PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Psi s velkým srdcem
Pro všechny majitele pejsků..bez ohledu na plemeno nebo velikost !! Urážky,rýpání se hned mažou.. přeji hezkou zábavu !!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Plemena
Tak si tady pročítám vychvalování Vašich miláčků
.
Myslím, že nějaké ty geny v rámci plemene tam určitě budou, ale hodně záleží na výchově. Osobně mohu hovořit jen o povaze Pudlíků, Lhasa apso, Pražských krysaříků, Bandoga, Knírače. Vím ale o případech kdy udělal páníček krvelačnou bestii i z Jezevčíka.-
RE: Plemena
Kždej má to svoje oblíbené plemeno, ale jedno je fakt že co se týče toho jak je pes vychovaný za to nese odpovědnost páník a jak si psala krvelačná bestie se dá i udělat z jezevčíka, v tom naprosto souhlasim, já nedělím plemena na hodná a zal na bojová a nebojová, já dělim psy na vychované a nevychované a pokud mu nedá v mládí základ majitel, jistě něco si nese sebou do vínku v rámci genetiky, ale to dobré a to zlé do něho dá majitel.. -
Já mám už druhou čivavu a nechci moc měnit. Potom, co můj první čiváček usnul navěky jsem se rozhodovala mezi papilonem, bišonkem a jorkšírem. Ale byla tam i čivava a ta vyhrála. U těch je hlavní, že se vejde všude. Vezmu čivu pod paži a jdu. A ne obrovský psisko, který mi zabere půl postele...
-
někde jsem četl článek kde psali o veterinářích... všichni přiznali že nejvíce pokousaní byli právě od jezevčíků. naopak nikdy od stafbula. To není nějaké vychvalování "mého" plemene ale fakt. Jinak ten základ je důležitý....to je jasné.
-
-
ahojda
ahojda máme 8měs.stafordku a ted cekame mimi,máte někdo zkušenost s tímto plemenem,starším psem než dítě ? děkuji moc martina-
RE: ahojda
No určitě stafordku neodstrkujte. Stafordi a celkově bulové, jsou známi ke kladnému vztahu k dětem. Častý problém bývá, že když se miminko narodí tak rodičové mají tendenci psa začít odstrkovat a po té je pes předmětem darování. měla sem stafbulíky taky daleko starší a doma sem měla syna už teda to je fakt, ale když se narodila dcera, tak to stafíci brali jako automatickou záležitost a k malý se chovali úžasně. Budete mít velkou výhodu že jste na mateřský, protože můžete s hafíkem a mimčem podnikat společné výlety do okolí a pséka musí i nadále cítit že je milována a že je pro vás stejně důležitá i když přijde novej človíček. Je třeba být ze začátku opatrný,ale ono se to časem podá a když dítě bude vyrůstat s pejsou tak se pa stává že jsou to nejlepší přátelé, ale samozřejmě jak dítě když bude růst tak dávat pozor na oba a nikdy nenechat psa s dítětem osamotě.Má zkušenost je velmi pozitivní. Možná bude stafordka ze začátku malinko žárlit, ale když uvidí, že ji máte stále rádi ten důvod nebude mít
-
-
-
-
RE: boxer
pro nekoho je boxer zrudicka a pro nekoho milacek. pokud si myslis ze boxeri jsou hezci pejsci a bouris se proti tem kteri je nemaji radi tak nejsi jedina.-
RE: boxer
To je jako s Československými Vlčáky, spousta lidí toto plemeno nezná a jen ví že vypadají jako vlk. Tito psi maji úplně jinou a odlišnou komunikaci než jsou lidé běžně zvyklý u jiných psů, ale kdo k nim pronikne jako já a chce je poznat, tak si je zamiluje. Pro mě to jsou jedineční psi a svojí fenu taky miluju a asi jiný plemeno který by mě tolik vyhovovalo už asi jen tak nenajdu
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Digitální technika