Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (23)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Battlefield Heroes

Založeno: 26.04.09 20:51:11
Založil: aedr
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: hans.007,

hans.007

Adobe Photoshop Adobe Photoshop

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Battlefield Heroes

Diskuze o této skvělé free gamesce. Aktuálně hraje již 7 000 000 hráčů. Pokládejte jakékoli dotazy.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • airborne88 airborne88 - 21.03.13 00:10:45

I ty začni hrát GREPOLIS ! ! ! !
    http://cz.grepolis.com/invite-128643-cz13?invitation_id=96631&invitation_mac=1415f65f&ref=player_invi te_linkrl

• Daminekk Daminekk - 03.03.13 19:02:05

:D mando
    Já hraju za mando nejvíc hraje se za něj dobře se Kondrat Uber knife a Svd to docela dobře jde.. :-D

• cze.Oi cze.Oi - 21.12.12 19:56:32

.
    Mě fascinuje, jak každý hraje za kulometčíka a vojáka a nadávají na komando... :D Přitom za vojáka a gunnera je hra naprosto primitivní. :D Stačí jen umět běhat ze strany na stranu a občas máčknout tlačítko... Nepotřebujete přesnost, jen pořádně zaplatit a pak už jen nadávat na komanda. :D

• SedlarMarcel SedlarMarcel - 22.12.12 19:23:31

RE: .
      Za každou třídu je to primitivní. I za commando. Řekni mi co ním děláš. Vezme sniperku a zabíjíš z dálky potom si přepneš na nůž, dáš si neviditelnost a jdeš bodat do zad. Nezáleží jak je ta určitá třída vnímána ostatními. Záleží na tom jak si ji vypracuješ ty.

• cze.Oi cze.Oi - 01.02.13 14:39:39

Tak proč jsou všude komanda limitována? :D Přiznávám, že za komando je snadné hrát, ale musíš do toho nasypat prachů jako prase, abys k něčemu byl. Play for free, pay for win...

• SedlarMarcel SedlarMarcel - 01.02.13 16:23:32

Nj. EA předvádí jak by měl kapitalismus správně vypadat.

• Roblox Roblox - 10.11.12 16:49:59

Cca klk čeho máte/jakej lvl/odkaz na hrdinu
    Tak co? Pochlubíte se? :D Čili mám asi v inventu přes 10 set a taky dost rare(cca 8-12 počítám mezi to i golden Rudolfa). Dále lvl 30 už nějakej ten rok. Házim sem odkaz: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/240868574

• cze.Oi cze.Oi - 10.10.12 12:13:23

.
    Zdar. Hele, když zapnu hru, tak se mi prohodí ability. Hodím je zpět, ale při příštím zapnutí hry jsou zase zpřeházené... Nevíte proč?

• honza.varo honza.varo - 22.08.12 17:48:59

Koukněte na to
    http://www.youtube.com/watch?v=UFiqF-flSgI&feature=g-upl

• tommy.Mach tommy.Mach - 16.08.12 21:09:12

error při instalaci
    Hojte, když chci stáhnout battlefield heroes tak to ve třetí třetině napíše An error occurred: Failed to download patch file.. zkoušel jsem přes jiný prohlížeč snad milionkrát a nic :/ neví někdo co s tím? Rád bych si zapařil heroesy.. Díky

• SedlarMarcel SedlarMarcel - 16.08.12 21:14:43

RE: error při...
      Hmmmm... Zkus ten prohlížeč spustit jako správce

• tommy.Mach tommy.Mach - 16.08.12 21:21:02

RE: error při....
        to jsem zkoušel... taky jsem odinstaloval z chromu i ten plugin co bfh spouští, ale stále to píše tu samou hlášku :-(

• battlsy battlsy - 21.07.12 16:54:14

Koupim
    Koupim nemeckýho soldiera lvl co nejvyšší zbrane napořád a nejaky to obleceni. Dam věci na jiný hře (dost dobrý nebo účty). Pište na email honza.varo@seznam.cz nebo battlsy@seznam.cz

• SedlarMarcel SedlarMarcel - 16.06.12 07:42:36

Letní akce
    Dneska probíhá letní akce na BF hereos:
    http://www.play4free.com/summer?utm_source=www.battlefieldheroes.com&utm_medium=referral&utm_campaig n=p4f_summer-2012
    Dostanete 2 kódy a můžete si pořídit 2 sety.1 pro vašeho royal vojáka a 1 pro vašeho national vojáka. Musím však uznat že ten pro natiolnal je hezči. A ještě nějaká zajímavá akce bude 20.6. Asi slevy na nákup BF Founds nebo možná dokonce nějaké dostaneme i zdarma. Podle obrázku u té akce co je 20.6 to tak vypadá.

• battlsy battlsy - 21.07.12 16:52:43

RE: Letní akce
      Cau koupim nemeckýho soldiera lvl co nejvyšší nejaky zbrane napořád i s emailem. Dam věci na jiný hře. Dohoda emailem. battlsy@seznam.cz

• Senvel@email.cz Senvel@email.cz - 29.05.12 16:52:17

Koupim ACC
    Ahoj dám účet na hře Shakes And Fidget 85 lvl mág na 2 světe + Účet na hře World of Warcraft v hodnotě 200kč a chci za to hráče na hře Battlefield Heroes pište mi prosím na email Senvel@email.cz

• radim.dostos radim.dostos - 15.02.12 18:19:42

The daily claw
    co na to říkáte? Máte už něco na unlimited.. já jen pár doplnku a oblečení... :-)

• Roblox Roblox - 09.03.12 18:26:38

RE: The daily claw
      Mám toho hodně :D

• George.chroust George.chroust - 08.02.12 17:58:04

hi
    tak po tom, co jsem hrál BF3, MW3 a Skyrim, jsem se vrátil k BFH :D Jsem docela mile překvapen co udělali za tu dobu co jsem nehrál-Capture the flag mode, nové mapy, the daily claw, a samosebou nové sety oblečení :D Připadá mi ale že dřív kdo si koupil BF zbraň tak vyhrál, teď mi to přijde vyrovnanější, je to spíš o vzhledu =)

• urbasekdan1 urbasekdan1 - 17.01.12 16:00:47

nejede mi to!
    Nazdar lidi nevíte někdo jak zpravit když mě to nejede?

Když si to chci naistalovat tak všechno udělam podle toho návodu a pak když se mi to chce na istalovat tak mě to tam hodí error... nevíte co s tím? ;-(( ;-(( :10:
    tady je ten error:
    An error occurred: Failed to write registry value: Installation dir

• urbasekdan1 urbasekdan1 - 17.01.12 16:04:22

RE: nejede mi to!
      jeste k tomu jsem spatnej anglictinar.... ale pocitac mam celkem dobrej kdyz mi to ujede CoD 4 MW2 i MW1 a další hry...

• radim.dostos radim.dostos - 18.01.12 20:46:40

RE: nejede mi...
        někde jsem četl, že musíš zavřít všechny prohlížeče a pak jen jediný spustit jako správce, jít na battlefieldheroes.com přihlásit se a dát play now a mělo by to být...

• Kral-Krysa Kral-Krysa - 09.02.12 18:38:49

RE: nejede mi....
          Též to může být nekompaktností použitého prohlížeče.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se