Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (29)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Porcupine Tree

Založeno: 26.08.08 15:23:17
Založil: eclipsis
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: eclipsis,

eclipsis

Cosplay forum Cosplay forum

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Porcupine Tree

Diskuze o projektech skladatele, producenta a zvukového mága Stevena Wilsona.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • eclipsis eclipsis - 15.06.13 00:25:24

The Raven live
    http://youtu.be/SZtZIUgY0IM

• raintreecrow raintreecrow - 24.05.13 02:30:01

PT tricka
    caute, preriedujem tour trika co nenosim, tak ak by niekto chcel, kludne sa ozvite. Su v zasade nenosene - foto rad poslem :)

cena by bola 15e / kus

Deadwing, M
    In Absentia, M, navy blue
    Incident 2009 Tour, M
    SW Insurgentes, M

• raintreecrow raintreecrow - 26.05.13 21:11:29

RE: PT tricka
      Insurgentes predany

• eclipsis eclipsis - 03.05.13 15:00:17

Luminol (The Shaggs version)
    Rekl bych, ze o vystrelku konce 60. let The Shaggs asi nekdy slysel kazdy, takze nema cenu vysvetlovat, o co jde: http://www.youtube.com/watch?v=wtk963d83zI (takhle to opravdu SW hraje jako pridavek :-D )

• eclipsis eclipsis - 24.04.13 15:05:36

Druha cast evropskeho turne (rijen - listopad)
    http://stevenwilsonhq.com/sw/tour-dates/

• eclipsis eclipsis - 17.04.13 05:13:29

The Watchmaker live
    http://www.youtube.com/watch?v=2Hp6lYx4Fvw

• 1983jv 1983jv - 25.03.13 19:29:07

Drive Home (Lounge Version)
    to je úlet, a jakej :-D http://www.youtube.com/watch?v=cKYlI9lBhn4 a co je na tom nejhorší, baví mě to :-D

• Machac.Patrik Machac.Patrik - 15.03.13 13:44:13

O5Ric
    Byl někdo na Gavina v Praze nebo v Bratislavě? Jak to probíhalo? Měl i drum clinic?

• raintreecrow raintreecrow - 15.03.13 14:33:59

RE: O5Ric
      bol som v BA, hrali krasne. Gavinovi to znelo neskutocne, O5Ric tiez skvele, odspievane cisto a celkom pekne mu to hralo. kapela v pohode, ludi bohuzial nie moc vela

• raintreecrow raintreecrow - 15.03.13 14:34:59

RE: O5Ric
      inac bola to vysoka skola polyrytmov, ked uz nie pre fanusika, odporucam minimalne pre kazdeho aktivneho hudobnika ist nabuduce

• eclipsis eclipsis - 02.03.13 11:01:29

Setlist ze vcerejska
    http://tinyurl.com/a2p3xb8
    Jakozto obrovsky fanousek Insurgentes rikam: slabota :-), ale zas chapu, ze ted jde hlavne o nove album, jen jsem doufal, ze by mohlo zaznit neco jako Salvaging, Significant Other, Puncture Wound, Collecting Space nebo The 78, ale to uz bych chtel asi moc :).

• 1983jv 1983jv - 02.03.13 11:19:15

RE: Setlist ze...
      souhlas. přidal bych ještě Desperation. tak jako tak, Salvaging je pro mě rozhodně jedna z nejlepších a nejwilsonovatějších skladeb vůbec :-)

• eclipsis eclipsis - 03.03.13 12:16:49

RE: Setlist ze....
        Ja bych dokonce zasel tak daleko a rekl, ze Salvaging je jeho nejoriginalnejsi song. Necitim tam zadny primy vliv zadne konkretni kapely a to se mi libi. Navic tahle skladba je jako stvorena pro zive hrani.

• Rampepurda123 Rampepurda123 - 07.03.13 09:23:58

Hmm. No, mně to vždycky tak nějak unikne podobně jako mi kdysi těsně uniklo turné k Incidentu. Insurgentes bych si naživo dala, tohle už mě tolik neláká.
      A za týden tu je Gavin - jdete někdo?

• eclipsis eclipsis - 07.03.13 17:47:56

Me takhle uniklo FoaBP turne a dodnes toho lituju, ty casy uz se nevrati. Vlastne mi uniklo i Deadwing turne, ale to si zas nedelam iluze, ze bych v te dobe kvuli nim nekam cestoval, kdyz jsem je teprve zacinal poslouchat.

• raintreecrow raintreecrow - 27.03.13 11:22:31

bol som vcera v Mnichove - neskutocny koncert. padol som na rit, hrali v uzasnom nasadeni. brutalny zvuk, skvela show. skvele svetla. setlist mi na prekvapenie sedel. az ked po prvej tretine zacal davat veci z GFD a INS, uvedomil som si aka je nova doska slabucka (aj ked live ma tie veci velmi bavili)

• eclipsis eclipsis - 29.03.13 08:48:11

Hrajou uz z prvni desky neco jineho nez Harmony Korine a Insurgentes?

• raintreecrow raintreecrow - 06.04.13 14:40:07

nie, len tie

• eclipsis eclipsis - 26.02.13 08:17:13

Blackfield IV - Pills
    http://www.youtube.com/watch?v=UvqGM-Cmx0w

• 1983jv 1983jv - 26.02.13 18:38:18

RE: Blackfield IV -...
      nejlepší Blackfield od dob starých dobrých BFI a BFII je Drive Home na aktuálním albu SW :-D

• eclipsis eclipsis - 26.02.13 21:09:19

RE: Blackfield...
        Jo no, to je vykradacka sebe sama jak hovado, jsem myslel, ze tu skladbu (Drive Home) nedoposloucham, jak mi prisla kycovita (zatim jsem to album slysel jednou, dneska dorazilo), ale nakonec prislo solo, ktere celkem stalo za to. Celkove Raven neni az tak retro, jak jsem se bal, ale ty skladby jsou docela poslabsi (oproti Insurgentes i GfD), produkcne prazdne a hodne silne a znatelne inspirovane jinymi kapelami. V Luminol slysim Yes+King Crimson, Drive Home je jiz zmineny Blackfield, The Holy Drinker je Black Sabbath+Opeth, The Pin Drop je Anathema (eh), The Watchmaker je Genesis, The Raven je Radiohead. Obecne ma to album podle me problem s kycovitosti a s prehnane "vypravecskym" stylem zpivani. Texty mi misty prijdou, jak kdyby je psalo decko. Zvuk je ale perfektni, naprosto cisty, detailni a vyvazeny. Stereo mix jsem zatim neslysel, ale v surround to zni vyborne. Co me hudebne zaujalo: ruzne pasaze v The Holy Drinker a The Watchmaker a prakticky cely The Raven That Refused To Sing (skladba). Tyhle songy pro me po pouhem prvnim poslechu vycnivaji, uvidime, jak to bude s dalsimi poslechy.

• eclipsis eclipsis - 27.02.13 16:27:56

RE: Blackfield....
          Kurna, bavi me Clock Song. Takova blbustka, ale uz mi to tu jede po nekolikate dokola :).

• 1983jv 1983jv - 27.02.13 19:55:15

RE: Blackfield....
          já mám po několika dnech poslechu na jazyku hlavně zvolání "Guthrie je bůh!" :-)

• eclipsis eclipsis - 26.02.13 21:12:11

RE: Blackfield IV -...
      Jinak jsem zapomnel napsat, ze tahle skladba je hrozna, ale od Blackfieldu uz necekam vubec nic. (Jsem zas nejak moc negativisticky, ze? :-D)

• Rampepurda123 Rampepurda123 - 07.03.13 09:21:02

RE: Blackfield...
        Novýho Wilsona ještě nemám naposlouchanýho ale s tímhle souhlasím :))

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se