PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Erekce
Pro všechny bezva lidi :)
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
RE: milanek
a co s tím děláš? Funguje ti na to něco? Jsi při té erekci i vzrušený a nebo je to jen mechanické? Může to být nějaká porucha cévního systému, která krvi brání se vrátit do oběhu (nevím, nejsem znalec, jen mě tak napadá, pokud u toho není vzrušení) nebo hormonální porucha (pokud u toho je vzrušení, ale opět jen laická myšlenka).
Při erekci zpravidla tělo zablokuje močové cesty na úrovni prostaty, aby byla moč. trubice volná pro sperma. Chce se ti při erekci někdy na záchod? Jak dlouho (na hodiny) ti erekce trvá? (zase pokud je to pět sexů trvajících 20 min, tak to až taková hrůza nebude, že:-)-
-
já neříkám, že to nejde, ale že zpravidla nutkání k močení při erekci nevzniká. Na záchod se ti chce buď před a nebo po. Ale ne při. Takže se ptám, trvá erekce tak dlouho, že se močový měchýř naplní tolik, aby signály o potřebě přehlušily signál k sexuální aktivitě?-
-
-
já se ráno vzbudím a pokud jsem nebyl někdy přes noc, tak se mi ráno chce a to i přes erekci. Dokonce se dá přes erekci i močit.
-
no já se nehádám, že to nejde:-) jen, že se "nechce".
Neznám mechanismus ranní erekce, třeba je to také jen "technická záležitost" týkající se třeba krevního tlaku a na úrovni prostaty převládá "běžný provoz". Nejsem chlap, netuším, jak moc je člověk u ranní erekce vzrušený. A proto jsem se ptala i mládence nahoře, jestli ta jeho hodiny (asi) trvající erekce je "jen fyzický přetlak" nebo ne. Ale osobní zkušenost pánů je nejlepší samozřejmě. Já se můžu jen domnívat:-)-
Jinak,ženy ví,kerá bije!Máš pravdu,je to přetlak,který je třeba odpustit a obnoví se jak u koho a v jakém prostředí!Oko dá zprávu,co se dá použít na odstříknutí.Samozřejmě se to dá nějak zabalit,ale v podstatě muži se tvoří"náplň" pro ženu,aby otěhotněla,proto má protikus,kde se to zamýchá.Oba mají na to chuť od přírody,jak u zvěře,jen lidi si vybírají,kteří mohou a jiní by brali cokoli,jen aby to bylo!
-
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Kristen Stewart