Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (37)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Gran Turismo

Založeno: 31.10.04 16:25:15
Založil:
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: eaMAX,

eaMAX

Je za kapitalismu opravdu lépe? Je za kapitalismu opravdu lépe?

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Gran Turismo

The real driving simulator. The best driving simulator ever made. OD GT až po GT5

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 19.05.13 00:07:28

Gran Turismo 6!
    Polyphony Digital oficiálně povrdil vývoj Gran Turismo 6, které by mělo vyjít na konci příštího roku! Jsem velmi zvědav co z GT6 vzejde :)

• mortal.G mortal.G - 20.05.13 23:28:49

RE: Gran Turismo 6!
      Tuhle Sobotu na primě COOL o tom bude něco v Re-Playi, určitě se kouknu :-))

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 20.05.13 23:43:22

RE: Gran...
        Však jo :) Ta hra bude podle mě zase pecka stejně jako byly všechny díly ve své době ;)

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 31.12.12 18:45:42

PF2013
    Všem Gran Turismo jezdcům a diskutérům přeju pohodový rok 2013 a spoustu zábavných kilometru při závodech ve hrách Gran Turismo :-)

• Cassano.re Cassano.re - 27.09.12 07:25:35

Kdo by měl čas...
    http://www.gtarena.cz/zavody/rid1455-test-na-nordschleife/

• eaMAX eaMAX - 16.09.12 23:30:02

GTA 4
    smazáno ;-((
    tady je diskuze o GT - Gran Turismo

• Cass.acid Cass.acid - 18.09.12 07:31:59

RE: GTA 4
      aspon sem se zasmál :-D

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 10.09.12 06:06:17

ach ta zapomnětlivost.... Please, HELP...
    Mám takovej obyčejnej problém :-) Wim že v GT4 je pár hybridů, jenže ani kdybych hlavu o zeď umlátil, si nevzpomenu aspoň na jeden nebo i více než jeden hybryd :-/ Wim že tam jsou ale nemůžu je najít... Předem díky za pomoc :-)

• eaMAX eaMAX - 13.09.12 18:43:12

RE: ach ta...
      toyota prius, toť asi v mé paměti vše

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 13.09.12 20:41:03

RE: ach ta...
        Už se mi jej podařilo najít:-) Ale i tak díky :-)

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 01.07.12 01:15:09

Nový objev!
    Tak jsem V GT4 objevil auto který mě šokovalo svými jízdními vlastnostmi! Tím zázrakem je Dodge Viper GTS-R Team Oreca za 1 000 000cr. :) Neni to sice levný ale pro mě s víc jak 53 500 000cr to nebyl problém :) Ale co musím říct je to, že ta investice se vyplatila :) Dal jsem si s timhle autem závod v Extrému - Dream Car Championship na okruhu De La Sarthe (Le Mans) nic krom gum jsem nekupoval :) Nastavil jsem světlou výšku 95mm vpředu 80mm vzadu, tlumiče vpředu na 2 a vzadu na 3, pružiny vpředu i vzadu na hodnotu 12.0, přítlak 38vpředu a 50vzadu, úhel vytočení předních kol na -1 vzadu 0, stabiliser vpředu i vzadu o -1 číslo níže než je nastaveno defalutně a konečně úhel vyklopení kol do strany vpředu na hodnotu 3.0 a vzadu na 2.0 toť vše a jel jsem :-) K mému překvapení v těch rychlých zatáčkách před těmi dvěma šikanami před cílem to auto drželo jako přilepený k silnici i při poměrně vysoké rychlosti :) Žádný jiný auto mi takhle v zatáčkách nedrželo :) Ještě podotknu že jsem měl ASM i TCS vypnuté ;) Dále bych tu měl zajímavost, pokud si někdo bude chtít zkusit zajímavou jízdu tak si vemte Ford GT '02 Concept (k dostání v mokré special condition na úroveň hard buď v bílo-modré nebo černo-žluté barvě) které nastavte podle hodnot, které jsem psal výše včetně vypnutého ASM i TCS a zkuste jízdu :) Nevím jak wám to půjde ale mě se tohle auto brutálně přetáčelo i při extra velké opatrnosti na plynu... Řekl bych že tohle auto patří do kategorie jedněch z mála "neříditelných" aut... A přitom tohle auto bylo v conceptu jedno z mých nejoblíbenějších, což mě teda naštvalo ale zajímavý je, že Ford GT '05 se řídí lépe při stejných hodnotách nastavení a hlavně se nepřetáčí i při menší citlivosti na plynu, možná že v tom hraje roli lepší difuzor u Ford GT '05 jinak nwm čím to že je lépe říditelný :)

• eaMAX eaMAX - 02.07.12 14:56:38

RE: Nový objev!
      smazal jsem duplicitní pokud nevadí ;-)

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 02.07.12 16:54:45

RE: Nový objev!
        Nevadí, já to chtěl smáznout ale už mi to nešlo protože jsem se musel přihlásit znova, pač mi došla baterka na noťasu, dík :-)

• Lukas.Brumer Lukas.Brumer - 01.06.12 17:32:09

Zážitek
    Včera jsem si díky slevovému kuponu z mého loňského svátku splnil klukovský sen :) Řídil jsem na 30minut Ferrari a to konkrétně Ferrari 458 Italia :) A jelikož fandim Ferrari F1 týmu, tak to pro mě byl zážitek ještě větší :) Na nepoužívané ale pořád kvalidní runwayi se mi podařilo dosáhnout 280km/h :) Ta dráha neni tak dlouhá jak bych chtěl ale i tak to byla paráda :) Měl jsem tunelový vidění při tý rychlosti :) Byl to opravdu ohromě silný zážitek, takže si to hodlám co nejdříve zopakovat a tentokrát zkusit tu hranici 300km/h nejen dosáhnout ale rovnou ji překonat :) Krom Ferrari 458 Italia, tam bylo na výběr Lamborghini Galardo LP-560, Nissan GTR, Chevrolet Corvette, Aston Martin DB9 a Audi R8. Ale ani jedno z těch posledních 5ti jmenovaných nemělo, tak krásnou řeč motoru jako to Ferrari 458 Italia :) Slyšt pracovat těch 578koní jen 10-15cm za hlavou je prostě nepopsatelná paráda :) Takže co chci říct je to, že rychlost nad 200km/h vypadá identicky jak v ve hře tak v reálu :) Ještě bych si rád někdy zkusil jízdu na nějákym okruhu s takovym stádem koní za hlavou :) Uwidíme jestli se mi i to někdy splní :)

• drakous97 drakous97 - 04.06.12 14:19:51

RE: Zážitek
      taťka jezdil akorát tak ve Formuli 3 (tuším :D ) ... a potom jsme se svezli na vznášedle ( což je luxusní zábava :DD )
      .
      Tobě to závidím, taky bych se projel, ale já v tom Lamborghini :)

• eaMAX eaMAX - 30.05.12 16:42:50

když...
    ... to tak vidím co mají Xboxáři všechno možný ve svojí forze 4, v jednom kuse dodatečný obsah, zvuky aut, začínám pomalu litovat koupě PS3 a hlavně Gran Turisma.... vývoj 6 let a co z toho. Zvuky pomalu stejný jak když GT začínalo, víc standart aut než premium a předražený balíky DLC... opravdu jen tiše závidím...

• Cassano.re Cassano.re - 07.06.12 20:33:01

RE: když...
      GT má aspoň lepší jízdní model...

• Cassano.re Cassano.re - 20.04.12 10:06:24

Borci...
    Založil jsem FB stránku, kde hodlám vypisovat závody v GT5, tak kdyby měl někdo zájem, tak se přidejte...

http://www.facebook.com/GranTurismoWorldChampionship

• Cassano.re Cassano.re - 21.04.12 22:21:48

Ferrari cup 2012
      http://www.zkracovatko.cz/NIroyW

Auta ty co na obrázku, kde se bude chtít zúčastnit tak mi napište...

Restrikce: 1250 kg a 606 pp

Časově bych to viděl na čt večer, tratě různé...

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se