PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Politika a program TOP 09
Diskuse o politice a programu skutečně pravicové vládní strany TOP 09. Předseda strany - K.Schwarzenberg. Web: www.TOP09.cz , www.my.top09.cz , TOP09 --- Tradice - Odpovědnost - Prosperita 09- rok založení
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Poslanec zvolený za TOP 09 podpoří Okamurův Úsvit
Okamura oznámil založení nového hnutí v pondělí večer. Jeho cílem má být posílení přímé demokracie a Okamura k němu chce přitáhnout osobnosti z různých sfér veřejného života. [celá zpráva]
Roztočilovi je taková myšlenka sympatická. „V příštích volbách je budu podporovat,“ řekl Právu. Na dotaz, zda bude za Okamurovo hnutí případně také kandidovat v příštích volbách, uvedl: „Pravděpodobně ano.“
TOP 09 ho zklamala
Z klubu TOP 09 zatím podle svých slov nemá proč odcházet. Přiznal ale, že se již neztotožňuje s politikou TOP 09. „Politika TOP 09 mě zklamala,“ prohlásil. Právu řekl, že vládu bude dál podporovat. Pokud by se podle něj konalo hlasování o nedůvěře vládě, bude pro kabinet.
Dodal, že se mu na Úsvitu přímé demokracie líbí, že kombinuje americkou a švýcarskou politiku. Jsou mu také sympatické prvky přímé demokracie.
Šéf klubu TOP 09 a Starostové Petr Gazdík to bere s pochopením, podle něj je chybovat lidské. „
http://www.novinky.cz/domaci/300615-poslanec-zvoleny-za-top-09-podpori-okamuruv-usvit.html-
RE: Poslanec...
Docela extrémistický název... Už si nemůžu vzpomenout kde na jih/možná jihovýchod od nás, strana s podobným názvem je...
-
-
Okamuru beru v každém případě.
Výraz "úsvit" a název "Úsvit přímé demokracie" mi sice připomíná něco komunistického, ale to bude asi náhodná shoda :) -
Aby se ten Tomio Okamura nestal obětí sebe samého. Jako už se to stalo Klausovi i jinému blanickému rytíři z Vysočiny. nebo moderátorovi Janu Krausovi. Přemožen vlastním významem vydává dokonce časopis "Kraus"
Úsvit je sice poněkud jehovistický název, ale např. "Sdružení pro kontrolu politiků- zkráceně "SKP - Okamurovci" by vyvolávalo asi trochu víc pocit déja vu (a nemám na mysli jen Timurovce).
-
Okamura je tč.velmi populární,ale mně nějak neoslovil.
Úspěch mu však přeji,pokud se dostane do parlamentu se svou stranou.
-
Okamura mě oslovil svým životním příběhem a tím, že tvrdě pracovalo od útlého mládí na svém vlastním osudu, nenapojen na veřejné rozpočty. Na trhu uspěl,ale hrozí mu nebezpečí,řekněme "ikarovské". Je velmi bystrý,pracovitý, houževnmatý a nadaný, ale k moudrosti mu pochopitelně mnoho chybí. Ale na to si musí přijít sám.
-
-
-
je to tady panel na dlani
http://www.keshefoundation.org/applications/energy/power-cells/83-keshe-power-cells-en.html -
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Barvení vlasů