PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Doktorka Quinnová
Přijdte si popovídat o tomto seriálu a o době prvních přistěhovalců U.S.A.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
RE: Tanec s vlky
já jsem s ní viděla ještě jeden film - Kouřové signály.
http://www.csfd.cz/film/16042-kourove-signaly/
-
-
zase koukám
tak koukám od začátku, jsem na konci první řady :) vloni jsem to začla koukat ale nějak jsem to pak vzdala, tak teď jedu zase...a přistihla jsem se, že u některých scén bych se nejradši rozbrečela - strašně sentimentální, někdy až kýčovité, ale jo
ono je to ale asi i tím, že mi ten seriál vrací spoustu vzpomínek na dětství, jak jsme honem honem spěchali od babičky z návštěvy, abychom s mámou stihly "doktorku kmínovou"
-
RE: zase koukám
Kmínovou :D Já jsem říkala Kvínovou - nedošlo mi tenkrát, že tam není dlouhý "i" :) Já teď čtu poněkolikáté knížky, ale bleskovou rychlostí, takže jsem teď už u 7. dílu (Příběhy).
Na seriál taky koukám, myslim že jsem ve třetí sérii. Jenže já na to koukám tak nějak pořád dokola, většinou večer před spaním... Je to pro mě relax.
-
-
:-)
ráda bych vymyslela nějaké téma, o kterém by se dalo trochu diskutovat. Třeba nějaké rozebrání velejších postav jako třeba Loren...., napsat jejich klady co na nich máte rádi a co naopak ne. Co myslíte? Aby se tu trochu oživilo :-)-
RE: :-)
Loren.. co dodat. Líbí se mi jak kamarádí s Brienem :) a zápory, nedokážu si na nějaký vzpomenout. Ale sem tam byl protivnej -
RE: :-)
mně se hrozně líbí Hank...on je sice takový hulvát, ale v jádru je hodný, asi jako všechny postavy, které na první pohled nejsou až takoví dobráci
a hlavně je přitažlivý, žádnej páprda, ale ty jeho barevné košile, kšandy a rozevláté vlasy
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Astrologie a vztahy