Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Psi s velkým srdcem

Pro všechny majitele pejsků..bez ohledu na plemeno nebo velikost !! Urážky,rýpání se hned mažou.. přeji hezkou zábavu !!

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • r.y.z.e.t.k.a r.y.z.e.t.k.a - 30.12.11 22:01:58

Plemena
    Tak si tady pročítám vychvalování Vašich miláčků :-).
    Myslím, že nějaké ty geny v rámci plemene tam určitě budou, ale hodně záleží na výchově. Osobně mohu hovořit jen o povaze Pudlíků, Lhasa apso, Pražských krysaříků, Bandoga, Knírače. Vím ale o případech kdy udělal páníček krvelačnou bestii i z Jezevčíka.

• Liskova39 Liskova39 - 31.12.11 23:17:19

RE: Plemena
      Kždej má to svoje oblíbené plemeno, ale jedno je fakt že co se týče toho jak je pes vychovaný za to nese odpovědnost páník a jak si psala krvelačná bestie se dá i udělat z jezevčíka, v tom naprosto souhlasim, já nedělím plemena na hodná a zal na bojová a nebojová, já dělim psy na vychované a nevychované a pokud mu nedá v mládí základ majitel, jistě něco si nese sebou do vínku v rámci genetiky, ale to dobré a to zlé do něho dá majitel..

• marta.svobodova marta.svobodova - 05.01.12 10:40:05

Já mám už druhou čivavu a nechci moc měnit. Potom, co můj první čiváček usnul navěky jsem se rozhodovala mezi papilonem, bišonkem a jorkšírem. Ale byla tam i čivava a ta vyhrála. U těch je hlavní, že se vejde všude. Vezmu čivu pod paži a jdu. A ne obrovský psisko, který mi zabere půl postele... :-))

• r.y.z.e.t.k.a r.y.z.e.t.k.a - 03.07.12 09:53:58

Tak my máme na chatě Bandoga, žije tam s dědou, to už trošku telátko je :-)). Jinak jsem ale do bytu taky pro malá plemena. Co mě může šlak trefit, když vidím v betonové džungli (sídliště), zavřeného velkého psa celý den na mini balkoně kam praží celý den slunce ;-(( ;-((

• TondaSchumacher TondaSchumacher - 28.06.12 08:03:15

někde jsem četl článek kde psali o veterinářích... všichni přiznali že nejvíce pokousaní byli právě od jezevčíků. naopak nikdy od stafbula. To není nějaké vychvalování "mého" plemene ale fakt. Jinak ten základ je důležitý....to je jasné.

• r.y.z.e.t.k.a r.y.z.e.t.k.a - 07.03.13 01:17:25

Nejsou bojová plemena, jsou bojovní páníčkové, rádoby si dokazující svoji sílu ;-((.
        Prodávají se štěnda na psí zápasy a páník o tom ani neví ;-((. Je to třeba pejsek malého vzrůstu, postaven před naučené hovada................

• stefluc stefluc - 26.12.11 23:55:35

štěně
    prodáme štěně TT s PP. Pejsek je moc hodný a přátelský. Doporučuji do rodiny :). Jen do dobrých rukou. Prosím pište ... :) Odběr ihned.

• Liskova39 Liskova39 - 15.12.11 09:29:54

Vánoce
    Jak se se svými mazlíky připravujete na vánoce?

• bellafox bellafox - 12.12.11 22:37:38

ahojda
    ahojda máme 8měs.stafordku a ted cekame mimi,máte někdo zkušenost s tímto plemenem,starším psem než dítě ? děkuji moc martina

• Liskova39 Liskova39 - 13.12.11 08:32:23

RE: ahojda
      No určitě stafordku neodstrkujte. Stafordi a celkově bulové, jsou známi ke kladnému vztahu k dětem. Častý problém bývá, že když se miminko narodí tak rodičové mají tendenci psa začít odstrkovat a po té je pes předmětem darování. měla sem stafbulíky taky daleko starší a doma sem měla syna už teda to je fakt, ale když se narodila dcera, tak to stafíci brali jako automatickou záležitost a k malý se chovali úžasně. Budete mít velkou výhodu že jste na mateřský, protože můžete s hafíkem a mimčem podnikat společné výlety do okolí a pséka musí i nadále cítit že je milována a že je pro vás stejně důležitá i když přijde novej človíček. Je třeba být ze začátku opatrný,ale ono se to časem podá a když dítě bude vyrůstat s pejsou tak se pa stává že jsou to nejlepší přátelé, ale samozřejmě jak dítě když bude růst tak dávat pozor na oba a nikdy nenechat psa s dítětem osamotě.Má zkušenost je velmi pozitivní. Možná bude stafordka ze začátku malinko žárlit, ale když uvidí, že ji máte stále rádi ten důvod nebude mít

• Jannaaaaa@email.cz Jannaaaaa@email.cz - 14.12.11 11:47:54

souhlasim s lucii urcite fenecku neodstrkuj a at ti ve vsem asistuje ...ikdyz budes treba dite koupat prebalovat krmit ...at vi ze nepreferujes vic dite nez ji pak by moh nastat problem...drzim palecky a fenecka si urcite zvykne je to defakto jeste stendo ;-)

• r.y.z.e.t.k.a r.y.z.e.t.k.a - 30.12.11 10:18:49

Když jsem přišla s mimčem domů, položila jsem ho na zem na deku, hlídala a vpustila psi. Seznámení bez jakéhokoli problému, očuchání, olízání, stačilo to. Jen u jedné feny problém, dostala chuděra falešnou březost.

• Jannaaaaa@email.cz Jannaaaaa@email.cz - 30.12.11 15:10:39

ale tak pak ji to urco preslo ?? nektere feny tu falesku maji chuderky hroznou

• r.y.z.e.t.k.a r.y.z.e.t.k.a - 30.12.11 15:45:51

Přešlo, ale muselo to být za pomoci veta a injekcí.
          Už je v psím nebi, byla to Lhasačka - Bettynka.

• NewYourk1 NewYourk1 - 03.12.11 16:16:13

Cerni labratori a zlati retrivri
    pro me jsou strasne duleziti psi. vlastne kazdy pes je jako clovek. a jestli jim nekdo ublizi zaslouzi dvojnasobek bolesti ktere dava tomu psovi.

• jozka08 jozka08 - 23.11.11 09:36:11

boxer
    a co boxeři -každý člověk který měl boxera na něho nezapomene.Jsou to miláčci i blázni.

• Liskova39 Liskova39 - 24.11.11 15:34:25

RE: boxer
      každé plemeno je něčím vyjímečné a nedá se paušalizovat co je lepší

• Jannaaaaa@email.cz Jannaaaaa@email.cz - 30.11.11 22:06:37

jj souhlasím ;-)

• NewYourk1 NewYourk1 - 03.12.11 16:13:56

pro nekoho je boxer zrudicka a pro nekoho milacek. pokud si myslis ze boxeri jsou hezci pejsci a bouris se proti tem kteri je nemaji radi tak nejsi jedina.

• Liskova39 Liskova39 - 05.12.11 07:45:49

To je jako s Československými Vlčáky, spousta lidí toto plemeno nezná a jen ví že vypadají jako vlk. Tito psi maji úplně jinou a odlišnou komunikaci než jsou lidé běžně zvyklý u jiných psů, ale kdo k nim pronikne jako já a chce je poznat, tak si je zamiluje. Pro mě to jsou jedineční psi a svojí fenu taky miluju a asi jiný plemeno který by mě tolik vyhovovalo už asi jen tak nenajdu

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se