PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
MASH
Legendární seriál M*A*S*H patří v oblasti komediální televizní tvorby mezi to nejlepší. Výborná komedie z prostředí mobilní vojenské nemocnice uprostřed války v Koreji nám dává nahlédnout do každodenního života postav lékařů, sester a vojáků ...
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
písně kytara
Nevím přesně v jakých dílech ale je to v těch prvních (asi v první 50
) Ale je tam člověk, přímo ten zpěvák, co z doktory, nebo i sám hraje na kytaru a zpívá. Dali by se někde ty písně poslechnout? díky
-
-
RE: písně...
toto? kdysi jsem se na to též ptala...
http://www.youtube.com/watch?v=A0CRMPBXshI
interpret se jmenuje Loudon Wainwright III. na youtube se dá najít pár kousků jeho solové dráhy...
p.s. kdybyste tu někdo věděli, kde sehnat tu rozhlasovou písničku, kde dívčí hlásek vysoko zpívá něco japonsky, tak mám velký zájem...
-
-
-
:o(
Allan Arbus, známý jako psychiatr Sidney Freedman ze seriálu M.A.S.H., zemřel minulý týden v Los Angeles, oznámila jeho dcera Amy Arbusová. Bylo mu 95 let.-
RE: :o(
Mohli by sem zdejší M.A.S.H. guru napsat seznam nejlepších dílů, ve kterých Sidney hrál? Děkuji-
RE: :o(
Tady jsou všechny díly ve kterých se objevil.
S.02 Radarova zpráva; Dostaňte mě odtud
S03 Operační den
S04 Kam kráčíte kapitáne Chandlere?
S05 Drahý Sigmunde
S06 Válka nervů
S07 Billoldův syndrom
S08 Sbohem krutý světe
S09 Pozdrav panbůh Hawkeye
S10 Tlakové body
S11 Nashledanou,Sbohem a Amen
-
-
-
-
Korea
Jestli těm komoušům z KLDR rupne v bedně, tak se možná za pár let dočkáme novýho pokračování MASHe
-
RE: Korea
Dlouho jsem si říkal ať válka není,na druhou stranu teď je možná nejlepší doba.Čína a Rusko jsou malinko na straně USA a JK a tak ať ten ČUR.K z KLDR to začne.Oni sice maj velkou a odhodlanou armádu i relativně vyzbrojenou,ale zastaralé věci,špatná logistika,horší výbava atd.no zkrátka ať je rozsekaj na sračku,obyčejný lidi stejně časem přejdou na druhou stranu.Hlad ,bída a utrpení sere každýho!! -
RE: Korea
Nejpravděpodobnější je, že to Kim vyhrotí, pak se udělá takové tajné šestistranné jednání (KLDR, USA, Čína, Rusko, Jížní Korea, Japonsko), tam Kim ustoupí, že přestane chřestit, dostane potravinovou pomoc a bude na čas pokoj. Ovšem do vnitřních kanálů KCNA půjde informace, že se USA zalekly atomovek a platí potraviny jako výkupné.
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Telekineze - pohybování předmětů