Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Politika a program TOP 09

Diskuse o politice a programu skutečně pravicové vládní strany TOP 09. Předseda strany - K.Schwarzenberg. Web: www.TOP09.cz , www.my.top09.cz , TOP09 --- Tradice - Odpovědnost - Prosperita 09- rok založení

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • marivalka marivalka - 30.04.13 14:24:19

Poslanec zvolený za TOP 09 podpoří Okamurův Úsvit
    Okamura oznámil založení nového hnutí v pondělí večer. Jeho cílem má být posílení přímé demokracie a Okamura k němu chce přitáhnout osobnosti z různých sfér veřejného života. [celá zpráva]
    Roztočilovi je taková myšlenka sympatická. „V příštích volbách je budu podporovat,“ řekl Právu. Na dotaz, zda bude za Okamurovo hnutí případně také kandidovat v příštích volbách, uvedl: „Pravděpodobně ano.“
    TOP 09 ho zklamala
    Z klubu TOP 09 zatím podle svých slov nemá proč odcházet. Přiznal ale, že se již neztotožňuje s politikou TOP 09. „Politika TOP 09 mě zklamala,“ prohlásil. Právu řekl, že vládu bude dál podporovat. Pokud by se podle něj konalo hlasování o nedůvěře vládě, bude pro kabinet.
    Dodal, že se mu na Úsvitu přímé demokracie líbí, že kombinuje americkou a švýcarskou politiku. Jsou mu také sympatické prvky přímé demokracie.
    Šéf klubu TOP 09 a Starostové Petr Gazdík to bere s pochopením, podle něj je chybovat lidské. „
    http://www.novinky.cz/domaci/300615-poslanec-zvoleny-za-top-09-podpori-okamuruv-usvit.html

• FrantisekKocura@email.cz FrantisekKocura@email.cz - 01.05.13 10:42:45

RE: Poslanec...
      Docela extrémistický název... Už si nemůžu vzpomenout kde na jih/možná jihovýchod od nás, strana s podobným názvem je... :-D ;-)

• marivalka marivalka - 01.05.13 19:22:29

v Řecku... ;-)

• FrantisekKocura@email.cz FrantisekKocura@email.cz - 01.05.13 20:01:53

;-)

• Carbon.de.Castel-Jaloux Carbon.de.Castel-Jaloux - 01.05.13 18:17:20

Okamuru beru v každém případě.
      Výraz "úsvit" a název "Úsvit přímé demokracie" mi sice připomíná něco komunistického, ale to bude asi náhodná shoda :)

• marivalka marivalka - 01.05.13 20:59:08

Nepřípomíná Ti to název knihy Rudá "záře" nad Kladnem? :-)) Anebo knihu ukrajinského spisovatele Ladyžeca o 2.sv.válce Úsvit (svitanok )nad zákopy.? :-))

• majer1936 majer1936 - 02.05.13 17:49:58

Znám knihu" RUDÍ ŘÁDI NAD KLADNEM" to jsem chytrej kluk COOOO? :-))

• majer1936 majer1936 - 03.05.13 09:45:20

A pak ještě jsem čet "ANNA BORDELÁŘKA" to jsem byl přesvědčenej komunista COOOOO? :-))

• marivalka marivalka - 03.05.13 16:02:40

Prostě "červená knihovna",že? :-D

• majer1936 majer1936 - 03.05.13 16:25:26

Já jsem se splet to bude "ÚSVIT SAMURAJÚ" kudlo noši bacha na ně. :-))

• marivalka marivalka - 03.05.13 21:32:34

:-)) ;-)

• klofx klofx - 02.05.13 13:37:04

Aby se ten Tomio Okamura nestal obětí sebe samého. Jako už se to stalo Klausovi i jinému blanickému rytíři z Vysočiny. nebo moderátorovi Janu Krausovi. Přemožen vlastním významem vydává dokonce časopis "Kraus"
         Úsvit je sice poněkud jehovistický název, ale např. "Sdružení pro kontrolu politiků- zkráceně "SKP - Okamurovci" by vyvolávalo asi trochu víc pocit déja vu (a nemám na mysli jen Timurovce). :-D

• marivalka marivalka - 03.05.13 15:59:49

Okamura je tč.velmi populární,ale mně nějak neoslovil.
        Úspěch mu však přeji,pokud se dostane do parlamentu se svou stranou. :-)

• majer1936 majer1936 - 03.05.13 16:23:20

Asi to bude Okamurova strana SAMURAJÚ. :-))

• klofx klofx - 06.05.13 09:32:53

Okamura mě oslovil svým životním příběhem a tím, že tvrdě pracovalo od útlého mládí na svém vlastním osudu, nenapojen na veřejné rozpočty. Na trhu uspěl,ale hrozí mu nebezpečí,řekněme "ikarovské". Je velmi bystrý,pracovitý, houževnmatý a nadaný, ale k moudrosti mu pochopitelně mnoho chybí. Ale na to si musí přijít sám.

• marivalka marivalka - 07.05.13 20:48:10

vidím ho podobně,proto mu přeji úspěch;Bude záležet i na členech jeho strany,jako budou tento poli.subjekt prezentovat a co z Okamurových přednosti a schopnosti uplatní celá strana ne pro blaho strany,ale země.Pak by mě neoslovil jen jako spoluobčan,ale i jako politik. ;-)

• von.erzgebirge von.erzgebirge - 01.04.13 15:55:45

Modlitba k Bohu
    http://www.zkracovatko.cz/Z5wKhR

• epimeteus epimeteus - 03.04.13 17:48:59

RE: Modlitba k Bohu
      :-D :-D

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se