Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Seznam Lištička pro Firefox

Toto fórum je určeno pro podporu a hlášení chyb Seznam Lištičky (www.listicka.cz) ve verzích pro Mozilla Firefox. Více informací na http://software.seznam.cz

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • e.d.i.1 e.d.i.1 - 05.05.13 13:23:02

nefunguje rychlá volba
    po přeinstalaci Firefoxu jsme si stáhl znovu lištičku do prohlížeč a chtěl si znovu nastavit oblíbené stránky
    jenže když si je napíšu a uloží a otevřu jednu stránku, znovu kliknu na nový panel otevřu zase rychlou volbu tak tam nic nemám
    mám ještě jeden doplněk který mě ukládá všechny záložky historii hesla.... na externí server pro případ ztráty dat nebo nutnosti prohlížeč přeinstalovat abych si svoje oblíbené weby znovu přidat je tam možnost přepisování dat na PC zálohou ze serveru a opačně, myslel jsme si že je chyba v tom že mě to ten doplněk přepisuje ale vypnul jsme ho a stejně tak i všechny ostatní doplňky takže ted tam mám jen čistě FF a oblíbené stránky se mě stejně ztrácí
    v posledních dnech jsme nic jiného neinstaloval, počítačům rozumím na dost vysoké úrovni ale toto mě už opravdu vadí a netuším čím to může být
    Firefox 20.0.1
    lištička 2.5.15

• e.d.i.1 e.d.i.1 - 17.05.13 18:39:43

RE: nefunguje...
      tady chcípl pes :-0 :-[

• leopardac leopardac - 03.05.13 12:51:48

lištička
    nechci lištičku nechci už jsem odinstalowal wšechno už jsem wšechno zakázal už jsem restartowal už jsem rozjel nouzowý režim firefox nechci ji a ta swině mi tam pořád skáče hnus ;-((

• jerry.mysak@email.cz jerry.mysak@email.cz - 29.04.13 09:50:35

nefunkční překlad
    zdar
    překlad funguje po instalaci, či reinstalaci. Ale zavřu několik panelů a na stránce kde to fungovalo (i když ji mám stále otevřenou) je to zase mrtvé.

• yvanr yvanr - 16.04.13 17:32:37

Rychlá volba
    Velice bych uvítal možnost nastavení více oken v rychlé volbě - 9 a 16 mi připadá málo. Jinak rád používám

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 24.03.13 11:50:30

Nefungující překlad
    Dobrý den,
    jak to vypadá s (občas) nefungujícím překladem? Už se ví, jak to opravit? A už se ví, kdy to asi bude opravené? Je to celkem nepříjemné, když slovník nefunguje...
    Dík za info a zdravim,
    Fosfor

• Ivisek.f Ivisek.f - 23.03.13 17:22:52

ivisek.f
    Dobrý den, lištička už funguje, ale chtěla bych mít 16 oblíbených stránek, ale nevím jak na to .Zatím mám jen 9. Děkuji za odpověď :-)

• Ivisek.f Ivisek.f - 16.03.13 12:37:55

ivisek.f
    Dobrý den, také nam nejde rychlá volba lištičky, máme tam New Tab.Psal jste jinému pisateli, že musí odinstalovat doplněk nebo program.Ale jak mám poznat, o který dopněk nebo program jde? :-(Díky za odpověď.

• seznamak007 seznamak007 - 18.03.13 10:38:11

RE: ivisek.f
      Kliknete na Firefox => Add-ons => a podivejte se jake mate doplnky do prohlizece. Pokud tam listicka neni zkuste ji nainstalovat z listicka.cz. Pokud tam listicka je a nefunguje a deaktivace ostatnich doplnku nepomaho zkuste ji odinstalovat (kliknutim na "Remove") a potom znovu nainstalovat z listicka.cz

• ondrejkoutny ondrejkoutny - 09.03.13 12:35:45

smazaní lišky
    Dobrý den,jak mám vymazat tu děvku z prohlížeče?

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 09.03.13 21:06:15

RE: smazaní lišky
      Dobrý den Ondřeji,
      jestli ve svém prohlížeči vidíte děvku, stačí zmáčknout Ctrl+F4. Pro příště doporučuji neotevírat stránky s děvkovou tématiku - nebudete pak mít potřebu je mazat.
      Zdravim,
      Fosfor

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 09.03.13 21:12:47

RE: smazaní lišky
      A pokud jde o druhý dotaz, který jste položil v předmětu, tak doporučuji google. Pro tentokrát: http://bit.ly/13NIgvo

• ondrejkoutny ondrejkoutny - 10.03.13 01:06:59

RE: smazaní...
        děkuji mockrát,už je ta prašivka pryč :D...

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 05.03.13 23:46:58

Nefunguje překlad
    Dobrý den, mám u lištičky zapnutý překlad An->Cz, 0,5s prodlevu, zatrženo oznámení o nenalezení, zatrženo zvýraznění slova a aktivační klávesu Ctrl. Když ovšem Ctrl podržím nad cizím slovem, vůbec nic se nestane. Ani zvýraznění, ani bublina. V logu se objeví toto: http://pastebin.com/7aNJnzJx
    Děkuji za opravu a s pozdravem, Fosfor
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:19.0) Gecko/20100101 Firefox/19.0
    Seznam lištička 2.5.14

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 02.03.13 16:10:31

Upozornění na nový příspěvek
    Do této diskuze byl přidán nový příspěvek:
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=99116&auth=&ID_from=63679695&dir=1#article- 65512328

• kpm.marlazne kpm.marlazne - 25.02.13 22:14:56

jak se zbavit lištičky?
    dobrý den potřeboval bych lištičku zlikvidovat, odinstalovat, zkrátka ji nechci, protože bez ní mi to fungovalo spolehlivěji, nyní se neustále počítač na základě mě neznámých příčin pouští do svévolných aktualizací a stahování všeho možného pro seznam-lištičku a zdá se mi, že ztrácí svou rychlost a výkon. Podle antiviru je vše OK. poraďte, prosím

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 02.02.13 18:18:22

Aktualizace obnovuje tlačítko "Obnovit zavřené panely"
    Dobrý den, viz subj. Po minulé aktualizaci jsem si toto tlačítko skryl a po dnešní aktualizaci na verzi lištičky 2.5.14 je tu opět. Je toto chování někde možné zakázat? Používám poslední FF (aktuálně 18.0.1). Děkuji za odpověď, s pozdravem, Fosfor

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 06.02.13 20:05:45

RE: Aktualizace...
      Aktualizoval sem mi FF na 18.0.2 a opět se objevilo již několikrát skryté tlačítko "Obnovit zavřené panely". Prosím o opravu této chyby. Dík, Fosfor

• seznamak007 seznamak007 - 07.02.13 09:19:27

Dekujeme za nalezeni chyby, v dalsi aktualizaci ji opravime.

• FOSFOR.software FOSFOR.software - 30.03.13 23:19:56

Dobrý den, oprava se bohužel nepovedla. Právě se mi aktualizovala lištička na 2.5.15 a tlačítko na obnovení zavřených panelů se opět samovolně objevilo. Prosím tedy o opravu v další verzi. Dík, Fosfor

• Petr-smekal558 Petr-smekal558 - 18.02.13 23:36:15

Lištička nemá zvuk ve Win8
      Dobrý den,
      mám úplně nový noťas s Win8 a když jsem nainstaloval Lištičku, tak vše funguje k plné spokojenosti, jen není žádné zvukové upozornění na nově příchozí poštu. V Pošťáku na Pc - XP je krásné žbluňkání Liška - mlčí... Je nějaká možnost zvuku nebo musím instalovat Pošťáka?
      Moc díky a srdečně Vás zdravím, Petr

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se