Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Kavárnička nonstop

Diskuze pro všechny co mají rádi dobrou kávičku a vše co k ní patří...

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Paja1aJaja2 Paja1aJaja2 - 19.06.13 08:17:19

Středeční
    kafíčko už v 7h vypité.Něco jsem udělala na zahradě a čekám na vedro. :-[

• lu.stella lu.stella - 18.06.13 22:29:11

V podvečer to vypadalo že už příjde vyčištění vzduchu
    .... dnes bylo opravdu vedro.... hřmělo jak hrom a nic ani kapka jen se na chvilku zatáhlo, ale bylo to ještě horší vzduch jako v sauně... a nyní je stále teplo a obloha vymetená - tak opět nastává čas častého přepírání závěsů ... Už dvě noci nespím horkem... a to má být hůř... se mám nač těšit - já chladnomilovník tyto vedra nezvládám, ale sluníčko je úžasné....
     ;-) ;-) :4: :4:

• Paja1aJaja2 Paja1aJaja2 - 19.06.13 08:16:29

RE: V podvečer to...
      Ahoj,tak to jsme na tom stejně.Venku mi je krásně po 21,30h a nejarději bych tam zůstala.Noci proválené v posteli,spánek-nespánek. :-)

• dajtn dajtn - 18.06.13 17:22:26

Víte
    Nevíte někdo jak si změním uživatelské jméno?chci se přihlašovat pod svým jménem a né pod přezdívkou

• lu.stella lu.stella - 18.06.13 19:16:51

RE: Víte
      Po přihlášení se vedle niku nahoře ukáže: nastavení (zmáčknout) sjedeš pod profilovou fotku a tam je nastavení jména - nevím jestli to funguje nechci to zkoušet, abych nepřišla o svůj zavedený ....
      Mělo by to jít a jinak bych to řešila založením nového niku... ;-)

• dajtn dajtn - 18.06.13 19:53:03

Dík zkoušela jsem to.a jak si zavedu novej nik?

• Paja1aJaja2 Paja1aJaja2 - 18.06.13 21:54:44

Přesně tak,jak jsi si zavedla tento s přezdívkou. ;-)

• lu.stella lu.stella - 18.06.13 22:14:11

Přes registraci.... ;-)

• dajtn dajtn - 18.06.13 22:20:28

Dobře až budu mít náladu zkusím uf větrák se může strhnout ale přesto kávička boodla

• lu.stella lu.stella - 18.06.13 08:29:24

PO RÁNU VÁS POBAVÍM I KDYŽ MNĚ OPĚT DO SMÍCHU NEBYLO...
    Včera jsem seděla na zahradě s dětma s našima i se sousedovic, udělala jsem jim bazének a řádili. Sousedovic pak šli domů a já si užívala klídek a pohodu, jen v dlouhé sukni a podprsence, no a co se pak nestalo!!! sedím nožky na protěší židli a sukni povytaženou aby se sluníčko mohlo podívat na mé sýrové nohy. Nu a popíjím kávu a háčkuji malé kabelku - malá mne volala tak vyskočím a co se nestalo - bodla mne vosa, do nejintimnějšího místa co šlo!!! :-( Já zařvala a mazala domů. - Manžel když přišel z práce se mi smál - oteklá jak hrom. Nesmál se dlouho šel sebrat prádlo a bodla ho včela do dlaně (jenže on je alergik), VŠE DOPADLO DOBŘE - a já už dnes nejsem ani oteklá jen to pobolívá .... mrchy píchavý (neptejte se jak to okomentoval manžel)

• Paja1aJaja2 Paja1aJaja2 - 18.06.13 10:13:09

RE: PO RÁNU VÁS...
      :-D Ahoj jojo je to k smíchu.Ale já alergik,také musím dávat pozor.nezbírám ani jahody,aby mne mrcha neďobla.

• Strepitula Strepitula - 18.06.13 13:17:36

No vidiš to, nepamatuju, že bych někdy v jahodách potkala nějakou havěť a to jsme jich doma - v dětství- měli lány. Jestli nebyly ošetřeny ochranným DDT :-D

• Strepitula Strepitula - 18.06.13 13:15:29

:-D Takov očkování už mám také za sebou, když jsem jednou nasedala do auta. Příjemné to není, ale příjemným by se to mohlo stát, pokud by si šikovně sedl muž :-D :1:

• dajtn dajtn - 18.06.13 16:10:16

:-Dchudinko :-)

• veronikahanykol veronikahanykol - 18.06.13 16:14:51

:-D chudinko! Ségru,když byla malá,štípla vosa do zadku...těch koleček kolem auta,než sebou cákla do řeky! :-D Já bych byla minimálně jednou taková,protože jsem také alergik,i když těhotenstvím to nějak povolilo,ale neriskuji,této "havěti" se raději z dálky vyhýbám :-)) ;-)

• siimmona siimmona - 18.06.13 20:39:52

Mi to vtipný nepřijde, páč, když si to představím, tak bych určo byla úplně hotová.A asi i pěkně vzteklá.

• dajtn dajtn - 18.06.13 07:08:32

Teplo
    :-Ddobré ráno :-))

• Strepitula Strepitula - 18.06.13 07:32:16

RE: Teplo
      33°C na sluníčku, studená karamelová káva na stole... Čekám na vás na zahradě ve stínu :-))

• lu.stella lu.stella - 18.06.13 08:05:18

hahaha tady je nyní 18 a jsem ráda... Včera bylo ráno 10, je fakt že přes den to bylo také vysoko, ale na tvé teploty nemám. Ale na tu kávu za tebou do stínu již běžím ... (si vyplivnu plíce než doběhnu) :-D :-D :1: :1:
        KRÁSNÝ DEN ;-)

• Strepitula Strepitula - 18.06.13 13:12:05

Nevím kde jsi, ale ledová káva na tebe stále čeká. Je fakt, že v tomhle vedru někam trapovat o zdraví :-D
          Ve stínu je 35,1, tak už jsme po ochlazení se ve vodě na chvilku zalezli domů.Mužíček ráno přinesl třešně, tak se chystám na bublaninu nebo na koláč, ale zatím nějak nevím kdy v tom vedru :-D

• Paja1aJaja2 Paja1aJaja2 - 18.06.13 10:14:42

Já teda hlásím až dopolední teplotu,pod pergolou ve stínu již +28°.Včera večer po 22h bylo stále kolem 30° :-)

• Strepitula Strepitula - 18.06.13 13:13:06

35,1 °C ve stínu. Uf uf... :-D

• siimmona siimmona - 18.06.13 20:42:25

Ahojky, tady je takový horko, že jsem si dala až odpoledne.Vůbec jsem nemohla dopoledne nějakou vypít.Stačilo Caro.Teď jsem doma od zubařky a tak mám mrtvou půlku pusy.Vypadla mi plomba, tak jsem halt musela jít.Ale v tom horku se mi vůbec nechtělo.Tady na Plzeňsku je to faaakt teda strašný.Ani nevylejzat 8-) :-)

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se