ještě link na ekonomii? díky moc!!!:)

• laura.dang laura.dang - 23.05.13 16:38:19

myslíš, že něco takovýho na borce je???nebo existuje nějaká cvičebnice?? :( hlavně aby tam byl i výsledky :D jestli víš o něčem dobrém, tak prosím pošli mi taky na mejl : laura.dang@seznam.cz .díky :-))

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se