PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Porcupine Tree
Diskuze o projektech skladatele, producenta a zvukového mága Stevena Wilsona.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
PT tricka
caute, preriedujem tour trika co nenosim, tak ak by niekto chcel, kludne sa ozvite. Su v zasade nenosene - foto rad poslem :)
cena by bola 15e / kus
Deadwing, M
In Absentia, M, navy blue
Incident 2009 Tour, M
SW Insurgentes, M -
Luminol (The Shaggs version)
Rekl bych, ze o vystrelku konce 60. let The Shaggs asi nekdy slysel kazdy, takze nema cenu vysvetlovat, o co jde: http://www.youtube.com/watch?v=wtk963d83zI (takhle to opravdu SW hraje jako pridavek
)
-
Drive Home (Lounge Version)
to je úlet, a jakej
http://www.youtube.com/watch?v=cKYlI9lBhn4 a co je na tom nejhorší, baví mě to
-
-
Setlist ze vcerejska
http://tinyurl.com/a2p3xb8
Jakozto obrovsky fanousek Insurgentes rikam: slabota
, ale zas chapu, ze ted jde hlavne o nove album, jen jsem doufal, ze by mohlo zaznit neco jako Salvaging, Significant Other, Puncture Wound, Collecting Space nebo The 78, ale to uz bych chtel asi moc :).
-
RE: Setlist ze...
souhlas. přidal bych ještě Desperation. tak jako tak, Salvaging je pro mě rozhodně jedna z nejlepších a nejwilsonovatějších skladeb vůbec
-
Hmm. No, mně to vždycky tak nějak unikne podobně jako mi kdysi těsně uniklo turné k Incidentu. Insurgentes bych si naživo dala, tohle už mě tolik neláká.
A za týden tu je Gavin - jdete někdo? -
bol som vcera v Mnichove - neskutocny koncert. padol som na rit, hrali v uzasnom nasadeni. brutalny zvuk, skvela show. skvele svetla. setlist mi na prekvapenie sedel. az ked po prvej tretine zacal davat veci z GFD a INS, uvedomil som si aka je nova doska slabucka (aj ked live ma tie veci velmi bavili)
-
-
-
RE: Blackfield IV -...
nejlepší Blackfield od dob starých dobrých BFI a BFII je Drive Home na aktuálním albu SW
-
RE: Blackfield...
Jo no, to je vykradacka sebe sama jak hovado, jsem myslel, ze tu skladbu (Drive Home) nedoposloucham, jak mi prisla kycovita (zatim jsem to album slysel jednou, dneska dorazilo), ale nakonec prislo solo, ktere celkem stalo za to. Celkove Raven neni az tak retro, jak jsem se bal, ale ty skladby jsou docela poslabsi (oproti Insurgentes i GfD), produkcne prazdne a hodne silne a znatelne inspirovane jinymi kapelami. V Luminol slysim Yes+King Crimson, Drive Home je jiz zmineny Blackfield, The Holy Drinker je Black Sabbath+Opeth, The Pin Drop je Anathema (eh), The Watchmaker je Genesis, The Raven je Radiohead. Obecne ma to album podle me problem s kycovitosti a s prehnane "vypravecskym" stylem zpivani. Texty mi misty prijdou, jak kdyby je psalo decko. Zvuk je ale perfektni, naprosto cisty, detailni a vyvazeny. Stereo mix jsem zatim neslysel, ale v surround to zni vyborne. Co me hudebne zaujalo: ruzne pasaze v The Holy Drinker a The Watchmaker a prakticky cely The Raven That Refused To Sing (skladba). Tyhle songy pro me po pouhem prvnim poslechu vycnivaji, uvidime, jak to bude s dalsimi poslechy.
-
-
RE: Blackfield IV -...
Jinak jsem zapomnel napsat, ze tahle skladba je hrozna, ale od Blackfieldu uz necekam vubec nic. (Jsem zas nejak moc negativisticky, ze?
)
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Cosplay forum