PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Gran Turismo
The real driving simulator. The best driving simulator ever made. OD GT až po GT5
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
ach ta zapomnětlivost.... Please, HELP...
Mám takovej obyčejnej problém :-) Wim že v GT4 je pár hybridů, jenže ani kdybych hlavu o zeď umlátil, si nevzpomenu aspoň na jeden nebo i více než jeden hybryd :-/ Wim že tam jsou ale nemůžu je najít... Předem díky za pomoc :-) -
-
Nový objev!
Tak jsem V GT4 objevil auto který mě šokovalo svými jízdními vlastnostmi! Tím zázrakem je Dodge Viper GTS-R Team Oreca za 1 000 000cr. :) Neni to sice levný ale pro mě s víc jak 53 500 000cr to nebyl problém :) Ale co musím říct je to, že ta investice se vyplatila :) Dal jsem si s timhle autem závod v Extrému - Dream Car Championship na okruhu De La Sarthe (Le Mans) nic krom gum jsem nekupoval :) Nastavil jsem světlou výšku 95mm vpředu 80mm vzadu, tlumiče vpředu na 2 a vzadu na 3, pružiny vpředu i vzadu na hodnotu 12.0, přítlak 38vpředu a 50vzadu, úhel vytočení předních kol na -1 vzadu 0, stabiliser vpředu i vzadu o -1 číslo níže než je nastaveno defalutně a konečně úhel vyklopení kol do strany vpředu na hodnotu 3.0 a vzadu na 2.0 toť vše a jel jsem :-) K mému překvapení v těch rychlých zatáčkách před těmi dvěma šikanami před cílem to auto drželo jako přilepený k silnici i při poměrně vysoké rychlosti :) Žádný jiný auto mi takhle v zatáčkách nedrželo :) Ještě podotknu že jsem měl ASM i TCS vypnuté ;) Dále bych tu měl zajímavost, pokud si někdo bude chtít zkusit zajímavou jízdu tak si vemte Ford GT '02 Concept (k dostání v mokré special condition na úroveň hard buď v bílo-modré nebo černo-žluté barvě) které nastavte podle hodnot, které jsem psal výše včetně vypnutého ASM i TCS a zkuste jízdu :) Nevím jak wám to půjde ale mě se tohle auto brutálně přetáčelo i při extra velké opatrnosti na plynu... Řekl bych že tohle auto patří do kategorie jedněch z mála "neříditelných" aut... A přitom tohle auto bylo v conceptu jedno z mých nejoblíbenějších, což mě teda naštvalo ale zajímavý je, že Ford GT '05 se řídí lépe při stejných hodnotách nastavení a hlavně se nepřetáčí i při menší citlivosti na plynu, možná že v tom hraje roli lepší difuzor u Ford GT '05 jinak nwm čím to že je lépe říditelný :) -
-
Zážitek
Včera jsem si díky slevovému kuponu z mého loňského svátku splnil klukovský sen :) Řídil jsem na 30minut Ferrari a to konkrétně Ferrari 458 Italia :) A jelikož fandim Ferrari F1 týmu, tak to pro mě byl zážitek ještě větší :) Na nepoužívané ale pořád kvalidní runwayi se mi podařilo dosáhnout 280km/h :) Ta dráha neni tak dlouhá jak bych chtěl ale i tak to byla paráda :) Měl jsem tunelový vidění při tý rychlosti :) Byl to opravdu ohromě silný zážitek, takže si to hodlám co nejdříve zopakovat a tentokrát zkusit tu hranici 300km/h nejen dosáhnout ale rovnou ji překonat :) Krom Ferrari 458 Italia, tam bylo na výběr Lamborghini Galardo LP-560, Nissan GTR, Chevrolet Corvette, Aston Martin DB9 a Audi R8. Ale ani jedno z těch posledních 5ti jmenovaných nemělo, tak krásnou řeč motoru jako to Ferrari 458 Italia :) Slyšt pracovat těch 578koní jen 10-15cm za hlavou je prostě nepopsatelná paráda :) Takže co chci říct je to, že rychlost nad 200km/h vypadá identicky jak v ve hře tak v reálu :) Ještě bych si rád někdy zkusil jízdu na nějákym okruhu s takovym stádem koní za hlavou :) Uwidíme jestli se mi i to někdy splní :)-
RE: Zážitek
taťka jezdil akorát tak ve Formuli 3 (tuším :D ) ... a potom jsme se svezli na vznášedle ( což je luxusní zábava :DD )
.
Tobě to závidím, taky bych se projel, ale já v tom Lamborghini :)-
RE: Zážitek
pro doplnění vznášedlo si řídil každej sám :D
videa:
http://tinyurl.com/crl7zdc ... náš známý ...
http://tinyurl.com/cd4ejyf .. já jen průjezd takový :'D
-
-
-
když...
... to tak vidím co mají Xboxáři všechno možný ve svojí forze 4, v jednom kuse dodatečný obsah, zvuky aut, začínám pomalu litovat koupě PS3 a hlavně Gran Turisma.... vývoj 6 let a co z toho. Zvuky pomalu stejný jak když GT začínalo, víc standart aut než premium a předražený balíky DLC... opravdu jen tiše závidím... -
Borci...
Založil jsem FB stránku, kde hodlám vypisovat závody v GT5, tak kdyby měl někdo zájem, tak se přidejte...
http://www.facebook.com/GranTurismoWorldChampionship-
Ferrari cup 2012
http://www.zkracovatko.cz/NIroyW
Auta ty co na obrázku, kde se bude chtít zúčastnit tak mi napište...
Restrikce: 1250 kg a 606 pp
Časově bych to viděl na čt večer, tratě různé...
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Je za kapitalismu opravdu lépe?