PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Hlášky z filmů
Hlášky z českých i zahraničních filmů. Upozorňuji, že toto není fórum "Uhodni film", takže by bylo dobrý v titulku napsat název filmu.:-)) Veškeré reklamy a odkazy mimo téma budou SMAZÁNY!!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Lidi, dotaz!
Vím, že tohle není uhodni film a nevím co ještě... Ale zasekla jsem se nad hláškou, která zazněla v nějakém filmu a zaboha si nemůžu vzpomenout v čem, první účastník povídá:"rovnost, svornost, bratrství" a sarkastická reakce na to "voda, plyn, elektrika". Kdybyste někdo věděl, bylo by to fakt parádní! :) -
:))
"Tak pojďte, přece!"
"Víte, já nemůžu. Opravdu... Víte, já - Já... Svázali mi tkaničky. K sobě, dohromady."
"Bastardi..."
Já z toho nemohla
-
TBBT
Sheldon: Navrhuji kámen - nůžky - papír - ještěr - Spock.
Rajesh: Cože?
Sheldon: Je to velmi jednoduché. Nůžky rozstřihnou papír, papír balí kámen, kámen drtí ještěra, ještěr otráví Spocka, Spock zničí nůžky, nůžky zabijí ještěra, ještěr sežere papír, papír usvědčuje Spocka, Spock nechá vypařit kámen, a jak tomu vždy bylo, kámen tupí nůžky. -
Nějak to tady spí, koukám
Tak zkusíme oživit, i když nevím, jak se mi to povede, docela známými hláškami, myslím...
Ale pořád to hlášky jsou, a moje oblíbené :D
"He's dead, Jim." (neboli Je mrtvý, Jime.)
"I'm a doctor, not an escalator!" (neboli Jsem doktor, ne eskalátor!)
"Capitan, I can't chage laws of physic!" (neboli Nemůžu změnit zákony fyziky, kapitáne!)
"Fascinating!" "Please, do me favour, and don't tell me it's fascinating." "No, but it's... Interesting?" (Prosím, udělej mi tu laskavost a neříkej, že je to fascinující. Ne, ale je to... Zajímavé?)
No nic, asi už každý pochopil, že jsem jeden z těch lidí, co ujíždí na StarTreku
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Hana Zagorová